Joacă Prince of Persia original de pe mobil cu această versiune web grozavă

1641666251 840 560
⌛ Reading Time: 3 minutes

Prince of Persia este un joc de platforme legendar care a văzut lumina zilei în 1989 și a ajuns ulterior pe nenumărate platforme, printre care MS-DOS, GameBoy sau Nintendo. Poți să joci asta Prince of Persia original de pe orice mobil Android, cu o versiune pentru browser numită Prințul JS.

Pe Android am avut câțiva Prince of Persia de la Ubisoft din remake-ul său, deși abia în 2018 a sosit ceva mai asemănător cu originalul: Prințul Persiei: Evadare de Ketchapp. PrinceJS este versiunea cea mai fidelă originalului -identică, de fapt- și pe care o poți jucați în orice browser web, chiar și cel al telefonului mobil, compatibil cu comenzile tactile.

Prințul se întoarce

Prințul Persiei inițial avea ceva care din anumite motive s-a pierdut în toate sequelele și remake-urile ulterioare. Fii lor animații de succes pentru acea vreme, efectele sonore sau pur și simplu noutatea, sequelele -care nu mai sunt disponibile pe Google Play- nu au lăsat același gust în gură când au ajuns pe Android.

Până în prezent, singurul Prinț al Persiei care a supraviețuit pe Google Play este Versiunea lui Ketchapp, un joc de alergare infinit, care este oarecum mai fidel originalului, deși oarecum diferit. Dacă doriți exact același joc de altădată, îl puteți juca cu el versiunea web PriceJS, creat de Oliver klemenz și al cărui cod este disponibil pe GitHub.

Pop

Pentru a juca acest Prince of Persia online, trebuie pur și simplu să deschideți Site-ul PrinceJS în orice browser moderat modern. Îl poți controla cu tastatura de pe un PC sau cu atingeri, pe un mobil. Desigur, comenzile sunt transparente, așa că va trebui să memorați unde să atingeți pentru a manipula păpușa.

Tu ai schema de control În imaginea următoare, deși pot fi rezumate cu aceea personajul va merge în locul locului în care atingeți, pe lângă săriți dacă atingeți în partea de sus a ecranului sau vă ghemuiți, dacă o faceți în partea de jos. Pare mai complicat decât este în realitate.

Controale

Cel mai greu este să te adaptezi la comenzile, suprapuse și invizibile

PrinceJS rulează excelent, are toate graficele, animațiile, efectele și muzica din jocul original și se potrivește destul de bine pe mobil. Este recomandat să utilizați meniul Adăugați pe ecranul de start, astfel încât să se încarce pe tot ecranul și peisaj. Cu toate acestea, funcționează bine și pe verticală.

Jocul este puțin complicat după standardele actuale, dar, din fericire, are și o soluție. Dacă utilizați acest link, jocul începe cu dificultatea la 50%, care poate fi util dacă nu te adaptezi bine la comenzi.

Prin | Poliția Android

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.