Limita de descărcare Netflix: cum să o depășești și să descarci mai multe filme și seriale

Limita de descărcare Netflix: ce este și cum o poți ocoli?
⏱️ 12 min read

Limita de descărcare Netflix este o restricție impusă de platformă privind numărul de filme sau seriale pe care le puteți descărca într-un anumit interval de timp. Acest lucru se datorează reglementărilor drepturilor de autor și a costurilor ridicate implicite în streaming.

Chiar dacă această limită de descărcare poate fi frustrantă pentru unii, există modalități prin care poți să ocolești. De exemplu, poți descărca conținutul Netflix prin intermediul unor servicii VPN (rețele private virtuale) care îți permit să accesezi bibliotecile regionale ale Netflix.

În timp ce este important să consideri implicațiile legale ale descărcării ilegale de conținut protejat de drepturile de autor, există și modalități legale de a descărca conținutul preferat de pe Netflix. Poți să te abonezi la planul premium pentru a avea acces la un număr mai mare de descărcări, iar conținutul descărcat poate fi vizionat și fără conexiune la internet.

În concluzie, limita de descărcare Netflix poate fi evitată prin intermediul serviciilor VPN sau prin abonarea la planurile premium oferite de platformă. Este important să fii atent la legile privind drepturile de autor și să eviți descărcarea ilegală de conținut.

Netflix a introdus funcția de descărcare pentru vizionare offline în 2016, permițând utilizatorilor să descarce conținut și să vizioneze offline din mers. Funcția a prins cu adevărat pe piața indiană, un număr de navetiști zilnici care se bazează foarte mult pe ea pentru a se distra, chiar și atunci când nu au acces la internet. Funcția este, de asemenea, foarte utilă atunci când nu aveți acces la un plan de date nelimitat pe dispozitivul dvs. mobil sau în locuri în care tarifele WiFi sunt nerezonabil de exorbitante (mă uit la tine, hoteluri de lux). Cu toate acestea, funcția de descărcare Netflix are unele limitări, lucru de care s-ar putea să știți deja în cazul în care utilizați funcția mult. Dacă sunteți un utilizator intens care descarcă o mulțime de filme sau emisiuni TV, este posibil să fi întâlnit deja câteva erori legate de limita de descărcare pe Netflix. Deci, care este exact limita de descărcare pe Netflix și cum o puteți ocoli? Citiți mai departe pentru a afla:

Care este limita de descărcare Netflix?

În timp ce platforma permite utilizatorilor să descarce filme Netflix pentru vizionare offline, există o limită stabilită care interzice utilizatorilor să descarce prea multe filme sau emisiuni TV. Potrivit unei pagini de asistență Netflix pe această temă, un utilizator poate descărca maximum 100 de titluri de pe un singur dispozitiv în orice moment, după care va fi întâmpinat cu o eroare care îl împiedică să descarce mai mult conținut pe acel dispozitiv. De asemenea, în funcție de planul de abonament Netflix pe care îl utilizați, veți putea descărca titluri doar pe unul, două sau patru dispozitive la un moment dat.

Titlurile descărcate au, de asemenea, un timp de expirare stabilit, dar acesta variază de la titlu la titlu, în funcție de acordul de licență pe care Netflix îl are cu creatorul acelui titlu. utilizatorii sunt notificat numai despre o descărcare care expiră cu 7 zile înainte de data de expirare iar în cazul în care orice conținut descărcat este eliminat de pe platformă, descărcarea expiră imediat. Dar de ce are Netflix o limită de descărcare pentru început? Plătiți deja o taxă de abonament, așa că de ce platforma vă împiedică să descărcați conținutul pentru care ați plătit deja? Pentru a răspunde la asta, să aruncăm o privire la politica de descărcare a Netflix.

De ce are Netflix o limită de descărcare?

În ultimii ani, Netflix a investit mult în conținut original și a construit o bibliotecă puternică de filme, emisiuni TV și documentare, dar platforma are încă o mulțime de conținut pe care îl licențiază altor creatori de conținut. El limita de descărcare pe Netflix este ceva controlat de acești licențiați și variază de la titlu la titlu. Netflix nu dezvăluie limita de descărcare stabilită pentru fiecare titlu, iar utilizatorii sunt anunțați despre limita de descărcare doar atunci când mai rămâne o singură descărcare finală.

Setări de descărcare Netflix

Expirarea de descărcare a titlurilor deținute de alți creatori este, de asemenea, ceva care este stabilit de creatorii de conținut înșiși și, de asemenea, variază destul de mult de la un creator la altul. Ceea ce înseamnă că în timp ce unele titluri descărcate pot să nu expire timp de săptămâni, altele pot expira în doar 48 de ore. Nu există nicio modalitate de a afla data exactă de expirare a unui titlu, ceea ce este cu siguranță destul de incomod, mai ales dacă nu puteți vedea titlul în limita de expirare, care va conta în continuare pentru numărul total de descărcări.

Odată ce ați cheltuit de câte ori puteți descărca un anumit titlu, este posibil să trebuiască să așteptați mult timp înainte de a putea descărca din nou același titlu, atâta timp cât creatorul de conținut are o prevedere în acest sens în acordul său cu Netflix. Deși același motiv pentru limitarea descărcărilor nu ar trebui să se aplice originalelor Netflix, platforma nu oferă nicio clarificare cu privire la motivul pentru care există o limită de descărcare și pentru conținutul original.

Erorile obișnuite ale limitelor de descărcare Netflix pe care le puteți întâlni

Deoarece platforma nu este directă cu privire la limitele sale de descărcare, nu există nicio modalitate de a ști când ați depășit o limită, până când veți primi un mesaj de eroare când încercați să descărcați emisiuni de pe Netflix. Există câteva erori diferite pe care le puteți întâlni atunci când descărcați filme Netflix pentru vizionare offline și trebuie să știți ce înseamnă aceste erori înainte de a le putea evita. Iată câteva dintre cele mai frecvente erori pe care le puteți întâlni atunci când descărcați conținut de pe Netflix pentru vizionare offline:

Ai prea multe videoclipuri descărcate (cod de eroare Netflix: 10016-22005)

Captură de ecran cu eroare de prea multe descărcări video

Potrivit Netflix, utilizatorii pot stoca maximum 100 de titluri unice pe un singur dispozitiv în orice moment dat. În cazul în care depășiți această limită de descărcare, ceea ce pare destul de puțin probabil, veți vedea o eroare în aplicația dvs. care spune că aveți prea multe videoclipuri descărcate pe dispozitiv. Pentru a descărca mai multe titluri, va trebui să ștergeți toate descărcările anterioare de pe dispozitiv.

Aveți descărcări pe prea multe dispozitive (Cod de eroare: 10016-23000)

eroare descărcată pe prea multe dispozitive

În funcție de planul de abonament, Netflix vă permite să descărcați conținut pe unul, două sau patru dispozitive în orice moment dat. Dacă încercați să descărcați mai multe titluri, va apărea un mesaj de eroare care vă avertizează că aveți descărcări pe prea multe dispozitive. Pentru a continua să descărcați filme sau emisiuni TV pe un dispozitiv nou, va trebui mai întâi să ștergeți toate descărcările anterioare de pe alt dispozitiv sau să faceți upgrade la planul de abonament pentru a accepta mai multe dispozitive.

Ați atins limita anuală de descărcare pentru acest videoclip (Cod de eroare: 10016-22007)

Limită anuală de descărcare Netflix

După cum am menționat mai sus, Netflix vă poate împiedica să descărcați un singur titlu de mai multe ori, iar numărul de descărcări depinde de acordul de licență pe care platforma îl are cu creatorul de conținut. În cazul în care descărcați un anumit fișier de mai multe ori, Netflix vă va anunța că ați atins limita anuală de descărcare pentru acel anumit titlu. există nu există nicio modalitate de a ocoli această limită de descărcare și va trebui să așteptați timpul stipulat pentru a putea descărca din nou titlul.

Cum poți rezolva aceste erori Netflix?

Acum că sunteți familiarizat cu cele mai frecvente erori de limita de descărcare pe care le puteți întâlni pe Netflix, să aruncăm o privire la cum puteți rezolva erorile:

Cum să remediați eroarea Netflix „Ai prea multe videoclipuri descărcate”.

Dacă încercați să descărcați un videoclip și Netflix vă avertizează că ați descărcat deja prea multe videoclipuri, va trebui să ștergeți descărcările anterioare înainte de a putea continua cu descărcarea curentă. Puteți șterge descărcările anterioare navigând la secțiunea de descărcări din aplicația Netflix pe Android, iOS sau Windows 10 și selectând titlurile pe care doriți să le descărcați.

Ștergeți descărcări Netflix

Platforma vă permite, de asemenea, să ștergeți toate descărcările anterioare simultan, pentru a elibera o cantitate semnificativă de spațiu, care vă va oferi ulterior posibilitatea de a descărca mai multe titluri simultan. În cazul în care întâmpinați probleme la eliminarea descărcărilor anterioare, acest Netflix pagina de suport listează instrucțiuni rapide și ușoare despre cum puteți șterge descărcările vechi de pe Netflix pentru iOS, Android și Windows 10.

Cum să remediați eroarea Netflix „Aveți descărcări pe prea multe dispozitive”.

Dacă întâmpinați eroarea „Aveți descărcări pe prea multe dispozitive”, va trebui eliminați toate descărcările de pe un dispozitiv vechi pentru a începe descărcarea pe un dispozitiv nou. Puteți urma aceeași metodă menționată mai sus pentru a șterge toate descărcările de pe dispozitivul vechi, dar în cazul în care nu aveți acces la dispozitiv, puteți urma acești pași pentru a șterge descărcările de pe dispozitivul vechi:

Eliminați descărcările Netflix de pe un dispozitiv anterior (Pasul 1)

  • Deschideți contul Netflix în browser, treceți mouse-ul peste pictograma profilului din colțul din dreapta sus și faceți clic pe opțiunea „Cont” din meniul drop-down

Ștergeți descărcările Netflix de pe un dispozitiv anterior (Pasul 2)

  • Faceți clic pe opțiunea „Gestionați dispozitivele de descărcare” din „Setări” și veți fi redirecționat către o pagină care listează toate dispozitivele conectate care au descărcat conținut

Ștergeți descărcările Netflix de pe un dispozitiv anterior (pasul 3)

  • Eliminați vechiul dispozitiv din listă făcând clic pe butonul „Eliminați dispozitivul” de sub dispozitivul corespunzător

Dispozitivul dvs. vechi și toate videoclipurile descărcate de pe dispozitiv ar trebui acum eliminate, permițându-vă să descărcați mai multe titluri pe noul dispozitiv.

Utilizați Descărcări inteligente Netflix pentru a gestiona conținutul descărcat

Dacă nu doriți să treceți prin necazul de a păstra videoclipurile descărcate pe dispozitivele dvs., puteți utiliza funcția Descărcări inteligente de la Netflix. Funcția, care a fost lansată pentru dispozitivele Android la începutul acestui an, descarcă automat următorul episod (doar dacă este conectat la WiFi) dintr-un serial pe care îl vizionațiștergând, de asemenea, episoadele pe care le-ați vizionat deja.

Descărcări inteligente Netflix

caracteristica este disponibil numai pe dispozitivele Android și, deloc surprinzător, funcționează doar cu emisiunile TV. Puteți activa funcția Descărcări inteligente pe dispozitivul dvs. Android accesând fila Descărcări și atingând opțiunea Descărcări inteligente din colțul din stânga sus. Vă rugăm să rețineți că Funcția de descărcare inteligentă va funcționa numai dacă există episoade suplimentare de descărcat în seria dvsîn cazul în care nu mai sunt episoade, ultimul episod vizionat nu va fi șters.

Vizionați Netflix offline fără să vă faceți griji cu privire la limitele de descărcare

Înarmat cu toate informațiile menționate mai sus, nu ar trebui să vă confruntați cu nicio problemă cu limitele de descărcare a videoclipurilor și filmelor Netflix. Cu toate acestea, va trebui totuși să fii atent de câte ori descărcați un anumit titlu sau poate fi necesar să așteptați un an întreg înainte de a-l putea descărca din nou. În cazul în care atingeți limita maximă de descărcare pentru un anumit videoclip, veți putea în continuare să-l transmiteți în flux online, dar nu îl veți putea descărca. Te numeri printre milioanele de oameni care urmăresc Netflix offline? Ce părere aveți despre limitările pe care Netflix le-a impus conținutului descărcabil? Împărtășește-ți părerile în comentariile de mai jos.

Netflix a introdus funcția de descărcare în 2016, permițând utilizatorilor să descarce conținut și să vizioneze offline din mers, ceea ce a prins foarte bine pe piața indiană. Cu toate acestea, există o limită stabilită de Netflix care interzice utilizatorilor să descarce prea multe filme sau emisiuni TV. Un utilizator poate descărca maximum 100 de titluri de pe un singur dispozitiv în orice moment, iar în funcție de planul de abonament Netflix pe care îl utilizați, veți putea descărca titluri doar pe unul, două sau patru dispozitive la un moment dat. Titlurile descărcate au, de asemenea, un timp de expirare stabilit, dar acesta variază de la titlu la titlu. Există câteva erori diferite pe care le puteți întâlni atunci când descărcați filme Netflix pentru vizionare offline, dar există intstrucțiuni rapide și ușoare despre cum puteți rezolva erorile.
Încheiem această postare cu inovație și tehnologie din România cu un salut către toți cei ce iubesc să fie la curent cu cele mai noi știri și tendințe din lumea digitală. Vă mulțumim pentru acompanierea noastră și ne vedem curând cu informații proaspete și incitante!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x