„Jucați în timp ce descărcați” va fi disponibil în curând pe toate dispozitivele Android 12

1647390160 840 560
⏱️ 3 min read

Vara trecută, în timpul Google for Games Summit În 2021, compania a lansat programul beta „Jucați în timp ce descărcați”, o caracteristică importantă a Magazin Play pentru Android 12 care nu este încă disponibil pentru toți utilizatorii săi, ceva ce se va schimba în curând.

Această după-amiază a fost sărbătorită Google for Games Summit din 2022, iar în conferința sa Google a anunțat asta „Joacă în timp ce descarci” va veni curand pe toate dispozitivele care rulează Android 12 împreună cu alte funcții noi care vor face mai ușor pentru dezvoltatori să-și aducă jocurile pe mai multe ecrane și utilizatori.

Turmeric Ice Cube
Turmeric Ice Cube

Acesta este „Jucați în timp ce descărcați”

Această caracteristică Android 12 nu are încă o dată de lansare. Google s-a limitat la a spune că „Jucați în timp ce descărcați” va fi în curând disponibil pentru toți utilizatorii Android 12 și toate grupurile indică faptul că vom avea noi știri cel mai târziu. în mai, în timpul Google I/O 2022.

După cum sugerează și numele, „Joacă în timpul descărcării” permite utilizatorilor Android 12 să înceapă să joace un nou joc fără a fi nevoie să aștepte descărcarea completă a acestuia. Mulțumim deja Android App Bundle Play Asset Delivery, va descărca componentele de bază pentru a putea juca primul joc, în timp ce restul fișierelor jocului continuă să se descarce în fundal. Potrivit Google, în câteva secunde putem juca un joc.

Google a îmbunătățit această funcție încă beta în actualizarea din martie a serviciilor Google Play. Una dintre noutățile sale au fost unele îmbunătățiri ale funcției „Joacă în timp ce te joci” reducând timpii de așteptare.

Mai multe știri prezentate la Google

În cadrul ediției din acest an a Google for Games Summitcompania a subliniat că vrea să aducă jocuri Android pe toate ecranele, raportând că descărcările Android pe Chrome OS au crescut cu 50% față de anul precedent, jocurile fiind cele mai descărcate, și amintind că în urmă cu câteva luni au început a testat versiunea beta a Jocuri Google Play pentru Windows în Coreea de Sud, Taiwan și Hong Kong.

Pentru a facilita dezvoltare de jocuri de înaltă calitate Google a lansat, de asemenea, noi funcții în instrumentele sale pentru dezvoltatori. Au eliberat un Extensie de dezvoltare a jocurilor Android pentru Visual Studio astfel încât dezvoltatorii să poată adăuga Android ca platformă țintă în proiectele lor de jocuri Visual C++ existente. Au lansat o nouă bibliotecă Memory Advice API (Beta) pe Kit de dezvoltare a jocurilor Android astfel încât dezvoltatorii să poată înțelege consumul de memorie al jocurilor lor. Și, în sfârșit, au lansat și un nou Android GPU Inspector Frame Profiler astfel încât dezvoltatorii să poată detecta când jocul lor este blocat pe GPU față de procesor pentru viteze și durată de viață a bateriei mai bune.

Prin | Google

În Engadget Android | Cinci jocuri care au dispărut de pe Google Play pe care mi-ar plăcea să le recuperez

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x