Îți închizi computerul noaptea?

Îți închizi computerul noaptea?
⏱️ 1 min read

Toată lumea pare să aibă gânduri diferite la închiderea zilnică a computerului. Fie că este vorba din motive de a nu dori să risipească electricitatea sau de a nu dori să dăuneze componentelor computerului, diferiți oameni au obiceiuri diferite. Îți oprești computerul noaptea?

Unii oameni insistă să oprească computerul în fiecare seară, deoarece nu vor să irosească energia necesară pentru a rula computerul toată noaptea. Unii oameni cred, de asemenea, că lăsarea computerului pornit toată noaptea îl va dăuna, dar acest lucru nu a fost niciodată dovedit.

La fel, există unii care cred că oprirea computerului în fiecare noapte va dăuna componentelor computerului. Ei cred că pornirea și oprirea constantă vor duce la o presiune suplimentară asupra sistemului. Dar, din nou, nu s-a dovedit niciodată că este dăunător.

Mulți oameni pur și simplu nu doresc să fie deranjați să se conecteze din nou la computer, site-urile web preferate, aplicațiile, e-mailurile etc. sus dimineața.

În ce tabără aparțineți? Opriți computerul în fiecare seară pentru că nu doriți să-l faceți rău sau pentru că economisiți energie? Sau o lași acționată pentru că ți-e frică să nu o faci rău sau din lene?

Îți oprești computerul noaptea?

Credit de imagine: Microsoft Type Cover 2

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x