iVMS-4500 pentru descărcare pentru PC [Windows 7, 8, 10, Mac]

⏱️ 4 min read

În acest articol, vă împărtășim cu toți linkurile pentru descărcarea iVMS-4500 pentru PC Descărcare pentru Windows 7, 8, 10, Mac.

Cine nu vrea să fie atent la securitatea camerelor lor? Există diverse aplicații și aplicații uimitoare care fac camerele de monitorizare mult mai ușoare pentru utilizatori.

O astfel de aplicație uimitoare care le permite utilizatorilor să monitorizeze și să gestioneze cu ușurință videoclipuri și audio este iVMS-4500. Pentru cei care nu știu, iVMS-4500 este una dintre cele mai bune aplicații pentru a vă ajuta să gestionați fișierele audio și video.

Ce este iVMS-4500?

iVMS-4500 este un software client mobil care monitorizează videoclipuri live de la DVR încorporat, NVR, cameră de rețea, cupolă de viteză de rețea și codificator printr-o rețea fără fir.

În afară de cele de mai sus, aplicația poate reda fișiere de înregistrare, precum și sortarea și gestionarea locală a diferitelor imagini și videoclipuri. Aplicația a fost dezvoltată de HIKVISION HQ.

Aplicația îi ajută pe utilizatori să monitorizeze diverse tehnologii CCTV, DVD și NVR. De asemenea, ajută la editarea video și utilizează IVMS 4500, care stochează în siguranță videoclipuri și fotografii. Aplicația are un control Pan-Tilt-Zoom, precum și un control de ieșire de alarmă.

Deci, dacă doriți să fiți mai atenți și să aveți cel mai bun sistem de pe dispozitivul dvs. pentru a monitoriza camera și securitatea, puteți descărca această aplicație pentru Windows și Mac cu ajutorul ghidului de mai jos.

Trebuie să vedeți – Cel mai bun player IPTV pentru PC Windows

iVMS-4500 pentru PC Descărcare pentru Windows 7, 8, 10, Mac

Deși iVMS-4500 nu este disponibil pentru versiunea Windows 10, puteți descărca și utiliza iVMS-4500 pe PC Windows sau Mac utilizând Bluestacks Android Emulator.

Mai jos sunt linkurile pentru descărcarea iVMS-4500 pentru PC și Mac.

Descărcare PC iVMS-4500

iVMS-4500 Descarcă Mac

Check out – Top 5 cei mai buni editori video pentru Windows PC și Mac

Cum se descarcă și se instalează iVMS-4500 pentru Windows / Mac?

Iată un ghid despre cum puteți instala iVMS-4500 pentru PC Windows și Mac utilizând BlueStacks Android Simulator.

 • Descărcați Android Emulator pentru computer. Folosim Emulator Bluestacks Aici.
 • Întrucât Google Play Store este încorporat în Bluestacks, tot ce trebuie să faceți este deschide Bluestacks.
 • Acum du-te la Magazin Google Play.
 • Apoi căutați fișierul aplicația iVMS-4500.
 • În cele din urmă, atingeți Descărcare iVMS-4500.

Asta e. Ați descărcat și instalat cu succes iVMS-4500 pentru PC și Mac.

Mai multe pentru PC

 • Descărcare Facebook Lite pentru PC – Windows 7/8/10 / Mac
 • Cum se descarcă Pokemon Go pentru PC și se joacă folosind tastele săgeată
 • Descărcați Kalimba Simulator pentru PC și Mac
 • Pocket TV pentru PC: Ghid de descărcare și instalare
 • {2020} Descărcați Android Multi Tool v1.02b pentru computer
 • Descărcați iOS Emulator pentru computer Windows Laptop
 • Descărcați GarageBand pentru PC – Garageband pentru Windows 10, 8, 7 Laptop

Întrebări frecvente

De ce ar trebui să folosesc iVMS-4500?

iVMS-4500 ajută utilizatorii să monitorizeze diverse tehnologii CCTV, DVD și NVR. De asemenea, ajută la editarea video. Una peste alta, aplicația este aproape foarte utilă în monitorizarea magazinelor, acasă, birouri etc. prin intermediul camerelor.

Am nevoie de o conexiune la Internet pentru a utiliza iVMS-4500 pe Windows / Mac?

Da. Veți avea nevoie de o conexiune la internet pentru a utiliza iVMS-4500 pentru computer. Deci, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a utiliza aplicația de monitorizare la cea mai bună.

De ce iVMS-4500 nu funcționează?

Una dintre cele mai frecvente cauze ale iVMS-4500 nu funcționează este o conexiune slabă la internet. Un alt fenomen frecvent văzut este că adresa IP publică este modificată și acest lucru are impact și asupra aplicației iVMS-4500.

Nu ratați – Descărcați și instalați aplicația WiFi Study pentru PC

Este iVMS-4500 disponibil pentru Windows 10?

Așa cum v-am spus mai devreme, iVMS-4500 nu are o versiune pentru Windows. Prin urmare, nu este disponibil pentru Windows 10. Dar îl puteți descărca în continuare folosind ghidul de mai sus cu ajutorul Bluestacks.

Vedeți – 7 cei mai buni manageri de descărcare pentru PC | Windows 10/8/7

Este iVMS-4500 pentru Windows / Mac gratuit?

iVMS-4500 pentru Windows este o aplicație complet gratuită. Nu veți fi taxat cu nimic pentru utilizarea acestei aplicații.

Este sigur iVMS-4500 pentru Windows / Mac?

Nu am primit niciodată niciun raport sau reclamație de la niciunul dintre utilizatorii iVMS-4500 cu privire la atacuri malware sau viruși asupra aplicației. Prin urmare, putem spune cu siguranță că iVMS-4500 este sigur de utilizat.

Sper că toți puteți descărca cu ușurință iVMS-4500 pentru Windows PC 7, 8, 10, Mac. În cazul oricăror întrebări, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne vom contacta cât mai curând posibil!

Continuați să vizitați 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x