Metode simple de a edita, decupa și adăuga text la o captură de ecran pe Android

android screenshot F
⏱️ 3 min read

Uneori, realizarea unei capturi de ecran nu este suficientă. Poate fi necesar să decupați bara de stare din partea de sus și comenzile de navigare din partea de jos. Dacă ați făcut o captură de ecran a unui document important, este posibil să doriți, de asemenea, să evidențiați părțile importante și poate să adăugați un text propriu. Editarea unei capturi de ecran pe Android este cât se poate de ușoară. Există câteva moduri în care puteți face acest lucru. În acest articol, vă oferim metode simple de a edita, decupa și adăuga text la o captură de ecran pe Android.

Citeste si: S-a lansat Infinix Hot 20S cu camere triple spate

Utilizați editorul nativ

Iată cum puteți edita capturile de ecran pe un smartphone Samsung.

Pasul 1: Accesați galeria telefonului și deschideți folderul capturi de ecran.

Pasul 2: Deschideți captura de ecran pe care doriți să o editați.

Pasul 3: Selectați opțiunea de editare din meniul de jos. În majoritatea smartphone-urilor, butonul de editare are o pictogramă creion. Dacă meniul de jos nu are butonul de editare, atingeți elipsele din colțul din dreapta sus și căutați opțiunea de editare.

Selectați opțiunea de editare din meniul de jos.

Pasul 4: Trageți cadrul pentru a decupa captura de ecran. De asemenea, puteți selecta raportul de aspect în care doriți să decupați imaginea.

Trageți cadrul pentru a decupa captura de ecran.

Pasul 5: Faceți clic pe pictograma cu soare pentru a modifica luminozitatea, expunerea, contrastul, luminile, umbrele, saturația, nuanța și temperatura imaginii.

Faceți clic pe pictograma cu soarele pentru a modifica luminozitatea

Pasul 6: Atingeți pictograma zâmbet pentru a desena sau adăuga text și autocolante pe captură de ecran. Puteți alege dintr-o varietate de pensule și pixuri. Puteți chiar să selectați culoarea, dimensiunea și fontul textului pe care doriți să îl adăugați.

Atingeți pictograma zâmbet pentru a desena sau adăuga text și autocolante pe captură de ecran.

Utilizați Google Foto

Google Foto este aplicația implicită „galerie” pentru telefoanele care rulează sistemul de operare Android stoc. Puteți chiar să descărcați aplicația din Magazinul Google Play.

Pasul 1: Deschideți aplicația Google Foto pe smartphone și selectați captura de ecran pe care doriți să o editați.

Pasul 2: Atinge pictograma de editare din meniul de jos.

Pasul 2: atingeți pictograma de editare din meniul de jos.

Pasul 3: Selectați „Decupați” pentru a decupa imaginea. Puteți selecta raportul de aspect din bara de instrumente de mai sus.

Pasul 3: Selectați „Decupare” pentru a decupa imaginea.  Puteți selecta raportul de aspect din bara de instrumente de mai sus.  Metode simple de a edita, decupa și adăuga text la o captură de ecran pe Android

Pasul 4: Derulați în lateral pentru a accesa alte instrumente, cum ar fi reglarea luminozității și a saturației culorii.

Pasul 4: Derulați în lateral pentru a accesa alte instrumente precum reglarea luminozității și a saturației culorii.  Metode simple de a edita, decupa și adăuga text la o captură de ecran pe Android

Pasul 5: Mergeți la „Markup’ pentru a adăuga text la captura de ecran. Puteți chiar să folosiți un pix sau un iluminator pentru a desena pe el.

Pasul 5: Accesați instrumentul „Markup” pentru a adăuga text la captura de ecran.  Puteți chiar să folosiți un pix sau un iluminator pentru a desena pe el.  Metode simple de a edita, decupa și adăuga text la o captură de ecran pe Android

Utilizați Picsart Photo Editor

Utilizați Picsart Photo Editor

Puteți chiar să utilizați un editor de fotografii terță parte, cum ar fi Picsart, pentru a vă edita capturile de ecran. Pur și simplu deschideți aplicația Picsart și selectați captura de ecran pe care doriți să o editați atingând pictograma „+” din partea de jos a ecranului. Aplicația vă va oferi un set de instrumente pe care le puteți utiliza pentru a decupa, edita și adăuga text la captura de ecran.

Citeste si: Utilizatorii Android și iOS vor avea în curând acces la funcția „Mesajează-te singur” a WhatsApp

Concluzie

Acesta este modul în care puteți edita, decupa și adăuga text la o captură de ecran pe Android. Dacă nu doriți să utilizați editorul nativ pe smartphone, puteți utiliza o aplicație de editare terță parte dedicată, cum ar fi Picsart, Snapseed, VSCO sau Adobe Photoshop. Dacă ați găsit acest articol util, spuneți-ne în comentarii!

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x