Livrarea dronelor primește de la FAA

Entrega de drones obtém liberação da FAA
⏱️ 3 min read

Livrarea dronelor a făcut doar un salt uriaș înainte. Administrația Federală a Aviației din SUA a anunțat că emite reguli care vor permite dronelor mici să zboare peste oameni, precum și noaptea. Acestea sunt reguli pe care industria de livrare le-a așteptat mult timp, astfel încât să poată extinde flotele și posibilitățile.

Anunț FAA

Printre Regulile FAA este o cerință pentru identificarea de la distanță pentru majoritatea dronelor, cunoscute în industrie ca vehicule aeriene fără pilot. ID-ul de la distanță va ajuta la ștergerea preocupărilor privind securitatea, cu aeronava mică care se îndreaptă spre cer.

„Noile reguli fac loc pentru integrarea în continuare a dronelor în spațiul nostru aerian, abordând problemele de siguranță și securitate”, a declarat Steve Dickson, administratorul FAA, într-o declarație. „Ne apropie de ziua în care vom vedea mai frecvent operațiuni cu drone, cum ar fi livrarea pachetelor.”

Companiile au concurat pentru a fi primele care obțin o flotă de drone de livrare în aer. Industria s-a pregătit pentru acest lucru, de mai mulți ani. Dar acum, odată cu criza globală a sănătății, concentrarea sporită pe livrările fără contact și timpul mai mic petrecut în magazinele de cărămidă și mortar, trebuie să capete o importanță sporită.

FAA a emis, de asemenea, reguli pentru operațiunile nocturne. Va necesita dronele care zboară noaptea să fie echipate cu lumini anti-coliziune și le va permite, de asemenea, să zboare peste vehicule în mișcare.

ID-ul de la distanță va fi necesar pentru toate dronele care cântăresc 0,55 de lire sterline sau mai mult și, în anumite circumstanțe, dronele mai mici vor trebui să aibă și un ID de la distanță. Se elimină cerința ca aceștia să fie conectați la Internet pentru a transmite date de localizare; în schimb, li se va cere să transmită mesaje de identificare la distanță prin difuzare cu frecvență radio.

În plus, dronelor mai mici nu li se va permite să aibă părți rotative expuse care ar putea lacerează pielea umană.

Viitorul iminent al livrării de drone

După cum sa menționat mai sus, aceste reguli FAA au fost mult așteptate pentru mai multe companii să continue cu livrarea dronelor.

Livrare Drones Pachete Faa

În octombrie 2019, UPS a declarat că a obținut prima aprobare a guvernului de a opera o companie aeriană cu drone. Tot anul trecut, Wing, deținută de compania mamă Google Alphabet, a devenit prima companie care a obținut certificarea transportatorului aerian pentru o operație cu dronă cu un singur pilot.

Pentru a nu fi lăsat deoparte, serviciul de drone Amazon a primit aprobarea federală în august. Acest lucru va permite companiei să înceapă testarea livrărilor comerciale cu flota sa de drone.

FAA va publica noile reguli luna viitoare, iar 60 de zile mai târziu, acestea vor deveni eficiente. Producătorii vor avea la dispoziție 18 luni pentru a începe producerea de drone care au ID de la distanță, iar operațiunile cu drone vor avea încă 12 luni pentru a începe utilizarea dronelor echipate cu ID de la distanță.

Livrarea dronelor va deveni un „lucru”? Spuneți-ne în comentarii ce credeți.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...