Luați o reducere de 150 USD la un ceas inteligent pentru exterior Garmin Instinct Solar

Luați o reducere de 150 USD la un ceas inteligent pentru exterior Garmin Instinct Solar

⌛ Reading Time: 2 minutes

Majoritatea dintre noi avem multe încărcătoare, posibil unul în fiecare cameră, dar nu este întotdeauna suficient. Dacă sunteți departe de casă și în deplasare sau vă bucurați de activități în aer liber, nu există întotdeauna opțiuni ample. Însă Ceas inteligent pentru exterior Garmin Instinct Solar poate avea grijă de încărcare în sine cu capacitățile sale de încărcare solară. Adăugarea aplicațiilor sportive încorporate și monitorizarea sănătății îl fac un accesoriu de preferat pentru activitățile în aer liber.

În timp ce folosește mai mult ceasul inteligent cu capabilitățile sale de încărcare solară, este, de asemenea, evaluat pentru a rezista la apă până la 100 de metri și este proiectat pentru a îndeplini standardul militar american 810 pentru rezistență termică, șocuri și apă.

Ceasul inteligent pentru exterior Garmin Instinct Solar are o busolă cu trei axe încorporate și un altimetru barometric pentru a vă ajuta în activități precum camping și drumeții. De asemenea, are mai multe sisteme globale de navigație prin satelit, inclusiv GPS, pentru a vă urmări locația în medii provocatoare. De asemenea, vă va urmări antrenamentele, cum ar fi alergarea, ciclismul, înotul și antrenamentul de forță.

Obțineți o mai bună înțelegere a sănătății dvs., deoarece vă monitorizează starea de bine pe tot parcursul zilei. Monitorizarea energiei Body Battery vă va urmări ritmul cardiac și va oferi estimări ale ritmului cardiac, stresului și somnului.

Ceasul inteligent va măsura chiar și pulsul ox, dar trebuie menționat că nu este un dispozitiv medical și nu trebuie folosit pentru a vă diagnostica. Dacă observați ceva alarmant, asigurați-vă că consultați medicul dumneavoastră.

Economisiți 150 USD la acest ceas inteligent solar în culorile alese și plătiți doar 249,99 USD. Alternativ, puteți obține o ediție Eports, o ediție tactică sau o puteți obține într-un pachet împreună cu un ceas inteligent care nu este atât de robust.

Ceas inteligent pentru exterior Garmin Instinct Solar

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin link-urile noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.