Jocurile Android vor ajunge oficial pe Windows 11 în 2022: Google va lansa Jocuri Play

1639661056 840 560
⌛ Reading Time: 2 minutes

Una dintre cele mai atractive știri pentru utilizatorii de Android în anunțul sosirii Windows 11 a avut de-a face cu prezența jocurilor native Android în sistemul Microsoft. Până atunci a fost necesar să se instaleze diferite aplicații pentru a realiza o operațiune chiar similară, dar acum Microsoft le-a activat nativ în kernel-ul Windows și au venit oficial de la Amazon.

Appstore-ul companiei condus de Bezos ar urma să fie instalat pe Windows 11 pentru a ne oferi acolo jocuri și aplicații, iar acum Google a anunțat că nu vrea să fie lăsat în afara acestei execuții native a jocurilor Android pe Windows 11. În ultimul ‘ Game Awards’ a avut loc ieri, Google a anunţat că aplicaţia sa Jocuri Google Play sau Jocuri Google Play vor fi pe Windows 11 în 2022.

Jocuri Google Play vor fi pe Windows 11 în 2022

Jocuri Google Play pe Windows 11

A fost marele anunț de la Google cu ocazia sărbătoririi evenimentului care recompensează cele mai bune jocuri din fiecare sezon, în speță cele mai bune din 2021. Acolo, șeful de dezvoltare Android a anunțat că planurile companiei în piața de jocuri constă în aducerea aplicației Google Play Games pe Windows 11 în 2022. Adică, întregul ecosistem al jocurilor Google Play disponibil pe Windows în decurs de câteva luni.

La început ar putea părea că ceea ce vine la Windows 11 este aplicația care îți permite să consulți profiluri, realizări și alte secțiuni mai sociale ale jocurilor din jocurile Android, dar domeniul de aplicare este mult mai mare. Noi vom avea jocuri din Magazinul Google Play care rulează pe Windows 11, jocurile „oficiale” pentru Android de la Google pe desktop-uri Windows și alte dispozitive.

Prin aceasta, jocurile Android au un domeniu mai mare pentru dezvoltatori, deoarece li se deschide o nouă platformă spre abordare și pe care experimentați alte tipuri de jocuri, alte formate cu alte metode de control (tastaturi, mouse-uri). Dar pentru jucători înseamnă și că jocurile începute pe mobil pot fi continuate pe PC și invers. Sau că au început pe un Chromebook sau pe o tabletă.

Google va lansa propriul magazin de jocuri Android pe Windows 11, Google Play Games, în 2022

După cum indică Google către Android Police, Google va intra pe deplin în jocurile video pentru Windows odată cu sosirea Magazinului Google Play în sistemul Microsoft:

„Vom avea mai multe de împărtășit despre serviciu și produs anul viitor. Dar ceea ce pot spune este că aceasta este o nouă experiență care va permite jucătorilor să descarce și să joace jocurile lor preferate de pe Google Play pe desktop. Google va distribui aplicația și jocurile în sine. Suntem bucuroși să îi ajutăm pe toți cei care folosesc Google Play să își continue jocul pe telefoane, tablete, Chromebookuri și Windows compatibile cu Android.”

În 2022 vom ști mult mai multe.

Prin | Poliția Android

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.