MacOS Monterey este aici și îl puteți descărca acum

MacOS Monterey este aici și îl puteți descărca acum

⌛ Reading Time: 2 minutes

Apple are o zi plină, deoarece compania tocmai a împins utilizatorilor iOS 15.1 și iPadOS 15.1, iar acum a lansat macOS Monterey pentru toată lumea. Aceasta înseamnă că îl puteți descărca și instala pe Mac chiar acum.

Ce este nou în iOS 15, iPadOS 15 și macOS Monterey

LEGATE DECe este nou în iOS 15, iPadOS 15 și macOS Monterey

macOS Monterey a fost lansat ca versiune beta în urmă cu ceva timp, așa că am avut timp suficient pentru a experimenta funcțiile pe care le aduce la masă. Sunt multe de care să fii încântat, așa că dacă ești un utilizator de Mac cu un dispozitiv eligibil, merită cu siguranță să îți faci timp pentru a actualiza.

După cum sa menționat, va trebui să aveți un Mac eligibil pentru a obține această actualizare. Lista de computere care pot descărca sistemul de operare este extinsă, așa că ar trebui să îl puteți rula dacă nu aveți un computer mai vechi. Iată lista completă a computerelor care pot gestiona macOS Monterey:

  • iMac (sfârșitul anului 2015 și mai târziu)
  • iMac Pro (2017 și mai târziu)
  • Mac Pro (sfârșitul anului 2013 și mai târziu)
  • Mac Mini (sfârșitul anului 2014 și mai târziu)
  • MacBook Pro (începutul anului 2015 și mai târziu)
  • MacBook Air (începutul anului 2015 și ulterior)
  • MacBook (începutul anului 2016 și ulterior)

Din păcate, unele dintre funcțiile interesante ale macOS Monterey, cum ar fi Universal Control și SharePlay, nu sunt gata pentru lansare, așa că va trebui să așteptați până când va veni o versiune viitoare a Monterey pentru a le încerca.

Pentru a descărca actualizarea, accesați „Preferințe de sistem”, apoi „Actualizare software”. Odată ajuns acolo, ar trebui să vedeți opțiunea de a instala macOS Monterey. Acordați-i puțin timp și veți fi gata să vă bucurați de cele mai recente produse Apple.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.