Math Ball: un joc minunat pentru a rezolva probleme simple de matematică cu bile

1605139925 840 560
⏱️ 2 min read

Îți place matematica într-o măsură mai mare sau mai mică, jocul pe care îl vom arăta este o opțiune foarte distractivă, garantat. Este vorba despre Math Ball, o propunere care tocmai a fost lansată pe Google Play în acces anticipat și care poate fi acum descărcată complet gratuit.

Este un joc în care rezolvăm operații matematice simple în timp ce parcurgem nivelurile. Este destul de amuzant pentru că trebuie să te joci cu fizica personajului, o minge drăguță pe care trebuie să o îndreptăm către răspunsul la problemă. Mai departe, este un joc care nu are nevoie de conexiune la internet, perfect pentru a petrece oriunde.

Rezolvarea problemelor cu bile

Imagine 2020 05 21 14 35 22 Mecanica este simplă: trebuie să orientăm mingea către răspunsul corect.

Mecanica Math Ball este simplă: trebuie să digerăm mingea (caracterul nostru) către răspunsul corect la problema matematică care ni se pune. Aceste probleme sunt foarte simple, așa că jocul este potrivit atât pentru a învăța copiii să se distreze cu matematica, cât și pentru a-și pune capul la treabă în acele momente moarte, indiferent de vârsta noastră.

Astfel, dacă, de exemplu, apare problema 2 + 2, trebuie să îndreptăm mingea spre patru. Cât de ușor sună asta? Ei bine, jocul devine din ce în ce mai frenetic când trecem de nivel. Ecranul se umple cu bile cu soluții posibile (amintiți-vă că ar trebui să mergeți doar la cea corectă), astfel încât este ușor pentru noi să trimitem mingea la o soluție incorectă.

Este ușor ca mingea să lovească câteva răspunsuri incorecte datorită inerției mișcării: acest lucru va face jocul din ce în ce mai complicat

Dacă dăm o soluție greșită, nu numai că vor lua timp, ci mingea noastră va crește, deci va fi și mai ușor să lovești mingi greșite, cu care dacă te ciocnești din nou vei crește din nou și vei pierde timp.

Pe scurt, un joc foarte distractiv pentru a activa mintea și foarte ușor de savurat indiferent de vârsta noastră. Jocul este gratuit Și cel puțin este această fază de acces timpuriu nu are nicio publicitate.

Minge matematică

Minge matematică

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...