Master Facebook Messenger cu aceste sfaturi utile

Master Facebook Messenger cu aceste sfaturi utile
⏱️ 4 min read

Facebook este fără îndoială cea mai populară rețea de socializare existentă. Mulți au încercat să concureze cu gigantul social media, dar mulți au eșuat. Singurul lucru pe care îl pot face toți ceilalți potențiali concurenți este să încerce să rămână cât mai aproape de Facebook pentru a nu ajunge ca MySpace. (Mi-au luat câteva secunde să încerc să-mi amintesc numele.)

Același lucru este valabil și pentru Facebook Messenger și, dacă îl iubești deja, vei fi complet îndrăgostit de el după ce ai descoperit sfaturile și trucurile pe care ar trebui să le cunoască fiecare fan Messenger.

Știați că Facebook Messenger are un site web?

Ori de câte ori ai chef să discuți cu cineva în timp ce ești pe computer, probabil că mergi pe Facebook.com și conversezi de acolo, nu? Problema cu asta este că vă puteți distra ușor cu aproape orice. Dacă singurul lucru pe care doriți să-l faceți este să luați legătura cu cineva (poate pentru a obține un număr de telefon sau câteva informații) și să nu fiți tentați să vă actualizați profilul, accesați messenger.com este răspunsul.

Nu aveți nevoie de un cont Facebook pentru a utiliza Messenger

Este logic să credeți că pentru a utiliza Facebook Messenger veți avea nevoie de un cont Facebook. Faptul este că nu trebuie. Oricine are un număr de telefon poate accesa Messenger și funcțiile sale. Doar descărcați aplicația și alegeți „Nu pe Facebook” și sunteți bine.

Vedeți conținutul pe care l-ați partajat

FK_Messenger_Shared_Content

Dacă distribuiți în mod regulat lucruri pe Messenger, este posibil să nu vă deranjați să le descărcați pe computer, deoarece știți că le puteți găsi mai târziu în aplicație. Pe măsură ce trece timpul, împărtășești în continuare și, atunci când ai nevoie de o anumită imagine, se pierde în marea mesajelor și a altor lucruri.

În loc să derulați toate mesajele pe care le-ați trimis, apăsați butonul meniu de pe telefon după ce ați lansat aplicația și veți ajunge în Detalii. Derulați în jos până când vedeți „Conținut partajat” și de acolo veți vedea numai lucrurile pe care le-ați partajat unei anumite persoane fără mesaje. Acest lucru va face căutarea mult mai ușoară.

Joacă jocul de baschet ascuns al lui Messenger

S-ar putea să știți deja că Facebook are un joc de șah ascuns, dar știați că are și un joc de baschet ascuns pentru March Madness? Acest joc este disponibil numai în cea mai recentă versiune de Messenger, deci asigurați-vă că aplicația este actualizată. Jocul este ușor: tot ce trebuie să faceți este să trimiteți cuiva un emoji de baschet, ca în imaginea de mai jos.

FK_Messenger_Basketball

Atingeți baschetul (nu apăsați lung) și jocul ar trebui să înceapă automat.

FK_Messenger_Hoop_3

Nu veți fi impresionat de grafica sa, dar vă va ajuta să pierdeți ceva timp în timp ce așteptați la coadă la magazin.

Personalizați-vă conversațiile cu culori și emoji

FK_Messenger_emojis11

Doriți să adăugați ceva culoare conversațiilor dvs. sau poate chiar un emoji? Puteți face acest lucru cu ușurință atingând butonul de meniu al telefonului; vei fi dus la detalii. Pentru a schimba culoarea conversațiilor, atingeți culoarea. Pentru a adăuga un emoji principal, atingeți Emoji și alegeți-le pe cele pe care doriți să le vedeți. Dacă alegeți emoji degetul mare, îl puteți mări apăsând lung pe el.

FK_Messenger_Hearts

Dacă trimiteți emoji în imaginea de mai sus, conversația se umple automat cu inimi.

FK_Messenger_Emoji_Color

Creați o comandă rapidă de grup

Dacă există un grup de oameni cu care vorbiți întotdeauna, nu ar fi minunat dacă ați putea accesa acel grup fără atâtea atingeri? Slavă Domnului că poți crea o comandă rapidă către grupul tău preferat. Tot ce trebuie să faceți este:

  • Deschideți Facebook Messenger
  • Accesați fila Grupuri

FK_Messenger_Group_Tab

  • Atingeți cele trei puncte verticale din partea dreaptă a imaginii de grup
  • Selectați Comandă rapidă la cutie

Concluzie

După cum puteți vedea, Facebook Messenger este plin de surprize și caracteristici excelente pentru a vă bucura folosind aplicația excelentă. Ne-a fost dor de vreun secret ascuns pe Messenger? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x