Mai multe PC-uri primesc Windows 11, al tău este următorul?

Mai multe PC-uri primesc Windows 11, al tău este următorul?

⌛ Reading Time: 2 minutes

Dacă așteptați ca Windows Update să vă anunțe că Windows 11 este gata pentru computerul dvs., este posibil să aveți noroc, deoarece Microsoft a început să lanseze cea mai recentă versiune de Windows pentru mai mulți oameni.

Ce este învățarea automată?

LEGATE DECe este învățarea automată?

În ceea ce privește computerele care vor primi Windows 11 cu această actualizare, nu există reguli stabilite. Microsoft folosește învățarea automată pentru a determina ce computere ar trebui să primească actualizarea Windows 11. Asta înseamnă că nu există producători de set sau vârste de dispozitive care să-l primească. Conform The Verge, li s-a cerut să actualizeze pe câteva computere diferite, inclusiv pe un PC de jocuri personalizat, așa că este peste tot.

Microsoft spune, „Disponibilitatea Windows 11 a fost crescută și folosim modelul nostru de învățare automată de ultimă generație pentru a oferi upgrade la un set extins de dispozitive eligibile.”

Dacă doriți să vedeți dacă computerul dvs. a fost inclus în cel mai recent val de actualizări Windows 11, puteți deschide Setări Windows Update și faceți clic pe „Căutați actualizări”. Dacă upgrade-ul este disponibil pentru dvs., îl veți putea descărca și instala imediat.

Cum se instalează Windows 11 pe un computer neacceptat

LEGATE DECum se instalează Windows 11 pe un computer neacceptat

Din fericire, dacă computerul dvs. nu a primit încă actualizarea Windows 11, puteți accelera procesul folosind Asistent de instalare Windows 11. Este destul de ușor de utilizat și, presupunând că computerul dvs. îndeplinește specificațiile minime, nu va trebui să treceți prin niciun fel de cerc pentru a pune Windows 11 în funcțiune.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.