Jocuri rapide la CES 2021 cu noul laptop Asus

Schnelles Spielen auf der CES 2021 mit neuem Asus Laptop
⏱️ 4 min read

Există hardware mai interesant pentru jocuri la orizont decât PS5 și Xbox X și S. Este un joc rapid la CES 2021, cu un laptop de jocuri Asus facturat ca cel mai rapid afișaj de laptopuri din lume. Odată ce faceți acest pas, puteți adăuga și un controler Brink Bionics pe care îl purtați ca o mănușă.

Asus ROG Strix Scar 15

Intrarea rapidă a jocurilor ASUS la CES 2021 este ROG Strix Scar 15. Oferă atât un model de 17 inci, cât și un model de 15 inci. 17-inch va avea un panou IPS de 1920 x 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 360Hz. Aceasta include un timp de răspuns de trei milisecunde și o acoperire gamă de culori sRGB 100%. Asus spune că este cel mai rapid afișaj de pe un laptop și ar trebui să fie suficient pentru a-i entuziasma pe jucători.

De asemenea, vine cu un panou de înaltă rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, cu o rată de reîmprospătare de până la 165 Hz, un timp de răspuns de trei milisecunde și o acoperire de gamă color DCI-P3 100%. Ambele opțiuni sunt oferite și pe modelul de 15 inci.

Alte caracteristici includ un procesor AMD Ryzen 7 5800H sau Ryzen 9 5900HX, Nvidia GeForce RTX 3070 cu 8GB VRAM sau 3080 cu grafică VRAM de 16GB, memorie SDRAM DDR4 3200MHz dual-channel de până la 64GB și stocare SSD 1MB M.2 NVMe.

Asus ROG Strix Scar 15 nu se referă doar la jocuri rapide – este destinat special sporturilor, chiar și până la design, inspirat de uzura sportivă. Corpul laptopului este mai mic decât predecesorul său și are un cadru mai subțire și un raport ecran-corp crescut. Luminile RGB din față se aprind, afișând sigla pe capac.

Tastatura este construită în interiorul unei carcase exterioare translucide de culoare gri închis, permițându-vă să vedeți unele dintre componente în interior. Iluminarea RGB este inclusă în tastatura optico-mecanică care are un timp de răspuns de 0,2 milisecunde, tastele având o deplasare de 1,9 milimetri. Laptopul mai mare are o tastatură numerică, în timp ce cel mai mic are un touchpad Asus NumberPad. Apăsați tasta Num Lock și touchpad-ul se luminează și devine un tampon numeric.

Brink Bionics

Un nou jucător a apărut și pentru a se adăuga la imaginea rapidă a jocurilor. După desfășurarea unei campanii la Kickstarter, este acum pe IndieGoGo. Brink Bionics aduce Impulse Nuero-Controller, care se poartă pe mână ca o mănușă. Recunoaște clicurile mouse-ului înainte de a termina chiar să faceți clic pe buton.

„Mănușa” Impulse este fără degete, cu senzori. Semnalele trimise de mușchii utilizatorului atunci când încep să facă clic pe mouse sunt preluate de controler. Software-ul procesează aceste semnale și le interpretează ca clicuri. Se spune că economisește 80 de milisecunde în timpul clicului.

Controler Ces pentru jocuri rapide

„Este pentru prima dată când sistemul nervos uman este folosit pentru a optimiza performanțele pentru jocuri și e-sport în timp real”, a spus creatorul Erik Lloyd. „Este primul pas către viitorul descris în jocuri precum Deus Ex sau Cyberpunk, unde puteți intra într-un magazin și puteți achiziționa tehnologii care vă pot optimiza abilitățile naturale prin interfețe neuronale.”

El a adăugat că dispozitivul său schimbă modul în care funcționează accesoriile. Le transformă în dispozitive reactive. El a comparat modul în care ar putea îmbunătăți jocurile unui utilizator echivalându-le cu saltul de la un monitor de 30 fps la un monitor de 60 fps.

Campania Indiegogo a fost începută pentru „oricine a ratat campania noastră inițială”. Fiecare controler costă aproximativ 140 USD. Transportul va începe în luna mai.

Alături de laptopurile rapide pentru jocuri, CES oferă multe alte produse. Este un an bun pentru aceasta, deoarece industria se așteaptă la o creștere mai mare anul acesta din cauza crizei globale a sănătății.

Credit de imagine: Josh Goldman / CNET, Campania Impulse IndieGoGo, și domeniul public

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...