Magic: Gathering Arena, regele jocurilor de cărți comerciale vine pe Android

1611981964 840 560
⏱️ 2 min read

Vești bune pentru iubitorii de jocuri de cărți și în special pentru jucătorii de Magie: Adunarea. faimos joc de cărți de tranzacționare în cele din urmă aterizează pe dispozitivele noastre mobile

Magic: Arena Gathering vine pe Android după ce a debutat acum doi ani pe Windows și anul trecut pe MacOS. Desigur, aici ne vine cu un pre-acces care ne permite să ne bucurăm de acest mare joc de cărți pe telefoanele noastre, deși este o versiune în curs de dezvoltare. Versiunea stabilă a jocului va sosi în următoarele câteva luni.

Clasicul Magic: The Gathering de pe Android

Cu Magic: Arena Gathering ne confruntăm cu adaptarea digitală a jocului de cărți original, cu care cei mai veterani jucători se vor bucura de acest joc încă din prima secundă.

Jucători care nu au jucat niciodată Magie: Adunarea de atunci nu vor avea probleme jocul este perfect pentru începători, deoarece tutorialul său va explica fiecare dintre mecanicile sale în jocurile sale casual cu AI pentru a ne îmbunătăți abilitățile.

Magic The Gathering

Magic: Arena Gathering ne permite să deblocăm 15 punți cu cărți pe care le putem adapta propriului stil de joc în diferite moduri de joc. Putem juca împotriva jucătorilor din întreaga lume.

Binele Magic: Arena Gathering este că folosește un cont pentru un singur jucător, cu ceea ce putem putem juca amândoi în Windows, macOS, Android și în curând pe iOS Cu a noastră aceeași colecție de cărți.

Descărcarea Magic: Arena Gathering este gratuit și, după cum v-ați imaginat, nu vor lipsi conturile integrate. Versiunea actuală este doar disponibil în limba engleză dar se așteaptă ca în actualizările viitoare să adauge mai multe limbi.

Magic: The Gathering Arena (Acces anticipat)

Magic: The Gathering Arena (Acces anticipat)

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast