Lansarea oficială Minecraft 1.19 The Wild: explorarea noilor biomi, interacțiunea cu mafiote și detalii de actualizare

Minecraft 1.19 The Wild Update
⏱️ 14 min read

Actualizarea Minecraft 1.19 The Wild aduce mult așteptatele noi biomi și mafiote. Data lansării este una dintre cele mai importante informații pentru toți jucătorii, pentru că mulți așteaptă cu nerăbdare să experimenteze aceste noi elemente ale jocului. Cei care au jucat Minecraft știu că biomele joacă un rol cheie în joc și sunt responsabile pentru variația pe care o veți găsi în peisaje. Actualizarea adaugă și noi mafiote, care aduc noi provocări și posibilități de joc. În plus, Actualizarea Minecraft 1.19 The Wild vine cu multe alte îmbunătățiri și instrucțiuni pentru a vă ajuta să vă bucurați de joc la maxim. În concluzie, această actualizare aduce multe noi elemente interesante care vor mulțumi cu siguranță fanii Minecraft.

Actualizarea Minecraft 1.18 a fost un mare succes în rândul comunității. Dar jucătorii sunt gata să exploreze cât de mult pot cu actualizarea Minecraft 1.19 The Wild. Spre deosebire de 1.18, această actualizare se concentrează mai mult pe experiența generală și pe elementele existente în joc. Vorbim despre funcționalitate îmbunătățită, biomuri renovate, sate speciale și alte caracteristici uimitoare. Cu toate acestea, asta nu oprește adăugarea de noi biomi și mafiote cool. Deci da, sunt multe prin care trebuie să trecem. Dar asigurați-vă că ați încercat Best Minecraft 1.18 Seeds înainte de a trece la următoarea actualizare. În plus, datorită parității îmbunătățite între edițiile Minecraft Java și Bedrock, ghidul nostru Minecraft 1.19 se poate concentra asupra lucrurilor care contează cel mai mult. Acestea fiind spuse, haideți să adăugăm combustibil entuziasmului dvs. și să explorăm marea actualizare Minecraft 1.19.

Minecraft 1.19: Tot ce trebuie să știi (iunie 2022)

Acoperim o varietate de funcții Minecraft 1.19 în profunzime în acest ghid. Aceasta variază de la noile mafiote și modificări ale biomului până la data lansării și cum să obțineți funcțiile Beta Minecraft 1.19 chiar acum. Așadar, folosiți tabelul de mai jos pentru a explora subiectele care vă interesează cel mai mult.

Notă: Această postare a fost actualizată ultima dată pe 7 iunie 2022 la ora 8:45 PST după lansarea oficială a actualizării Minecraft 1.19 pentru toți utilizatorii din întreaga lume.

Data lansării Minecraft 1.19 (confirmată)

ACTUALIZAȚI [June 7, 8:30 AM PST]: Mojang a lansat oficial actualizarea Minecraft 1.19 și este acum disponibilă pentru descărcare pe toate platformele și dispozitivele acceptate. Jucători dornici, mergeți mai departe și actualizați-vă jocul și întâlniți toți noile mafiote din noile biomi din actualizarea 1.19. Am inclus mai jos o listă de semințe pentru a vă facilita explorarea, așa că verificați-o.

ACTUALIZAȚI [May 26, 10:00 AM PST]: Așa cum am prezis săptămâna trecută, Mojang a confirmat astăzi data lansării foarte așteptatei actualizări Minecraft 1.19 într-o postare oficială pe blog și pe Twitter. Confirmat Data de lansare a actualizării Minecraft 1.19 a fost stabilită pentru 7 iunie 2022. Tweetul anunțului este atașat aici; Verifică:

ACTUALIZAȚI [May 21, 12:00 PM PST]: Cu pre-lansarea Minecraft 1.19 disponibilă începând cu jumătatea lunii mai, ne așteptăm ca actualizarea stabilă să sosească pe 31 mai fie 7 iunie 2022. Presupunerea noastră se bazează pe versiunile beta săptămânale care sunt de obicei lansate marți și pe intervalul obișnuit de 2-3 săptămâni dintre prima versiune de previzualizare și actualizarea finală. Ne putem aștepta să obținem o dată de lansare confirmată în următoarele câteva zile.

Dacă ne uităm la istoricul versiunilor Minecraft, majoritatea actualizărilor majore Minecraft ajung jucătorilor în jurul lunii decembrie sau iunie a fiecărui an. Deoarece actualizarea 1.18 a apărut în decembrie 2021, așteptăm cu nerăbdare să vină actualizarea Minecraft 1.19. iunie 2022.

Actualizarea Minecraft 1.19 este împărțită în 2 părți?

Similar cu actualizarea Caves & Cliffs, mulți jucători Minecraft speră că actualizarea sălbatică va fi, de asemenea, împărțită în două părți. Încă nu există o confirmare oficială a aceluiași lucru. Dar, luând în considerare diversitatea modificărilor planificate, nu va fi surprinzător să vedem o altă actualizare în două părți care vine în joc.

O parte a actualizării sălbatice se poate concentra pe adăugarea de noi funcții la joc. Între timp, cealaltă parte ar putea renova biomurile și fauna sălbatică existente în joc. Dacă doriți să aprofundați speculațiile despre data lansării Minecraft 1.19, consultați articolul din link.

Noi biome în Minecraft 1.19 (Confirmat)

Prima și cea mai interesantă parte a actualizării Minecraft 1.19 sunt toate biomurile noi. În acest moment, Minecraft a confirmat doar două noi biomi în această actualizare: peșteri adânci și întunecate și Mlastina Mangrove. Cu toate acestea, așa cum se sugerează în minecraft live 2021ne putem aștepta ca 1.19 să actualizeze o varietate de biomi în joc.

mlaștini cu mangrove

Accentul actualizării nu este doar adăugarea de multe elemente noi la joc. În schimb, după cum sugerează și numele, actualizarea sălbatică ar trebui să actualizeze și biomurile și fauna sălbatică existente din Minecraft. Puteți folosi lista noastră de noi biomi Minecraft 1.19 pentru a le înțelege în profunzime caracteristicile.

Structuri noi în Minecraft 1.19

Deocamdată, dezvoltatorii au confirmat doar orașul antic ca o nouă structură pentru joc. Face parte din biomul adânc și întunecat și găzduiește o mulțime de șefi ostili – Warden. Puteți obține cufere rare de pradă, blocuri noi și chiar minereuri de minecraft în această zonă.

În plus, dacă renovările biomului vor continua conform planului, jucătorii pot aștepta cu nerăbdare trei noi tipuri de sate în joc. Acestea includ:

 • Satul mlaștină: Avem deja săteni din mlaștină în joc. Cu adăugarea de blocuri de noroi, lemn de mangrove și noi mulțimi de mlaștini, acești săteni ar putea avea în sfârșit propriul oraș natal.
 • Orașul junglei: Similar cu sătenii din mlaștină, avem modele de lucru existente ale sătenilor din junglă. Tot ce rămâne de făcut este să implementezi generarea și să creezi un sat din junglă în minecraft.

Mobs noi în Minecraft 1.19 (Confirmat)

Dacă biomii renovați nu te impresionează, noile mafiote cu siguranță o vor face. Scurgerile timpurii, instantaneele beta și planul general pentru actualizarea Minecraft 1.19 sugerează că am putut vedea o mulțime de noi mafiote sălbatice. Mulți biomi, cum ar fi deșerturile, mlaștinile și savanele, nu au biomi unici care să se potrivească cu împrejurimile lor. Deci, dacă actualizarea Wild rămâne fidelă descrierii sale, este posibil să vedem noi mafiote în fiecare dintre ele.

Mobs noi în Minecraft 1.19

Iată o listă completă a noilor mafioți confirmați în actualizarea Minecraft 1.19. Puteți afla despre fiecare dintre ele în profunzime folosind ghidurile noastre conectate.

 • paznic
 • Ușurare
 • broaște
 • mormoloci

Disc muzical nou în Minecraft 1.19

La fel ca majoritatea actualizărilor, Minecraft aduce în joc următoarele patru piese noi:

 • Origine
 • Aerie
 • Purici
 • Labirintic

Puteți asculta aceste melodii în anumite biome și în meniurile principale ale jocului.

disc muzical 5

Minecraft are deja o varietate de discuri muzicale pe care le poți reda pe tonomat-uri din lumea ta. Dar actualizarea sălbatică extinde această selecție cu un tip unic de disc muzical. Spre deosebire de alte înregistrări, îl găsiți ca bucăți rupte cunoscute ca fragmente de disc în Orașele antice. Puteți combina nouă fragmente de disc folosind o masă de creație pentru a obține discul unic cu tematică Deep Dark.

Noua reteta de creare a unui disc muzical

Din punct de vedere al sunetului, noul disc emană vibrații înfiorătoare. Audio-ul său este plin de zgomote ambientale terifiante, pași și urlete. Dacă este jucat în biomul adânc și întunecat, pucul vă poate speria cu ușurință întreaga petrecere. Dar nu acesta pare să fie scopul principal al acestui disc. În schimb, conform speculațiilor, Music Disc 5 pare să sugereze portalul masiv Ancient City (zvonuri) și adăugarea probabilă a unei noi dimensiuni în actualizarea Minecraft 1.20.

coarne de capră

Testate pentru prima dată în Caves & Cliffs Part 2, coarnele de capră sunt primul instrument muzical pentru a fi introdus în Minecraft. Jucătorul trebuie să sufle cornul de capră pentru a scoate un sunet și poate fi auzit de alți jucători de la mare distanță. Jocul are 8 tipuri de coarne de capră și fiecare dintre ele are propriul său sunet unic. Puteți descoperi fiecare corn de capră în Minecraft și puteți asculta sunetul acestuia în ghidul nostru conectat. Am explicat, de asemenea, cum să obțineți un corn de capră și este un mecanic de joc distractiv.

Minecraft 1.19: Alte caracteristici confirmate

Dincolo de mobs și biomi, Minecraft 1.19 promite și o mulțime de îmbunătățiri funcționale. Încă nu avem o listă cu toate noile funcții, dar dintre cele anunțate, cufărul cu barcă face cel mai mult zgomot. Vă permite să vă transportați inventarul într-o barcă în timp ce călătoriți în apele Minecraft. Și știind cât de ușor este să faci o barcă în Minecraft, cuferele pe bărci sunt un plus binevenit pentru exploratori.

Alte funcții confirmate viitoare ale actualizării Minecraft 1.19 includ:

 • blocuri ascunse din biomul adânc și întunecat sunt compatibile cu construcțiile din piatră roșie și pot funcționa ca alarme, sisteme de securitate și multe altele.
 • blocuri de noroi și cărămizi biomii din mlaștină pot fi materialul de construcție alternativ pentru următoarea ta casă din joc.
 • El arbori de mangrove, Cu structura lor unică, propagule și textura lor, ei vor pune o bază pentru modificările tuturor copacilor din joc.
 • Puteți folosi broaște pentru a depune icre lumini de broască care sunt blocuri de lumină noi care au trei variante.
 • Pe lângă caracteristicile care schimbă lumea, putem obține noi descântece și comenzi în joc. Deocamdată știm despre iuteșul smecher descântec de cizme care vă permite să vă mișcați mai repede în timp ce vă furișați.

Explorează cele mai bune semințe Minecraft 1.19

Toată generația mondială Minecraft este determinată de codul de semințe aleatoriu atașat. Având în vedere acest lucru, am colectat unele dintre cele mai bune semințe Minecraft care vă pot conduce la noile funcții uimitoare ale actualizării 1.19. Le puteți explora pe toate prin intermediul articolelor dedicate de mai jos:

 • Cele mai bune semințe Java Minecraft 1.19
 • Cele mai bune semințe Minecraft 1.19 Bedrock
 • Cele mai bune semințe ale orașului antic
 • Cele mai bune semințe de mlaștină de mangrove

Împreună cu semințele, puteți găsi și coordonatele locațiilor cheie din fiecare lume. Dar datorită limitărilor de călătorie ale jocului, trebuie să știi cum să te teleportezi în Minecraft pentru a le folosi la maximum.

Minecraft 1.19: Întrebări frecvente

Care a fost numele actualizării Minecraft 1.18?

Actualizarea Minecraft 1.18 a fost numită actualizarea Caves & Cliffs Part 2. A adăugat noi generații de teren, biomi de peșteri, biomi de munți și chiar o nouă distribuție de minereu la joc.

Care este numele actualizării Minecraft 1.19?

Următoarea actualizare Minecraft 1.19 este cunoscută și sub numele de actualizare „Wild”. Scopul lor este de a face fauna existentă mai interesantă și mai atractivă pentru jucători. Dar, dincolo de asta, aduce, de asemenea, noi biomi, noi mafiote și o mulțime de caracteristici interesante jocului.

Este Minecraft 1.19 disponibil pe Bedrock?

Minecraft 1.19 va veni împreună pentru edițiile Minecraft Java și Bedrock. Ne așteptăm la o dată de lansare în iunie 2022, dar nu există o confirmare oficială a acesteia. Cu toate acestea, puteți folosi aplicația Minecraft Preview pentru a testa funcțiile viitoare la începutul jocului.

Pregătește-te pentru actualizarea Minecraft 1.19 The Wild

Cu noi scurgeri care apar în fiecare zi, hype-ul în jurul Minecraft 1.19 este aici doar pentru a crește. Și echipa noastră ține deja un ochi pe toate scurgerile și anunțurile. Deci, trebuie doar să marcați această pagină și să reveniți pentru actualizări viitoare. Dar dacă nu intenționați să așteptați ca Mojang să adauge noi funcții la joc, puteți instala Forge în Minecraft. Vă permite să rulați cele mai bune moduri Minecraft, care adaugă funcții interesante la care dezvoltatorii nu s-au gândit încă. În mod similar, puteți consulta și cele mai bune pachete de mod Minecraft. Acestea vă permit să instalați mai multe moduri simultan în loc de procesul obositor de instalare a fiecărui mod. Cu sau fără un mod, actualizarea Minecraft 1.19 Wild are multe de oferit. Dar ce caracteristici vă așteptați să vedeți în această nouă actualizare? Ești gata să te lupți cu gardianul? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii.


Actualizarea Minecraft 1.19 pare să fie cea mai așteptată de către comunitatea jucătorilor și se concentrează mai mult pe ajustarea elementelor existente ale jocului și pe îmbunătățirea experienței generale a jocului. Noua actualizare aduce noi biomi și mafiote, elemente noi de joc și îmbunătățiri funcționale. Biomișnou introduse includ peșterile adânci și întunecate și mlaștinile mangrove, dar se speculează că există și altele noi care vor fi adăugate. Update-ul este identic în edițiile Minecraft Java și Bedrock, ceea ce îi permite ghidului nostru de a se concentra asupra aspectelor cele mai importante ale jocului. Minecraft 1.19 oferă o mulțime de lucruri de explorat și experiențe noi pentru jucători, ceea ce l-a făcut o actualizare foarte așteptată și populară.
Închei acum această postare și vă mulțumesc pentru că ați ales să o citiți până la final. Sper că informațiile și părerile mele v-au fost utile și v-au adus un plus de valoare. Ne vedem la următoarea postare, până atunci, să aveți o zi plină de inspirație și inovație!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x