Metode eficiente pentru ștergerea și verificarea istoricului de ascultare Spotify

Cum să verificați și să ștergeți istoricul de ascultare Spotify
⏱️ 7 min read

Spotify este unul dintre cele mai populare servicii de streaming muzical, folosit de milioane de utilizatori din întreaga lume. Însă, în timpul utilizării acestei platforme, se poate acumula un istoric de ascultare, care poate fi stocat pe dispozitivul dvs. din care accesați platforma.

Dacă doriți să vă păstrați confidențialitatea și să eliminați acest istoric, există o modalitate simplă de a o face. Pentru a verifica istoricul de ascultare, deschideți aplicația Spotify și accesați meniul de acțiune (iconița cu cele trei linii). De aici, accesați „Setări” și derulați până la secțiunea „Confidențialitate”. Aici, veți găsi opțiunea „Istoricul de ascultare”. Apăsați pe această opțiune și veți vedea toate melodiile pe care le-ați ascultat pe Spotify.

Pentru a șterge întregul istoric de ascultare, apăsați pe butonul „Șterge istoricul”, situat pe partea de jos a ecranului. Dacă doriți să eliminați doar anumite melodii din istoric, atunci puteți apăsa pe butonul cu trei puncte din dreptul fiecărei melodii în parte și să selectați opțiunea „Nu mai vreau să văd asta”.

Este important să rețineți că această opțiune nu va șterge activitatea dvs. din contul de Spotify, ci doar istoricul de ascultare care a fost stocat local pe dispozitivul dvs. Pe de altă parte, dacă doriți să vă păstrați întotdeauna confidențialitatea și să împiedicați stocarea istoricului de ascultare, puteți dezactiva această opțiune prin setările contului din pagina web a Spotify.

Spotify are o funcție de istoric de ascultare pe care o puteți verifica pentru a revedea melodiile pe care le-ați ascultat recent. Dacă ați căutat modalități de a vizualiza o listă de melodii pe care le-ați cântat pe Spotify în trecutul recent, citiți mai departe pentru instrucțiuni. De asemenea, ți-am explicat dacă poți șterge istoricul de ascultare Spotify.

Verificați și ștergeți istoricul de ascultare Spotify (2022)

Verificați istoricul de ascultări Spotify (desktop și web)

1. Deschideți aplicația Spotify și veți vedea secțiunea „Jucat recent” din fila Acasă. Faceți clic pe butonul „Vedeți tot” pentru a vedea lista completă.

2. Când extindeți lista, Spotify afișează melodiile, artiștii și listele de redare recent redate. Dacă sunteți interesat să vizualizați lista de melodii redate recent, vă rugăm să consultați pasul următor.

vizualizați toate melodiile, artiștii și listele de redare recent redate

3. Dacă doriți să vedeți melodiile pe care le-ați jucat recent, vă rugăm să faceți clic pe butonul „Coadă” din colțul din dreapta jos al aplicației și comutați la fila „Recent jucat”..

comutați la fila redată recent

4. Acum veți vedea istoricul de ascultare Spotify. Prin această secțiune, puteți urmări cu ușurință lista de melodii redate recent pe Spotify.

melodii jucate recent pe spotify

Verificați istoricul de ascultări Spotify pe mobil (Android și iOS)

Verificarea istoricului de ascultare Spotify pe mobil este și mai ușoară. Deschideți aplicația Spotify și atingeți pictograma ceasului în colțul din dreapta sus al ecranului. Atingerea acestui buton vă va duce la lista de melodii. La fel ca omologul său desktop, veți găsi și un „jucat recent” și în fila Acasă a aplicației.

vizualizați istoricul ascultărilor spotify

Ștergeți istoricul de ascultare Spotify: este posibil?

Ștergeți istoricul de ascultări Spotify

Vechea aplicație desktop Spotify avea o opțiune de a elimina melodiile din secțiunea recent redată. In orice caz, Cu noua interfață de utilizare Spotify, nu mai este posibil să ștergeți istoricul de ascultare Spotify. Între timp, merită menționat că melodiile pe care le redați într-o sesiune privată apar și în lista de redare recentă.

Dacă doriți să ascundeți ceea ce jucați în prezent de la persoanele pe care le urmăriți pe Spotify, consultați secțiunea următoare.

Faceți ca istoricul de ascultări Spotify să fie privat

1. Pentru a ascunde activitatea de ascultare Spotify pe desktop, faceți clic dreapta pe profilul dvs. și alegeți Setări. Acum, derulați în jos până când găsiți secțiunea „Social” și dezactivați Comutați „Partajați activitatea mea de ascultare pe Spotify”. În plus, puteți alege să activați sesiunile private de pe această pagină. Muzica pe care o redați în sesiunile private nu influențează recomandările dvs.

ascunde istoricul de ascultare spotify sau folosește sesiunea privată

2. În aplicația mobilă Spotify, puteți dezactiva activitatea de ascultare atingând pictograma Setări din colțul din dreapta sus și oprind Comutați „Activitatea de ascultare”.

dezactivați activitatea de ascultare spotify pe mobil

Întrebări frecvente

Î: Pot folosi sesiunea privată a Spotify pentru a evita înregistrarea melodiilor în istoricul meu de ascultare?

Contrar credinței populare, melodiile pe care le cântați într-o sesiune privată apar în istoricul de ascultare. Când activați sesiunile private, Spotify nu arată prietenilor tăi muzica pe care o redați și nu influențează recomandările de melodii.

Î: Pot vedea istoricul de ascultare Spotify al altora?

Nu, Spotify nu arată istoricul de ascultare al altora. Cu toate acestea, puteți vedea artiști interpretați recent de altcineva dacă au activat opțiunea. De asemenea, puteți vedea ce joacă prietenii tăi urmăriți reciproc din bara laterală din dreapta a aplicației desktop.

Î: Toată lumea poate vedea istoricul meu de ascultări Spotify?

În timp ce alții vă pot vedea artiștii recent jucați dacă ați activat opțiunea „Afișați artiștii mei jucați recent pe profilul meu public”, nimeni altcineva nu vă poate vedea istoricul audierilor.

Verificați istoricul de ascultări Spotify

Acesta este modul în care vă puteți verifica istoricul de ascultare Spotify pe desktop și pe mobil. Dacă sunteți interesat să aflați despre obiceiurile dvs. de ascultare Spotify, nu uitați să citiți articolul nostru despre cum să vizualizați statisticile Spotify. Pentru mai multe astfel de sfaturi, nu ezitați să consultați rezumatul celor mai bune sfaturi și trucuri Spotify.

Spotify oferă o funcție utilă de istoric de ascultare, care permite utilizatorilor să-și verifice și să-și gestioneze lista de melodii recent ascultate. În timp ce istoricul de ascultare nu poate fi șters cu noua interfață de utilizare a Spotify, utilizatorii pot face lista lor de redare privată și pot opri partajarea activității lor de ascultare cu prietenii. În plus, utilizatorii pot consulta statisticile Spotify pentru a afla mai multe despre obiceiurile lor de ascultare și pot descoperi mai multe sfaturi și trucuri în rezumatul celor mai bune sfaturi Spotify.
Încheiem și această postare tehnologică, dar nu pentru mult timp. Ne reîntâlnim curând cu cele mai noi și interesante articole din lumea tehnologiei. Până atunci, rămânem conectați și nu uitați să ne urmăriți pe toate canalele noastre sociale!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x