„Metal Slug: Commander”, cea mai strategică versiune a jocului legendar, disponibilă acum pe Google Play

1637961311 840 560
⌛ Reading Time: 2 minutes

Una dintre cele mai îndrăgite saga de jocuri video revine pe mobil, Metal Slug. Nu este nici prima, nici eventual ultima admitere a Metal Slug pe telefoanele noastre, numărând în Metal Slug: Commander cu o componentă mai tactică, deși nu cu mult dincolo de Metal Slug Defense and Attack de acum câțiva ani.

După cum sugerează și numele, Metal Slug: Commander vă pune la comanda bătăliei, trimițând trupe pe câmpul de luptă pentru a lupta automatCu excepția intervenției sporadice a comandantului, dumneavoastră, pentru a comanda atacuri speciale.

Războiul de pe margine

Metal Slug: Comandant Acum este disponibil pentru descărcare pe Google Play, deși este încă oficial o versiune beta. O face pentru a doua oară, deoarece a fost lansată o versiune anterioară semnată de studioul SNK din Hong Kong. Această nouă versiune beta, cu o nouă direcție pe Google Play, este semnat de SNK China.

În acest joc, te așteaptă aceeași poveste, grafică pixelată, efecte sonore și personaje ale obișnuitului Metal Slug, deși nu vei fi tu cel care anihilează inamicii cu un arsenal nesfârșit de arme: misiunea ta este creează o serie de eroi pentru fiecare bătălie, așezați-i corect pe câmpul de luptă și asistați-i în timpul bătăliei – practic automat – activând atacuri speciale.

Metalslug

O mare parte din succes va depinde de trupe mai bune, actualizându-și abilitățile și armele, precum și colectând personaje și super-mech-uri pe care apoi trebuie să le implementezi strategic pe câmpul de luptă.

Jocul în sine este Destul de direct odată ce tutorialul inițial este trecut, mai ales pentru că cea mai mare parte a acțiunii se întâmplă de la sine. Începe ușor, deși luptele devin mai strânse pe măsură ce progresezi. Este încă o versiune beta, deși are servere active în întreaga lume.

Metal Slug: Comandant

Metal Slug: Comandant

Prin | Andro4All

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.