Un test de penetrare este un atac cibernetic autorizat pe un sistem informatic, efectuat pentru a evalua securitatea sistemului.

Am lansat un curs complet de pentesting pe canalul YouTube Routech.org numit „License to Pentest”. Veți învăța instrumentele și metodele comune utilizate de hackerii etici.

Acest curs este locul perfect pentru a începe dacă sunteți interesat de o carieră în securitate cibernetică sau hacking etic. De asemenea, vă va ajuta să vă pregătiți pentru examenul de master LPT EC-Council.

Acest curs este predat de Sagar Bansal, un instructor cu experiență care se află în Consiliul consultativ al Consiliului CE pentru CEH (Certified Ethical Hacker).

Licență pentru Pentest acoperă începător prin abilități avansate de testare a penetrării. Veți învăța intrând în simulări de site-uri web din lumea reală. În cadrul cursului sunt furnizate fișiere de laborator care vă vor permite să practicați ceea ce învățați.

Veți învăța instrumente precum WPScan, Metasploit, MSFvenom, DirBuster, Dirb, Nikto și multe altele. Veți învăța cum să spargeți parolele, să accesați shell-urile inversate, să exploatați mașinile Windows, să efectuați injecții SQL, să descoperiți exploatări, să escaladați privilegii și multe altele.

Urmăriți cursul de 9 ore de mai jos sau continuu canalul YouTube Routech.org.