Magazinul Google Play testează o nouă secțiune de oferte

1637931789 840 560
⏱️ 2 min read

În aceste ultime săptămâni Google își îmbunătățește magazinul de aplicații pentru Android, lansând o nouă interfață cu Material You (https://www.xatakandroid.com/sistema-operativo/google-renueva-interfaz-play-store-android-12-asi-se-ve – material-you) pe dispozitivele actualizate la Android 12 și o schimbare radicală pentru versiunea sa web, dar aici se pare că modificările nu vor rămâne.

Se pare ca Magazin Google Play adăugați o filă nouă în meniul de navigare de jos, a sectiunea de oferte noi care va grupa toate promoțiile în același loc și că ar fi total diferit de secțiunea actuală de oferte.

Aceasta ar fi noua secțiune de Oferte

Conform relatării 9to5Google, noua secțiune a promoții A început să apară într-un număr foarte mic de utilizatori, care ar putea fi o nouă secțiune pe care Google ar fi testat-o ​​înainte de a o lansa pentru toată lumea.

Oferte Magazin Play

Stânga și centru: secțiunea oferte curente | Dreapta: fila Oferte noi

Conform singurei capturi de ecran publicate, această nouă secțiune de Oferte ar fi total diferită de secțiunea „Oferte și notificări” care apare când dai clic pe profilul nostru. În timp ce în „Oferte și notificări” vedem ofertele asociate contului nostru, cum ar fi o reducere de unul sau doi euro pentru următoarea achiziție sau obiecte gratuite de la unul dintre jocurile noastre, în noua filă „Oferte” am vedea sugestii cu oferte pentru aplicații și jocuri care ne-ar putea plăcea. Poate și despre filme și cărți, deși nu apar în captură.

Această nouă secțiune Oferte apare între filele Aplicații și Filme, mărind meniul de navigare la cinci file pentru toată lumea. Până acum, doar utilizatorii care au Google Play Pass activat au un meniu cu cinci file. Pentru acești ultimi utilizatori, nu se știe dacă vor apărea șase file sau dacă secțiunea Play Pass își va schimba locurile.

Oferte Magazin Play

Deoarece această nouă filă se află în faza de testare, nu se știe când va ajunge în întreaga lume. Poate că Google va profita de săptămâna Black Friday 2021 pentru a-și lansa săptămâna de oferte în această nouă secțiune. Va trebui să avem Google Play actualizat la cea mai recentă versiune pentru a ne asigura că primim această știre când va fi lansat oficial.

Prin | 9to5Google

În Engadget Android | Google Play va afișa informațiile de confidențialitate ale fiecărei aplicații în februarie 2022 și alte modificări care urmează

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x