Lista mare de site-uri de streaming pentru a vă satisface nevoile de streaming

Lista mare de site-uri de streaming pentru a vă satisface nevoile de streaming

A încerca să numeri serviciile video de streaming online este ca și cum ai mânca cookie-uri. Doi sau trei sunt rezonabili, cinci devin prea mulți și, odată ce atingi 100, îți dai seama că probabil nu ai mai controlat de ceva vreme. Este greu să țineți evidența tuturor platformelor, mai ales că bibliotecile de conținut și prețurile lor continuă să se schimbe. Chiar și concentrându-mă doar pe serviciile de streaming de filme / TV la cerere, așa cum fac eu aici, există mai multe opțiuni decât probabil ați realizat.

Filme / TV generale la cerere

Netflix

Aceasta este nava rachetă care a făcut vizionarea online mainstream și încă merge puternic. Netflix biblioteca nu este la fel de mare ca unii dintre concurenții săi (mai ales că acei concurenți își încep propriile platforme de streaming și își trag spectacolele de pe Netflix), dar spectacolele sale originale, inclusiv Stranger Things și Bojack Horseman, sunt suficient de bune pentru a-l menține relevant, chiar dacă pierde mult conținut.

Video Amazon Prime

La fel ca în toate, nimeni nu bate Amazon pentru cantitate mare. Mărimea bibliotecii lor, totuși, seamănă puțin cu obținerea unui miliard de accesări în căutare: doar cei dedicați sau disperații sunt cu adevărat interesați de ceva ce trece de primele două pagini. Acestea fiind spuse, acele pagini de întâmpinare găzduiesc o mulțime de lucruri de înaltă calitate și, de asemenea, își intensifică propriile producții, de la Minunatul Maisel la Expansiunea.

Hulu

Comcast își vinde acțiunea Hulu pentru Disney, ceea ce înseamnă că platforma se va alătura umbrelei în creștere a serviciilor de streaming Disney. Ce anume se va întâmpla cu el nu este clar, dar cu siguranță au reușit să pună împreună o programare de calitate, cu spectacole de genul Povestea slujitoarei și Strident primind un pic de preaviz.

Disney +

Disney + este platforma de urmărit aici, deoarece controlează atât de mult conținut pentru a începe și își pot permite să pună multă greutate în dezvoltarea unui serviciu de înaltă calitate. De asemenea, au Hulu și ESPN +, ceea ce înseamnă că Disney începe destul de mult în cea mai grea clasă de greutate. Odată lansat, este setat să fie aproape indispensabil pentru oricine depinde de serviciile de streaming pentru mass-media lor.

Sony Crackle

Servicii de streaming Sony Crackle

Crackle’s Cel mai important punct de vânzare este că este gratuit (acceptat de reclame), deși are o selecție pe jumătate decentă și lucrează la originale.

Tubi TV

Tubi oferă un serviciu gratuit cu reclame. Selecția este un pic cam lată, dar este bine prezentată și probabil fantastică dacă îți plac filmele cu brânză.

Pluto TV

Un alt serviciu gratuit cu reclame, Pluton se concentrează în principal pe a fi un fel de înlocuitor al televiziunii live, dar cu o bibliotecă la cerere în creștere.

Apple TV +

Serviciul de streaming Apple nu s-a lansat încă, dar generează noutăți și lucrează la un conținut original cu buget ridicat.

TV IMDb

TV IMDb funcționează alături de Prime Video, dar este gratuit și acceptat de reclame. Are o bibliotecă decentă, dar nu prea o diferențiază acum.

Servicii de streaming de studio / rețea

Doar pentru a face războaiele de streaming și mai confuze, o mulțime de studiouri individuale intră și ele în joc. Da, Disney intră în această categorie, dar numirea lor de studio este ca și cum ai numi King Kong o mare gorilă: adevărat din punct de vedere tehnic, dar o subevaluare severă.

HBO Max / Now / Go

Servicii de streaming Hbo Max

HBO Max urmează să aibă conținut original nou și acces la o bibliotecă foarte mare de lucruri ale companiei-mamă WarnerMedia (cum ar fi Prieteni). Va fi puțin mai scump decât HBO Now, care va fi totuși doar pachetul dvs. standard HBO. HBO Go va rămâne la pachet cu furnizorii de cablu.

CBS All Access

Cunoscut și ca „singurul loc de urmărit Star Trek: Descoperire, ” CBS All Access este locul unde să fii dacă îți plac spectacolele de la CBS Big Brother, NCIS, si altii.

NBC

Nu s-a lansat încă, dar de aceea Biroul pleacă de pe Netflix. NBC face o mulțime de emisiuni, deci acest lucru va face probabil unele valuri pe măsură ce continuă să-și extragă conținutul de pe alte platforme.

Arată timpul

Arată timpul arată ca Tara natala, Dexter, și Nerușinat toate s-au descurcat destul de bine cu publicul și au decis să valorifice acest lucru prin lansarea unei platforme de streaming. Opțiunile sale sportive sunt, de asemenea, destul de decente.

Starz

Cu o colecție de filme respectabilă și câteva emisiuni care au atins statutul de hit cult, ați putea lua în considerare un Starz abonament dacă sunteți într-adevăr în așa ceva Zei americani, Outlander, sau Spartacus.

Descoperire

Canalul preferat de toată lumea, cu tematică rechin, este acum setat să lanseze propriul serviciu de streaming în colaborare cu BBC Content.

Epix

Servicii de streaming Logo Epix

Deținut de Metro Goldwyn-Mayer, Epix este o platformă de streaming relativ necunoscută dintr-un canal premium de cablu mai nou. Au o bibliotecă decentă de filme și emisiuni (inclusiv originalul Pennyworth, bazat pe viața majordomului lui Batman, Alfred).

Servicii de streaming de nișă

Există o categorie mare de servicii mai mici, care oferă conținut foarte vizat, de obicei la un cost ușor mai mic decât marile platforme generalizate. Iată câteva dintre cele mai importante momente:

Universul DC

Servicii de streaming Dc Univers

Dacă un film cu super-eroi nu este realizat de Marvel, de cine este realizat? Probabil DC, deci dacă sunteți un fan imens, veți dori să săriți pe Universul DC tren.

Canalul de criterii

Nu sunteți un fan al culorilor, al finalului fericit sau al filmelor în limba dvs. maternă? Canalul Criteriului te-a acoperit, cu o bibliotecă impresionantă de filme clasice, de artă și internaționale – îmi pare rău, filme.

Crunchyroll / Funimation acum

Dacă ești un tocilar anime, știi deja despre asta Crunchyroll și Funimation. Dacă nu ești, poate vrei sushi acum.

BritBox / Acorn TV

Servicii de streaming Britbox

Televiziunea britanică are niște momente destul de bune, dar nu întotdeauna ajung peste marele albastru, așa că, dacă aveți nevoie de un acompaniament la timp, BritBox și Acorn TV ai acoperit.

De unde venim? Ce suntem noi? Unde mergem?

Întrebarea nemuritoare a lui Paul Gaugin, atunci când este aplicată serviciilor de streaming, are de fapt un răspuns. Am venit din cablu cu vise de tăiere a cablurilor, dar acum bibliotecile noastre de conținut sunt repartizate rapid între platforme. Serios, platformele enumerate mai sus sunt doar nume mai mari. Sunt mai multe și vin mai multe. Acestea se pot absorbi în cele din urmă (în stil Disney) pentru a crea o experiență mai coezivă, mai ușor de utilizat, care nu este exact ceea ce speram, dar pe care am putea să-l preferăm cu regret.

Credite de imagine: Sigla Sony Crackle, Sigla Netflix 2015, HBO Max, Logo Epix 2019, DCUniverse, 1024px-BritBox

Scroll to Top