Metode eficiente de deblocare a unui utilizator pe Snapchat

Cum să deblochezi pe cineva pe Snapchat
⏱️ 6 min read

Deblocarea cuiva pe Snapchat presupune eliminarea unei restricții de comunicație impuse anterior pe platforma social media. Aceasta poate fi realizată prin urmarea a câtorva pași simpli.

Primul pas este accesarea aplicației și selectarea „Prietenii” din meniul principal. Aici se vor afișa toți prietenii tăi de pe Snapchat. Apoi, identifică persoana pe care dorești să o deblochezi, atingeți pictograma de setare și selectează opțiunea „Deblochează”.

Dacă ai blocat accidental pe cineva sau dorești să îți îmbunătățești relația cu cineva, deblocarea poate fi o soluție ușoară. În afară de eliminarea restricțiilor pe aplicație, poți lua și alte măsuri pentru a-ți îmbunătăți relația cu persoana respectivă. De exemplu, poți iniția conversații, împărtăși actualizări ale vieții tale sau trimite snap-uri ce demonstrează interesul tău pentru hobby-urile ei.

Întrucât Snapchat este o aplicație de socializare la modă și extrem de populară, deblocarea cuiva pe platforma poate fi un pas important în menținerea unei relații sănătoase și a unei comunicări eficiente cu prietenii și colegii tăi.

Așadar, deblocarea pe Snapchat poate fi o soluție ușoară și rapidă pentru eliminare unei restricții de comunicație. Este important să comunici și să interacționezi constant cu prietenii tăi, folosind această aplicație atât de populară.

Blocarea este adesea cel mai simplu mod de a ieși dintr-o conversație incomodă sau potențial iritante. Cu toate acestea, există momente în care blocăm pe cineva din cauza furiei de moment pe aplicații de mesagerie precum Snapchat. Ai blocat pe cineva pe Snapchat de furie? Dacă da, cauți o modalitate de a le debloca? Dacă răspunsul tău este da, ai ajuns la locul potrivit. În acest articol, am detaliat pașii pentru a debloca pe cineva pe Snapchat pe dispozitivul tău iPhone sau Android.

Blocați sau deblocați pe cineva pe Snapchat (2022)

Dacă acest lucru a reamintit cuiva că plănuia să blocheze, vă oferim și instrucțiuni pentru blocarea unui utilizator Snapchat. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați tabelul de mai jos și să treceți la secțiunea „Blocați pe cineva pe Snapchat” a articolului. Acestea fiind spuse, să începem.

Cum să deblochezi un utilizator Snapchat (Android și iOS)

1. Deschide Snapchat și atinge pictograma Bitmoji situată în colțul din stânga sus al ecranului. Când apare pagina dvs. de profil, apăsați pictograma Setări în colțul din dreapta sus.

2. Derulați în jos până când căutați „Blocate” în secțiunea „Acțiuni în cont”. și atingeți-l. Acum, veți vedea o listă cu toți utilizatorii Snapchat pe care i-ați blocat de-a lungul anilor. Apăsați pictograma „x” de lângă numele afișat Snapchat pentru a debloca utilizatorul.

deblochează pe cineva snapchat

3. Din mesajul de confirmare care apare, alege “Da”, Și ești gata. Ați deblocat cu succes persoana de pe Snapchat.

confirmare deblocare

Cum să blochezi pe cineva pe Snapchat

În cazul în care căutați o modalitate de a bloca pe cineva care vă deranjează pe Snapchat, urmați pașii de mai jos:

1. Din ecranul de chat, pe care îl puteți accesa din bara de navigare de jos, apăsați lung pe contactul pe care doriți să îl blocați și apăsați pe „Mai multe”. Când apare meniul contextual extins, atingeți „Blocați” pentru a întrerupe toate contactele cu acea persoană.

confirmarea blocului

2. Acum veți vedea un mesaj de confirmare care vă solicită să vă asigurați că doriți cu adevărat să blocați persoana respectivă. Atingeți din nou „Blocați”., și gata. Persoana blocată nu va mai putea să vă contacteze prin Snapchat.

confirmarea blocului

Întrebări frecvente

Î: Ce se întâmplă dacă blocați pe cineva pe Snapchat și apoi îl deblocați?

Când blocați pe cineva și îl deblocați, acesta va fi eliminat din lista dvs. de contacte. Va trebui să adăugați persoana înapoi pentru a trimite mesaje și instantanee.

Î: Când deblochezi pe cineva pe Snapchat, îl anunță?

Nu, Snapchat nu notifică persoana respectivă dacă o deblochezi.

Î: Puteți vedea mesajele Snapchat după ce ați deblocat pe cineva?

Vechiul istoric de chat va fi disponibil atât pentru expeditor, cât și pentru destinatar. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că mesajele pe care le trimiteți atunci când persoana este blocată nu vor fi livrate atunci când vă deblochează.

Î: Cum știu dacă cineva m-a blocat pe Snapchat?

Vă puteți da seama dacă cineva v-a blocat verificând lista de contacte și căutându-și numele de utilizator. De asemenea, poți să-l întrebi pe prietenul tău sau să folosești un cont secundar pentru a verifica dacă numele tău de utilizator apare în rezultatele căutării.

Blocați sau deblocați pe cineva pe Snapchat

Metoda de a bloca sau de a debloca pe cineva pe Snapchat este destul de simplă, dar utilizatorilor noi le poate fi dificil să găsească opțiunea de a debloca utilizatorii Snapchat. Dacă ați fost unul dintre acești utilizatori, vă rugăm să ne spuneți dacă ați găsit acest ghid util în comentariile de mai jos. Între timp, avem și un articol dedicat pentru a vă ajuta să aflați dacă cineva v-a blocat pe Snapchat.

Articolul este un ghid detaliat despre cum să deblocați un utilizator pe Snapchat și cum să blocați pe cineva pe Snapchat. Conținutul oferă instrucțiuni pas cu pas pentru utilizatorii de Android și iOS, împreună cu imagini explicative. De asemenea, există și un segment dedicat răspunsurilor la întrebări frecvente despre blocarea și deblocarea utilizatorilor Snapchat. În general, este un ghid util pentru utilizatorii Snapchat care au experimentat problema blocării utilizatorilor din greșeală sau din furie.
Încheiem astfel o altă postare plină de informații și noutăți din lumea tehnologiei. Cu speranța că v-am fost de ajutor și că v-am adus informații utile, vă mulțumim pentru timpul și atenția acordate. Ne auzim în curând cu mai multe noutăți și informații interesante din lumea tehnologiei!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x