KDE Connect vine în sfârșit pe iPhone

KDE Connect vine în sfârșit pe iPhone

⌛ Reading Time: 2 minutes

Dacă sunteți în căutarea unei modalități ușoare de a face iPhone-ul să se joace frumos cu desktopul KDE, astăzi este ziua voastră norocoasă, deoarece KDE Connect este în sfârșit disponibil ca aplicație pentru iPhone (faceți clic pe articolul intitulat „KDE Connect iOS intră în testarea publică TestFlight!”), deși în formă beta.

Pentru a profita de KDE Connect pe iPhone, va trebui să treceți prin câteva cercuri. În primul rând, va trebui să mergi la asta Link TestFlight pentru a fi configurat pentru a testa versiunea beta a aplicației KDE Connect. În plus, va trebui să fiți pe iOS 15 pentru ca aplicația să ruleze, așa că va trebui să vă asigurați că iPhone-ul este actualizat.

Înainte de a descărca aplicația, puteți consulta și depozitul sursă al KDE Connect iOS pentru a te asigura că totul arată bine.

Cum să opriți un computer Ubuntu

LEGATE DECum să opriți un computer Ubuntu

Dacă nu ești sigur ce face KDE Connect, KDE îl descrie ca „un proiect care permite tuturor dispozitivelor tale să comunice între ele”. Puteți primi notificări pe desktop și răspunde la mesaje, puteți controla muzica de pe desktop de pe telefon, puteți folosi telefonul ca telecomandă pentru desktop și puteți face o mulțime de alte lucruri interesante.

Instrumentul este disponibil pe Android de ceva timp, dar utilizatorii de iPhone au fost lăsați afară până la lansarea versiunii TestFlight care tocmai a fost lansată. Dacă vrei să-l încerci singur, mergi la Link TestFlight pe iPhone și încercați.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.