Luați o reducere de 60 USD la o tabletă Amazon Fire HD 10 Kids Pro

Amazon Fire 10 Tablet Kds Pro Featured
⏱️ 2 min read

Dacă vă uitați deja spre vară și doriți să vă țineți copilul ocupat pe tot parcursul zilei, luați în considerare un Tabletă Amazon Fire HD 10 Kids Pro pentru a-și completa timpul de joacă afară. Ei pot avea propria tabletă – totuși una care va fi și în siguranță, eliminând preocupările părinților.

A fi numit tabletă pentru copii nu o face o jucărie. Este o tabletă cu funcții complete pentru vârstele de la 6 la 12 ani. Are un procesor octa-core, 3 GB RAM, ecran Full HD de 10,1 inchi cu aluminosilicat consolidat, camere duale și port USB-C. Spațiul de stocare este extensibil până la 1 TB. Nu vă faceți griji dacă copilul dumneavoastră sparge tableta, deoarece are o garanție de doi ani fără griji.

Caracteristici ale tabletei Amazon Fire 10 Kds Pro

Un abonament Amazon Kids+ de un an este inclus cu achiziția unei tablete. Deblochează peste 20.000 de aplicații, jocuri, cărți, videoclipuri, melodii și cărți audio. Achiziția include conținut educațional de la National Geographic, Rabbids Coding și multe altele. Abonamentul se va reînnoi automat după un an, când veți fi taxat lunar cu 2,99 USD plus taxe. Anulați cu ușurință în orice moment.

Deși există acces la un magazin digital, copiii nu au voie să cumpere aplicațiile. Ei pot solicita aplicațiile pe care le doresc, dar un părinte trebuie să aprobe achizițiile înainte ca copilul să le poată cumpăra sau descărca. Controlul browserului web va ajuta la filtrarea conținutului neadecvat, iar părinții pot bloca, de asemenea, anumite site-uri web. Copiii pot trimite anunțuri și pot efectua apeluri vocale și video atunci când sunt prin Wi-Fi, dar numai persoanelor de contact aprobate prin Alexa.

Reduceți 60 USD de la prețul acestei tablete pentru copii în culorile dorite, un an de Amazon Kids+, control parental, o carcasă subțire și garanția de doi ani și plătiți doar 139,99 USD. Alternativ, adăugați o husă, un protector de ecran și o cască pentru copii pentru un total de 207,46 USD.

Tabletă Amazon Fire HD 10 Kids Pro

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x