Jucătorii s-au enervat, au salvat STALKER 2 din NFT-uri inutile

Jucătorii s-au enervat, au salvat STALKER 2 din NFT-uri inutile
⌛ Reading Time: 2 minutes

Comunitatea de jocuri a vorbit și nu vrea NFT în jocuri. Din fericire, STALKER 2 dezvoltatorii au ascultat și au decis să renunțe la toate jetoanele nefungibile din viitorul său joc video.

Iată problema cu NFT-urile

LEGATE DEIată problema cu NFT-urile

Inițial, dezvoltatorul GSC GAME WORLD a anunțat un metavers plin cu NFT-uri pe care jucătorii le puteau cumpăra și vinde, inclusiv unul care ar pune trei oameni în joc ca „metauman”. A sunat ca o idee groaznică, iar jucătorii au reacționat în consecință.

The Firul Reddit pe r/Games despre anunț a trebuit să fie blocat, deoarece indignarea a devenit puțin prea mare. Cu toate acestea, asta nu a împiedicat unele comentarii inteligente să apară. De exemplu, utilizatorul Reddit a spus ArtisanJagon, „Amintiți-vă când microtranzacțiile au început cu adevărat și oamenii au spus „cum se poate înrăutăți? Bine. Poftim”, în comentariul de sus în thread.

Utilizatorul Reddit RileyTaugor a fost îngrijorat de impactul pe termen lung pe care acest lucru l-ar putea avea asupra jocurilor. „Și așa și-au pierdut toată loialitatea clienților. Sper cu adevărat că nu vom lăsa NFT-urile să fie normalizate în industria jocurilor video”, au spus ei cometariu citit.

Ce este metaversul?  Este doar realitate virtuală sau ceva mai mult?

LEGATE DECe este metaversul? Este doar realitate virtuală sau ceva mai mult?

Există o mulțime de cazuri în care jucătorii au reacționat exagerat la anunțurile dezvoltatorilor, în care problema a trecut în cele din urmă. Acesta părea a fi nivelul corect de reacție, iar GSC GAME WORLD și-a dat seama rapid că lumea nu era deloc pregătită pentru un metavers NFT în jur. STALKER 2. Drept urmare, compania a anunțat că a abandonat planurile de a face NFT-urile parte din joc.

Compania a postat pe Stare de nervozitate cu privire la preocupările jucătorilor:

Te auzim. Pe baza feedback-ului primit, am luat decizia de a anula orice lucru legat de NFT STALKER 2. Interesele fanilor și jucătorilor noștri sunt prioritatea principală pentru echipă. Facem acest joc pentru a vă bucura de dvs., indiferent de cost. Dacă îți pasă, ne pasă și nouă.

Spuneți cum veți despre cât de proastă a fost ideea inițială, dar cel puțin compania și-a ascultat fanii și a decis să facă jocul dorit de jucătorii săi, chiar dacă nu va putea să vândă NFT-uri excesiv de scumpe fanilor săi.

STALKER 2 va fi lansat pe 28 aprilie 2022. Vine pe Xbox Series X, Xbox Series S, console Xbox One și PC-uri Windows pentru 60 USD. De asemenea, va veni la Game Pass în prima zi, așa că nu va trebui să cumpărați jocul dacă sunteți abonat.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.