Lansarea Windows 11 din 5 octombrie, la doar 1 lună distanță

Windows 11 Release Featured
⏱️ 3 min read

Ați sălivat peste toate informațiile despre Windows 11 pe care le-am publicat aici pe Routech.ro? Va fi aici mai devreme decât crezi! Microsoft a anunțat miercuri că Windows 11 va lansa pe 5 octombrie – mai este doar o lună!

Microsoft anunță data de lansare a Windows 11

„Astăzi, suntem încântați să anunțăm că Windows 11 va începe să devină disponibil pe 5 octombrie 2021. În această zi, va începe actualizarea gratuită la Windows 11”, a spus Microsoft într-un postare pe blog. Compania va lansa Windows 11 cu un upgrade gratuit care va fi lansat pe computerele eligibile care rulează deja Windows 11. Tot la această dată, computerele cu Windows 11 preinstalat vor începe să ajungă pe rafturi.

Există o încercare evidentă a Microsoft de a vă satura viața cu Windows 11 și există toate motivele să credem că va reuși, odată cu modul în care computerul acasă a devenit o forță centrală în timpul pandemiei, extinzându-se la clienții care lucrează de acasă și învățarea la distanță.

Panourile de lansare Windows 11

Compania a subliniat câteva aspecte importante ale Windows 11 despre care se consideră că „vă vor spori productivitatea și vă vor inspira creativitatea”. Acestea includ un nou design, Începeți să utilizați cloud-ul, mai multe modalități de a face mai multe sarcini și de a vă optimiza ecranul și Microsoft Teams integrat în bara de activități.

Aceste funcții se alătură Widgeturi, noi îmbunătățiri de accesibilitate, un nou Microsoft Store, mai multe oportunități pentru dezvoltatori în Magazin și „cel mai bun Windows pentru jocuri”.

În afară de aspectul de joc, este clar că Microsoft speră că această versiune Windows va profita de tendința de lucru hibrid. Compania vrea să faci mai mult decât să te înregistrezi cu Facebook, să urmărești nenumărate videoclipuri YouTube și să joci Solitaire pe Windows 11.

Lansarea de către Microsoft a versiunii Windows 11

Dacă sunteți surprins să fiți atât de aproape de versiunea Windows 11, puteți mulțumi comunității Windows Insider, la fel cum a făcut Microsoft. Prima versiune Insider Preview a fost lansată la începutul verii și, pe măsură ce frunzele încep să cadă de pe copaci, ați putea lucra cu Windows 11 pentru prima dată.

Versiunea Windows 11 se pregătește

Este posibil să nu primiți Windows 11 pe 5 octombrie, totuși – acesta este doar începutul lansării. Primii care vor vedea lansarea vor fi proprietarii de dispozitive eligibile mai noi. Următoarea actualizare va fi „dispozitivele de pe piață bazate pe modele de informații care iau în considerare eligibilitatea hardware-ului, valorile de fiabilitate, vârsta dispozitivului și alți factori”.

Speranța este ca toate mașinile eligibile să primească actualizarea Windows 11 până la jumătatea anului 2022. Windows Update vă va anunța când este rândul dvs. Dacă sunteți îngrijorat, puteți accesa și „Setări -> Actualizare Windows” pentru a vă verifica eligibilitatea.

În timp ce așteptați 5 octombrie, citiți despre cum puteți descărca și instala Windows 11 acum, îmbunătățirile majore față de Windows 10 și întrebările pe care probabil le puneți despre Windows 11.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x