Jailbreak un stick Amazon Fire TV: tot ce trebuie să știți

Jailbreak un stick Amazon Fire TV: tot ce trebuie să știți
⏱️ 13 min read

Fire TV Stick de la Amazon este un dispozitiv de streaming incredibil de popular, care este ușor de instalat și chiar mai ușor de utilizat. Fire TV Stick are un istoric dovedit de a fi un dispozitiv accesibil, care poate transforma orice televizor cu un port HDMI într-o mecca de streaming media. Dacă doriți să faceți și mai mult, vă recomandăm să luați în considerare un jailbreak. Urmați acest ghid pentru a afla cum să faceți jailbreak unui Amazon Fire TV Stick.

Ce este „Jailbreaking”?

Termenul „jailbreaking” are tot felul de conotații. Sună vag ilegal și cu siguranță sună riscant – dar aceste temeri sunt în mare parte nefondate. Mai simplu spus, jailbreaking se referă la un proces care elimină restricțiile impuse de producător pentru Fire TV Stick. Ca rezultat, acest lucru vă oferă, utilizatorului final, mai multe opțiuni când vine vorba de funcționalitatea Fire TV Stick.

De ce aș vrea să-mi fac jailbreak Fire TV Stick?

Jailbreaking-ul Fire TV Stick vă permite să instalați aplicații terță parte care nu sunt disponibile prin magazinul oficial de aplicații Amazon. Există un anumit risc asociat cu acest lucru, deoarece aplicațiile care nu sunt listate pe Amazon App Store nu sunt inspectate și verificate de Amazon.

Aplicații Jailbreak Firestick

Pentru a evita instalarea oricăror aplicații rău intenționate, vă sugerăm să instalați numai aplicații care au fost verificate de comunitatea mai mare Fire TV Stick. Mai târziu în acest articol vom enumera câteva dintre cele mai populare și mai legale aplicații pe care oamenii le instalează pe dispozitivele Fire TV.

Jailbreaking-ul unui Fire TV Stick este ilegal? Este sigur?

Să-l punem pe acesta în pat imediat. Efectuarea jailbreak-ului Fire TV Stick este sigură. De fapt, nu există practic niciun risc asociat cu acesta, deoarece nu necesită să faceți altceva decât să schimbați câteva setări care pot fi modificate cu ușurință înapoi la valorile implicite. Jailbreakingul nu va anula nici măcar garanția. Deoarece nu „piratăm” software-ul Fire TV Stick sau modificăm ceva ce nu poate fi anulat, există foarte puțin riscul de a-l deteriora sau de a-l bloca.

1637927892 608 Jailbreak un stick Amazon Fire TV tot ce trebuie sa

Dar cum rămâne cu legalitatea jailbreak-ului tău Fire TV Stick? Actul de „jailbreaking” este complet legal. Este dispozitivul tău, ai plătit pentru el și poți face ce vrei cu el. În plus, așa cum am menționat mai sus, tot ceea ce faci cu adevărat este să schimbi câteva setări care sunt ușor accesibile utilizatorului final. Este literalmente ca și cum ați apăsa un comutator.

Jailbreak Firestick Crime

Unele dintre aplicațiile suplimentare oferite de jailbreaking vă permit să accesați conținut piratat, cum ar fi filme, emisiuni TV și sport. Este de la sine înțeles că accesarea conținutului piratat este ilegală. Depinde de tine să faci ceea ce trebuie și să stai departe. Din fericire, puteți derula în jos pentru a vedea alegerile noastre pentru cele mai bune aplicații legale de instalat după ce ați spart jail-breck-ul Fire TV Stick.

Cum să faci jailbreak-ul tău Fire TV Stick

Jailbreaking-ul Fire TV Stick este un proces simplu și direct. Cu toate acestea, înainte de a putea debloca potențialul Fire Stick prin instalarea de noi aplicații, va trebui să faceți mai întâi câteva lucruri. Dar fiți siguri că acești pași sunt nedurerosi și foarte ușor de executat.

1. Pregătiți-vă Fire TV Stick

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să navigați la pagina de pornire a Fire TV Stick.

 1. Apăsați butonul Acasă de pe telecomanda Fire TV Stick.
 2. Deschideți meniul Setări evidențiind și selectând pictograma roată din extrema dreaptă a paginii de pornire.
 3. În meniul Setări, selectați „My Fire TV”. (Pe dispozitivele mai vechi, această opțiune este pur și simplu etichetată „Dispozitiv.”)
 4. Pe pagina următoare, selectați „Opțiuni pentru dezvoltatori”.
 5. Permiteți instalarea de aplicații terță parte activând opțiunea „Aplicații din surse necunoscute”.

În mod normal, instalarea aplicațiilor descărcate din afara Amazon App Store este dezactivată; cu toate acestea, activând această opțiune, puteți elimina această restricție și puteți instala aplicații de oriunde.

Firetv Surse necunoscute

De asemenea, puteți activa depanarea ADB (Android Debug Bridge), dacă doriți. Această opțiune vă permite să accesați Fire TV Stick de la distanță de pe un computer, cu condiția ca ambele dispozitive să fie în aceeași rețea. Cu depanarea ADB activată, puteți folosi computerul pentru a introduce comenzile Terminalului și pentru a instala aplicații. Dacă gândul la asta te sperie puțin, nu trebuie să o faci.

2. Descărcați aplicația Downloader din Amazon App Store

Acum că ați permis Fire TV Stick să instaleze aplicații din afara magazinului oficial de aplicații, trebuie să instalați aplicația Downloader. Din fericire, această aplicație este disponibilă pe Amazon App Store, așa că găsirea și instalarea acesteia este foarte ușoară.

Putem folosi această aplicație pentru a găsi și, după cum sugerează și numele, a descărca fișiere APK. APK înseamnă „Pachet Android”, iar aceste fișiere sunt „executabile”, ceea ce înseamnă că sistemul de operare Android le va deschide și le va instala odată descărcate pe un dispozitiv. Aplicațiile pentru dispozitivele Android sunt cel mai frecvent compilate ca APK-uri.

Amazon Downloader
 1. Apăsați butonul „Acasă” de pe telecomanda Fire TV Stick și selectați pictograma de căutare. (Arată ca o lupă.)
 2. Tastați „descărcător” sau țineți apăsat butonul microfonului de pe telecomandă și spuneți „descărcător”.
 3. Pe pagina cu rezultatele căutării, găsiți aplicația etichetată „Descărcător”. La momentul scrierii acestui articol, pictograma aplicației portocaliu strălucitor este greu de ratat. Selectați-l și descărcați-l pentru a-l instala pe Fire TV Stick.

3. Lansați aplicația Downloader

 1. Cu aplicația Downloader instalată pe dispozitiv, lansați aplicația și acordați permisiunile necesare. Acum sunteți gata să utilizați aplicația.
 2. Descărcătorul funcționează similar cu un browser web. Plasați cursorul pe bara de adrese din partea de sus a ecranului și direcționați-l către adresa URL care găzduiește aplicația pe care doriți să o instalați.
Firetv Downloader Kodi
 1. Aplicația va naviga la site și vă va permite să descărcați aplicația pe Firestick/Fire TV. Veți avea opțiunea de a descărca aplicația pe dispozitiv.
 2. După ce se termină, vi se va oferi opțiunea de a-l instala pe Fire TV Stick.

Aplicații de instalat pe Stick-ul tău Fire TV Jailbreak

Ați făcut munca de pregătire și ați recuperat instrumentele necesare. Acum sunteți gata să instalați niște aplicații terță parte pentru a debloca potențialul Fire TV Stick. Am compilat o listă cu unele dintre cele mai populare, sigure și legale aplicații de instalat.

Kodi

Există o mare probabilitate să fi auzit de Kodi înainte. Cunoscut anterior ca Xbox Media Center, Kodi este un player media puternic care vă poate organiza toate mediile digitale sub un singur acoperiș. În plus, Kodi acceptă și „suplimente” terțe. Aceste suplimente găzduiesc o varietate de materiale, de la streaming video la muzică la podcasturi.

1637927892 351 Jailbreak un stick Amazon Fire TV tot ce trebuie sa

Parcurgând pe internet, veți descoperi o serie de suplimente care oferă filme, emisiuni TV și sport fără reclame. Fiți extrem de precauți cu acestea. Majoritatea suplimentelor care pretind să livreze conținut fără a fi nevoie să vă deschideți portofelul ar trebui cu siguranță să ridice semnale roșii. Există un depozit oficial de suplimente. Aceste suplimente sunt verificate de echipa de dezvoltare din spatele Kodi și sunt sigure și legale. Vă recomandăm să rămâneți la acestea.

VPN

În zilele noastre, este recomandat să utilizați un VPN atunci când faceți ceva online. Un VPN vă poate proteja confidențialitatea, numerele cărților de credit, parolele și multe altele de privirile indiscrete. Cu toate acestea, există o altă caracteristică utilă a VPN-urilor. Deoarece un VPN practic îți respinge traficul printr-un server dintr-o altă locație, poți folosi un VPN pentru a ocoli geo-restricțiile.

Jailbreak Firestick Expressvpn

Există o serie de furnizori care își blochează conținutul într-o anumită țară sau regiune. Lansând un VPN și schimbând locația serverului într-una care se află în regiunea sau țara din care încercați să accesați conținutul, ar trebui să puteți ocoli această restricție. Una dintre cele mai populare aplicații VPN pentru dispozitivele Android, inclusiv Fire TV Stick, este Express VPN.

Cyberflix TV

Cyberflix TV este o aplicație foarte populară printre cei care au un Fire TV Stick jailbreak. Această aplicație organizează link-uri de streaming video de emisiuni TV și filme. Utilizatorii găsesc pur și simplu titlul emisiunii sau filmului pe care doresc să-l vizioneze, iar Cyberflix TV le prezintă o listă de link-uri pentru a transmite în flux conținutul ales. Selectarea unui link transmite titlul în înaltă definiție, fără reclame. În plus, Cyberflix TV acceptă subtitrări în peste 250 de limbi diferite.

Jailbreak Firestick Cyberflix

Ola TV

O altă aplicație populară pentru Fire TV Sticks cu jailbreak este Ola TV. La fel ca Cyberflix TV, Ola TV este o altă aplicație care organizează link-uri video în flux. Cu toate acestea, există o diferență semnificativă între cele două: în timp ce Cyberflix TV colectează link-uri către filme și emisiuni TV populare, Ola TV cultivă transmisiuni de televiziune în direct din întreaga lume.

Jailbreak Firestick Olatv

Practic, toată lumea poate găsi ceva de vizionat cu acces la peste 12.000 de canale de televiziune cu protocol de internet. Conținutul disponibil pe Ola TV acoperă o gamă variată de la programe pentru copii la sport la știri din țări din întreaga lume.

întrebări frecvente

1. Jailbreaking-ul îmi va „cărămizi” dispozitivul?

Este incredibil de puțin probabil să vă blocați Amazon Fire TV Stick atunci când îl faceți jailbreak. După cum am menționat mai devreme, jailbreaking-ul nu implică modificarea dispozitivului în niciun fel sau schimbarea codului acestuia. Tot ceea ce faci este să schimbi unele dintre setările dispozitivului – toate acestea putând fi inversate cu ușurință.

2. Ce dispozitive Amazon Fire pot fi jailbreak?

Toate dispozitivele Amazon Fire TV pot fi deblocate folosind metoda descrisă mai sus. Există și alte moduri de a face acest lucru; cu toate acestea, metoda discutată mai sus este cea mai ușoară și nu necesită să cheltuiți bani pe aplicații premium.

Jailbreakingul este ușor

Este un proces ușor să faci jailbreak unui Amazon Fire TV Stick și să ridici restricțiile pe dispozitiv. Le permite utilizatorilor să preia controlul deplin asupra Fire TV Stick, permițându-le să instaleze aplicații care nu sunt disponibile în Amazon App Store. Dacă doriți să explorați întregul potențial al Fire TV Stick, pur și simplu urmați pașii de mai sus. Există foarte puțin risc pentru dispozitivul dvs.; cu toate acestea, jailbreaking-ul introduce probleme juridice potențiale datorită naturii unora dintre aplicații.

Jailbreak Firestick 4k

Vă recomandăm să faceți cercetări și să folosiți bunul simț atunci când luați în considerare aplicațiile pe care doriți să le instalați. Rețineți că există o serie de aplicații care vă pot extinde opțiunile de divertisment, supraalimentând literalmente experiența dvs. de streaming!

Citiți mai departe pentru a afla ce Fire TV Stick ar trebui să cumpărați.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x