Manager de descărcări online: simplificați descărcările

Manager de descărcări online: simplificați descărcările
⏱️ 9 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Online Download Manager. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Pagina de descărcare implicită din Chrome vă permite să descărcați lucruri și cam atât. Dar un manager de descărcare suplimentar poate transforma modul în care consumați date, îmbunătățind experiența de descărcare și chiar extrage conținut offline utilizabil de pe site-urile web pe care le vizitați.

O extensie care face toate acestea și multe altele este Managerul de descărcări online, așa că haideți să aruncăm o privire și să vedem de ce ar putea fi timpul să începem să vorbim serios despre descărcări.

Ce este?

Manager de descărcare online este un program de descărcare îmbunătățit și îmbunătățit numai pentru Chrome. În esență, este un upgrade la managerul de descărcări Chrome existent, oferindu-vă un feedback mai bun despre starea descărcărilor dvs., cu indicii vizuale și sonore, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă deranjați productivitatea pentru a verifica descărcările.

Odată cu aceasta, veți obține un sistem de sortare încorporat care înregistrează diferite clase de descărcări în diferite foldere, sunete în muzică, videoclipuri în videoclipuri, imagini în imagini etc. Regulile de descărcare care fac această sortare sunt, de asemenea, personalizabile. Puteți chiar să faceți altele noi pentru alte tipuri de fișiere. În plus, aveți câteva căutări live destul de puternice și filtre pentru descărcări, permițându-vă să sortați fișierele pe care le-ați colectat după „completat”, „incomplet cu erori” etc.

La un alt nivel, extensia permite detectarea și descărcarea ușoară a anumitor tipuri de media. Acest lucru face colecția de videoclipuri și audio offline de pe site-uri web mult mai ușoară. Să trecem peste detalii.

Descărcări mai ușoare

Instalarea Online Download Manager este foarte ușoară. Navigați la linkul din Magazin Google Chrome și faceți clic pe „Adăugați la Chrome”. Când vi se solicită, faceți clic pe „Adăugați extensie”.

Extensia adaugă o pictogramă care arată ca o săgeată curcubeu în partea din dreapta sus a Chrome. Dacă sunt detectate tipuri de suporturi, apare un punct roșu lângă el. Când descărcați imagini de tip media, un sertar apare în partea dreaptă a ferestrei cu toate imaginile. Aceasta poate fi închisă făcând clic pe pictograma flotantă a documentului multicolor.

Odm Open Close Drawer

În sertarul pop-out sunt toate imaginile care pot fi descărcate în prezent. Puteți să le descărcați individual făcând clic pe butoanele de lângă fiecare imagine sau să le descărcați pe toate cu butonul din partea de sus. Partea în care apare sertarul pentru imagini poate fi setată cu cele două butoane ale sertarului din partea stângă sus a sertarului.

Meniul Odm Capture

Dacă faceți clic pe pictograma ODM, interfața principală scade în jos, astfel încât să puteți vedea toate tipurile media diferite și, în unele cazuri, să le activați și să le dezactivați. Prin butoanele din meniul de sus, puteți accesa, de asemenea, setări, filtre, link-uri directe și funcția de căutare.

Căutare descărcare filtrată Odm

Setări vă oferă acces la setările pentru fiecare secțiune a aplicației. Prima filă din stânga este meniul de aspect. Aici puteți seta culori deschise sau întunecate ale interfeței.

Setări Aspect Odm

Următorul este meniul de notificare în care puteți seta diversele alerte sonore sau vizibile. Puteți seta sunetele și alertele de început și de final, cât durează și cât de mari sunt.

Notificări ODM

Există setări pentru descărcarea conținutului, care activează și dezactivează sniffers pentru video, audio și documente la nivel global în toată aplicația.

Setări audio video Odm

Urmează setările de sincronizare cloud pentru conectarea aplicației la serviciile dvs. cloud – Dropbox și Google. Folosind această filă puteți economisi timp, trimițând descărcările direct la serviciul cloud pentru descărcare ulterioară. În cele din urmă, există o filă pentru sistemul de sortare. Acesta este un filtru puternic pentru a decide ce tip de descărcare merge unde. Este un sistem extraordinar și face ca descărcările dvs. să fie foarte organizate și ușor de găsit.

Setări de sortare Odm

Există multe funcții suplimentare care mi-au plăcut cu adevărat, cum ar fi posibilitatea de a transforma o bucată de conținut media într-un cod QR pentru a o transfera pe telefon. De exemplu, aveți nevoie rapid de un anumit MP3 în timp ce vă plimbați cu câinele. Poate că trebuie să arătați un videoclip cuiva unde nu există acoperire Wi-Fi.

Codul Odm Qr

Aplicația este frumos integrată cu Chrome și oferă câteva instrumente foarte puternice. La nivel de bază puteți izola și descărca imagini, sunete și videoclipuri de pe multe site-uri publice. Dacă plătiți puțin pentru un abonament, atunci puteți extinde cantitatea de site-uri la cele care îl fac, să spunem, puțin mai greu pentru dvs. să descărcați sunete și videoclipuri pentru propria dvs. utilizare.

De exemplu, spuneți că aveți un videoclip pe Facebook pe care doriți să îl obțineți pentru utilizare offline. Pur și simplu navigați la pagina dorită și faceți clic pe pictograma ODM din bara de manual. Va apărea o listă a videoclipurilor disponibile pe acea pagină. (Este posibil să trebuiască să reîmprospătați pagina pentru ca aceasta să le adulmece)

Odm Facebook

Singurele critici la care cred că ar putea lucra sunt aspectul extensiei. Textul sertarului mi s-a părut puțin mic în comparație cu celelalte secțiuni, iar fonturile serif nu funcționează bine la dimensiuni mici pentru mine, dar acesta este un discurs de design foarte minor. În ansamblu, este o aplicație foarte lustruită și utilă.

Un alt lucru care mi-a plăcut în special a fost sniffer-ul de documente care descarcă documente, cum ar fi fișiere Word sau PDF, direct prin intermediul site-urilor sursă. Acest lucru face ca colectarea unei serii de documente dintr-o pagină să fie foarte rapidă și ușoară.

Odm Document Sniffing

În încheiere, aș dori să spun că acest dezvoltator este foarte clar despre tipul de produs pe care doreau să îl dezvolte. Scopul lor a fost acela de a face „un produs curat, fără reclame, colectare de date, furt de ramburs” etc. Îmi place mult această atitudine. În opinia mea, aceștia percep, de asemenea, un preț echitabil pentru serviciile lor extinse și fac un drum lung pentru a-și construi încrederea în utilizatorii lor. Într-o lume a escrocherilor și a software-ului gratuit care împinge reclame nedorite sau vinde date personale, găsirea unui dezvoltator de acest tip de serviciu cu un fel de integritate este destul de revigorant.

Unde îl pot obține?

Manager de descărcare online este disponibil prin Chrome Web Store sau de la companie propriul site web. Contul de bază este gratuit și vă oferă toate caracteristicile enumerate mai sus, dar cu anumite restricții. De exemplu, restricțiile privind rezoluția video și tipurile de site-uri de pe care puteți descărca videoclipuri și audio. Abonamentele Pro și Ultra (o mică taxă de 2-3 USD pe lună, respectiv) permit toate funcțiile. De asemenea, vă permit să descărcați aproape orice fișier video sau audio pe care îl puteți vedea pe o pagină. De asemenea, puteți activa opțiunile de sincronizare cloud pentru descărcări către și de la serviciile dvs. preferate în cloud, cum ar fi Dropbox și Google Drive.

Dacă performanța în browserul dvs. Chrome este importantă pentru dvs., vă recomandăm să consultați aceste șapte steaguri Chrome pentru a vă îmbunătăți navigarea.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x