Jocuri Google Play pentru Windows își începe versiunea beta: mai multe detalii și cerințe ale aplicației de jocuri Android pentru computer

1642799952 840 560
⏱️ 2 min read

La sfârșitul anului trecut, Google ne-a surprins anunțând că va aduce Jocuri Google Play pe Windows cândva în 2022, permițând astfel Joacă jocuri Android pe PC în mod oficial.

A venit momentul, cel puțin prima versiune beta în câteva regiuni, unde utilizatorii se pot înscrie deja. În restul globului, este posibil să-ți arăți și interesul pentru a fi anunțat când va fi disponibil, pe lângă faptul că ai mai multe detalii despre cum va funcționa, cerințele minime incluse.

Jocuri Android pe Windows

Jocurile Android vin oficial pe Android, începând cu un test limitat în Coreea de Sud, Taiwan și Hong Kong. În acele regiuni este posibil să vă înscrieți pentru versiunea beta de pe site-ul web Jocuri Google Play. În restul globului, ceea ce poți face este să-ți arăți interesul și vei fi anunțat când va fi disponibil în regiunea ta.

Această versiune inițială ne oferă mai multe detalii despre cum va funcționa chestia și ce jocuri vor fi disponibile inițial. Pe lângă diverse titluri coreene, beta începe cu „State of Survival: The Zombie Apocalypse”, „Dragon Mania Legends”, „Asphalt 9: Legends”, „War Planet Online: MMO Game”, „Cash Frenzy™ – Casino Sloturi „, „Township Summoners” War: Sky Arena”, „Cookie Run: OvenBreak”, „Rise of Empires: Ice and Fire”, „Magic Rush: Heroes”, „Last Shelter: Survival”, „Idle Heroes” și „ ¡ Top War: Battle Game’.

După cum putem vedea în videoclipul promoțional, sistemul va fi destul de asemănător cu Google Play în Windows, cu diferența că ceea ce vom vedea și vom putea descărca vor fi doar jocuri. Aceste jocuri sunt special pregătite pentru ecrane mari și pentru a fi mouse si tastatura controlate.

O altă parte fundamentală a Jocuri Google Play pentru Windows este aceea progresul jocului este sincronizat între mobil și PC, atâta timp cât utilizați același cont. În acest fel, puteți începe un joc pe mobil și puteți continua mai târziu pe PC și invers.

Cerințe minime

Jocuri

Jocurile Android vor fi disponibile pentru Windows, cu suportul Mac încă în aer. Acum avem lista cerințelor minime oficiale. Nu sunt prea pretențioși, cu excepția poate nevoii de a avea un hard disk SSD. Acestea sunt Cerințe minime:

  • Windows 10 (v2004)

  • Unitate solidă (SSD)

  • GPU de calitate pentru jocuri

  • CPU cu 8 nuclee logice

  • 8 GB RAM

  • 20 GB spațiu de stocare disponibil

  • cont de administrator Windows

  • Virtualizarea hardware trebuie să fie activată

  • PC compatibil și configurație

După cum am menționat anterior, beta începe în Coreea de Sud, Hong Kong și Taiwan și va ajunge în alte locuri din 2022. Google ne spune că vor exista modificări în aplicația mobilă Google Play Games, și este că acest nume se va referi la aplicația pentru PC, cu o abordare destul de diferită față de cea mobilă.

Mai multe informații | Google

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x