Jucători, iată jocurile pe care trebuie să le urmărim în 2016

Jucători, iată jocurile pe care trebuie să le urmărim în 2016

⌛ Reading Time: 6 minutes

În mod normal, nu sunt un om hype, dar 2016 arată ca un an minunat pentru jocuri.

În acest articol voi acoperi cele mai așteptate titluri ale mele din acest an, pentru a vă informa de ce și voi ar trebui să le căutați.

11. Street Fighter V

Platforme: PC, PS4

Data lansării: 16 februarie 2016

Street Fighter V, care se bucură de o versiune beta pe PS4 și PC în momentul scrierii, este un joc de luptă competitiv pe mai multe platforme de la cei mai buni din domeniu.

În afară de promovarea jocului pe mai multe platforme între PS4 și PC, Street Fighter V este pregătit să aducă noi caracteristici legendarei francize de jocuri de luptă, inclusiv grafică îmbunătățită, personaje noi și contoare de joc suplimentare pentru pauzele de gardă și tehnicile V.

10. Tekken 7

gamesfor2016-tekken7

Platforme: PC (?), PS4, Xbox One (?)

Data lansării: 18 februarie 2016

Tekken 7 este în prezent în stadiul său beta, dar este lansat pe PS4 și, eventual, pe alte platforme în acest an. La fel ca vărul său Street Fighter, Tekken este o serie extrem de tehnică de jocuri de luptă care și-a găsit boom-ul în popularitate în vremurile vechi ale arcadei și PlayStation-ului original.

Tekken 7: Răsplată destinată, o versiune actualizată a jocului, este ceea ce va veni pe console și, eventual, pe PC. Printre celelalte caracteristici va adăuga un personaj invitat: Akuma, de la Street Fighter. Ai citit bine: Akuma în Tekken.

9. Dezonorat 2

gamesfor2016-dezonorat

Platforme: PS4, Xbox One, PC

Data lansării: TBA 2016

Continuarea titlului hit stealth Dezonorat, Dezonorat 2 vine pe PC și consolele de ultimă generație în acest an, de așteptat să fie chiar mai bune decât jocul pe care îl reușește. Printre caracteristicile de joc susținute sunt două personaje redate, spre deosebire de unul singur.

De asemenea, iată un trailer foarte bolnav pentru asta, dacă vă interesează asta.

8. Yooka-Laylee

gamesfor2016-yookalaylee

Platforme: PC, PS4, Xbox One, Wii U

Data lansării: octombrie 2016

Un platformer indie de la creatorii originali ai seriei Banjo-Kazooie, Yooka-Laylee pare să recapete bucuria găsită în platformele mascotelor din anii 90 și începutul anilor 2000. După ce a fost finanțat de o campanie de succes Kickstarter, Yooka-Laylee ar trebui să se îndrepte spre majoritatea platformelor până în octombrie anul curent.

7. Dark Souls 3

gamesfor2016-darksouls3

Platforme: PC, PS4, Xbox One

Data lansării: 24 martie 2016

Seria Souls și-a câștigat locul în jocuri. De la originalul Sufletelor Demonului, la succesorul spiritual al Sufletelor Întunecate, la jocurile care l-au urmat, Dark Souls III este declarat pentru a pune în sfârșit sfârșitul acestei serii.

Disponibil la sfârșitul acestui an pe PC și pe platformele următoarei generații, Dark Souls III este destinat să aducă o luptă mai rapidă, o grafică mai bună și o concluzie adecvată tradiției care a început în Dark Souls original.

6. Uncharted 4

gamesfor2016-uncharted4

Platformă: PS4

Data lansării: 26 aprilie 2016

De obicei nu sunt mare în privința exclusivității platformei toting, dar Uncharted 4 arată destul de grozav. Cu siguranță nu este un vânzător de sistem, dar cu siguranță voi juca jocul pe PS4 al prietenului meu. L-am urmărit pe Nathan Drake până acum, iar acest joc este programat să finalizeze în cele din urmă acea călătorie.

Dacă sunteți investit în Drake, aici se termină.

5. Final Fantasy XV

gamesfor2016-finalfantasy15

Platforme: PC (?), PS4, Xbox One

Data lansării: TBA 2016

Inițial blocat în iadul dezvoltării ca Final Fantasy Versus XIII (orice fel de titlu ar trebui să fie), Final Fantasy XV pare pregătit să aducă lupta în stilul Kingdom Hearts în seria principală a Final Fantasy. În general, jocurile Final Fantasy sunt, de obicei, destul de spectaculoase, dar XV are cu siguranță interesul meu. XIII și continuările sale nu m-au făcut prea fericit, dar XV pare să aibă toată explorarea lumii deschise care îmi place în Final Fantasy, pe lângă lupta rapidă pe care o iubesc din Kingdom Hearts.

4. Deus Ex: Omenirea divizată

gamesfor2016-deusex

Platforme: PC, PS4, Xbox One

Data lansării: 23 august 2016

Deus Ex: Revoluția umană este un prequel incredibil la evenimentele originalului Deus Ex și, ca o continuare a unui prequel, Omenirea împărțită, se pare că va intensifica Revoluția Umană și mai mult față de ceea ce era deja un titlu excelent.

Poate fi adevărat că Adam Jensen nu mi-a cerut niciodată acest lucru. Dar sigur am făcut-o.

3. No Man’s Sky

gamesfor2016-nomansky

Platforme: PC, PS4

Data lansării: iunie 2016

No Man’s Sky fie va fi o dezamăgire uriașă, fie un spectacol complet nebunesc. Încă nu sunt sigur care va fi, dar No Man’s Sky este în esență un titlu de explorare spațială generat procedural care își propune să creeze un univers infinit, interminabil de planete, cu tot felul de peisaje, floră și faună proprii. . Poate că jocul adevărat s-ar putea să nu fie la înălțimea hype-ului, dar pentru a avea un gust al visului sper că acest joc va fi la înălțime, consultați acest trailer

2. Supraveghere

gamesfor2016-overwatch

Platforme: PC, PS4, Xbox One

Data lansării: TBA 2016

Overwatch este cea mai recentă proprietate nouă venită de la Blizzard, compania din spatele unor nume mari precum World of Warcraft și Diablo. Cu toate acestea, spre deosebire de celelalte titluri ale sale, Overwatch este un shooter pentru prima persoană, bazat pe echipe, clasă, nu spre deosebire de Team Fortress 2.

Echipa Fortress 2 este jocul meu preferat – literalmente jocul meu preferat din toate timpurile. Din testele beta în desfășurare și din ceea ce am văzut despre filmările sale de joc, Overwatch pare a fi o experiență destul de similară, deși destul de diferită, în comparație cu TF2.

Indiferent, aștept cu nerăbdare să o obțin. Îmi plac FPS-urile la clasă, iar Overwatch plus Team Fortress 2 mă vor face un jucător foarte fericit anul acesta.

1. Legend of Zelda Wii U

gamesfor2016-zeldawiiu

Platforma: Wii U

Data lansării: TBA 2016

Acum, s-ar putea să vă întrebați de ce Zelda Wii U are un loc pe această listă. Nu se știe prea multe despre acest lucru – se spune că jocul este un titlu Zelda cu adevărat deschis, precum și ultimul titlu major de primă parte care va fi lansat pe Wii U.

Din imaginile jocului dezvăluite, arată absolut superb – mult mai mult decât majoritatea jocurilor de pe platforma Wii U. Acest lucru, desigur, nu ar trebui să surprindă oamenii pricepuți cu modul în care funcționează Nintendo. Mai mult decât oricine altcineva, ei știu cum să scoată puterea grafică din hardware-ul mai slab.

Sunt în principal un jucător de PC, dar exclusivitățile Nintendo ocupă un loc special în inima mea. Nu doar pentru că le-am jucat când eram copil, ci și pentru că Nintendo creează jocuri cu adevărat distractive. Puteți conta pe ele pentru asta și de aceea Zelda Wii U se află în fruntea listei mele de urmărire pentru acest an.

Concluzie

Anul acesta urmează să se desfășoare atât jocuri, cât și tehnologii. Este probabil ca Nintendo NX să fie lansat sau cel puțin anunțat anul acesta și ar trebui să existe și anunțuri bombă pe care probabil le vom vedea la E3.

Sunteți de acord cu mine despre aceste jocuri? Aveți propriile recomandări? Simțiți-vă liber să comentați mai jos!

Anul acesta va fi sălbatic. Pe măsură ce tehnologia și jocurile avansează, amintiți-vă că vom fi mereu aici pentru a le ușura.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.