Licuricii din Minecraft: Ce sunt și cum apar în actualizarea 1.19?

Minecraft Fireflies Are Fireflies Part of Minecraft 1.19 UpdateMinecraft Fireflies Are Fireflies Part of Minecraft 1.19 Update
⏱️ 7 min read

Minecraft Fireflies este un nou element fascinant al jocului Minecraft, care face parte din actualizarea Minecraft 1.19. Acești licuricii virtuali vin cu o serie de caracteristici uimitoare, care includ capacitatea de a lumina lumea noastră virtuală și de a aduce un sentiment de farmec și de magie în joc. Cu Minecraft Fireflies, jucătorii pot crea și personaliza propriile lor comori prin integrarea licuricilor în diferite proiecte de construcție. Această actualizare aduce o notă nouă de distracție și explorare într-o lume joc unde creativitatea și aventura se contopesc într-un mod unic. În concluzie, Minecraft Fireflies este o adiție minunată la jocul Minecraft, care oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare și de explorare a lumi virtuale pline de surprize.

Dezvoltatorii Minecraft oferă în sfârșit jocului un lifting cu noi biomi și noi mafiote unice în Minecraft 1.19. Dar pentru cei din urmă, lucrurile nu merg atât de bine pe cât s-ar putea aștepta. Una dintre cele mai așteptate completări, licuricii, lipsește din actualizarea Minecraft 1.19: The Wild și mulți fani nu știu de ce. Dacă faci parte din acel grup, ai ajuns la locul potrivit pentru a obține răspunsul la această întrebare. Acoperim povestea licuricilor Minecraft și soarta lor tragică. Acestea fiind spuse, sunt multe de acoperit, așa că haideți să aflăm ce s-a întâmplat cu licuricii în Minecraft 1.19.

Licuricii au fost eliminate în actualizarea Minecraft 1.19 (2022).

Am acoperit întreaga istorie a licuricilor Minecraft, așa că folosiți tabelul de mai jos pentru a explora fiecare secțiune. Veți afla când a fost anunțată această nouă mafie, când ar fi trebuit să sosească și multe altele.

Ce sunt licuricii în Minecraft?

Anunțat pentru prima dată în timpul minecraft live 2021, Licuricii ar fi trebuit să facă parte din actualizarea Minecraft 1.19. Dezvoltatorii intenționau ca ei să apară în noul biom de mangrove împreună cu broaștele din Minecraft. Dacă jocul le este prezentat la timp, ar fi fost hrană pentru broaște și, eventual, un mecanic pentru a crea lumina broaștei.

În afară de asta, datorită designului și corpului lor strălucitor, ar fi făcut o mulțime estetică grozavă și pentru noapte. Din punct de vedere al designului, licuricii erau literalmente două particule pătrate, făcându-i astfel Cea mai mică gloată plănuită vreodată pentru minecraft.

Licuricii fac parte din actualizarea Minecraft 1.19?

Din păcate, în Întrebați Mojang 2022 video, dezvoltatorii au confirmat recent că licuricii nu vor fi adăugați la jocul cu minecraft 1.19 Actualizați. Ei au abandonat ideea acestei gloate unice pentru o perioadă nedeterminată. Și într-o ironie ciudată, este din cauza feedback-ului comunității. Aflați de ce Fireflies a fost anulat în secțiunea următoare.

broaște care mănâncă licurici

De ce au fost eliminate licuricii din minecraft 1.19?

Scopul principal al licuricilor era acela de a acționa ca hrană pentru broaște. Dar mai mulți jucători au subliniat asta unele specii de licurici sunt otrăvitoare pentru broaște. În ciuda faptului că a fost otrăvitor doar pentru câteva specii de broaște din lumea reală, a fost suficient pentru dezvoltatori să oprească implementarea licuricilor în joc. Fără nici un scop de servit, dezvoltatorii au decis că este mai bine să îndepărteze licuricii în întregime decât să le adauge doar pentru estetică.

Jucătorii de Minecraft vor licurici?

Credem că decizia dezvoltatorilor de a elimina licuricii a fost luată cu bune intenții. Dar comunitatea nu este atât de fericită cu îndepărtarea sa completă. Lăsând deoparte elementul alimentar, licuricii ar fi putut deschide o rută pentru mai multe bug-uri în joc. De asemenea, ar fi făcut biomii mlaștinii mult mai atractivi noaptea.

Particule Portal și Nether
Particule Portal și Nether

Ne putem imagina în continuare potențialul său ridicat cu cele mai bune shadere Minecraft. După cum am menționat mai sus, licuricii au încă valoare estetică pentru ei. Deci, chiar dacă nu le obținem ca mafie, dezvoltatorii ar trebui să adauge licuricii ca efect de particule. Avem deja efecte de particule în dimensiunea Nether. Așa că introducerea lor într-un mod ușor îmbunătățit în biomii mlaștinii nu va fi surprinzător.

Când vor ieși licuricii?

După cum a postat pe Twitter Youtuber cubfan135, Minecraft are un istoric defectuos de a nu adăuga funcții promise dacă nu le termină la timp. Cu tendința actuală, licuricii ar putea ajunge pe lista respectivă. Dar toată speranța nu este încă pierdută.

În urmă cu câțiva ani, Minecraft plănuia să adauge o mafie brută Piglin pentru actualizarea Nether. Dar această mafie nu era gata la momentul lansării actualizării, așa că l-au adăugat într-o actualizare minoră. Văzând cererea pentru licurici și mecanica lor simplă, le-am putea obține în versiuni 1.19.1 sau 1.19.2. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că nu există angajamente oficiale deocamdată.

Vrei să vezi licurici în Minecraft?

Cu inima grea ne luăm rămas bun de la licuricii mici. Dar mai sunt multe de sărbătorit cu noua actualizare Minecraft 1.19. Iar locul perfect pentru a începe sunt cele mai bune semințe Minecraft 1.19. Fiecare dintre ele te duce la mob-uri și biomi emblematice din actualizarea Wild. Să nu uităm că, chiar dacă nu avem licurici, Minecraft ne oferă totuși drăguțul mob Allay. Poți să te împrietenești cu ei, să le folosești și chiar să creezi ferme automate cu Allays în Minecraft. Și, deși dezvoltatorii nu ne-au oferit ceea ce ne-am dorit, poți să folosești Forge pentru a rula mod-uri în Minecraft și poate să adaugi chiar tu licurici la build-urile tale. Acestea fiind spuse, ce alt mob vrei să vezi adăugat la Minecraft în următoarea actualizare majoră? Spune-ne în comentariile de mai jos!


Dezvoltatorii Minecraft au lansat actualizarea Minecraft 1.19, care aduce noi biomi și mafioti unici, dar și dezamăgirea fanilor care așteptau să vadă licuricii adăugați în joc. Licuricii ar fi trebuit să facă parte din noul biom de mangrove și să fie hrana pentru broaște, dar au fost eliminați din joc în urma feedback-ului comunității care a subliniat faptul că unele specii de licurici sunt otrăvitoare pentru broaște. Chiar dacă dezvoltatorii au decis să îndepărteze licuricii din joc, comunitatea nu este atât de fericită cu această decizie și speră că aceștia vor fi adăugați în viitoarele actualizări.
Încheiem această postare cu gândul că v-a fost de folos și că v-a păstrat la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din lumea tehnologiei. Ne vom revedea curând cu o altă serie de informații captivante și avem încredere că ne veți fi alături și atunci. Până atunci, rămâneți conectați și #staiacasa!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x