Metode utile pentru a primi ajutor în Windows 11

Get Help in Windows 11 (2022)
⏱️ 14 min read

Obținerea de ajutor în utilizarea sistemului de operare Windows 11 poate fi crucială pentru a evita problemele și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Există o serie de metode prin care puteți obține ajutor și îndrumare, astfel încât să puteți obține răspunsuri la întrebările dvs. și să eșuați în problemele legate de software. Iată 6 metode prin care puteți obține ajutor în Windows 11 :

1. Folosirea centrului de ajutor și de suport din Windows 11 pentru a căuta răspunsuri la întrebările dvs. și pentru a afla mai multe despre caracteristicile sistemului.

2. Consultarea documentației și a ghidurilor de utilizare ale software-ului, care sunt furnizate de compania Microsoft.

3. Participarea la comunitățile și forumuri de utilizatori Windows 11, unde puteți obține sfaturi utile de la alți utilizatori.

4. Folosirea chat-ului de suport online oferit de Microsoft, pentru a obține asistență rapidă.

5. Abonarea la programe de asistență și suport tehnic oferite de către compania Microsoft sau de alte organizatii specializate.

6. Consultarea și luarea legăturii cu un specialist în informatică sau cu un consultant în probleme software, pentru a obține ajutor și asistență personalizată.

Acestea sunt câteva din metodele disponibile prin care puteți obține ajutor și îndrumare în utilizarea sistemului de operare Windows 11. Este important să rețineți că există o mulțime de resurse disponibile pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune performanțe din acest sistem de operare, iar obținerea de ajutor poate fi esențială pentru a vă ajuta să evitați problemele și pentru a vă îmbunătăți experiența cu Windows 11.

În timp ce Windows 11 a fost în general bine primit de utilizatori, unele dintre problemele Windows de bază apar din când în când. Și pentru a rezolva aceste probleme, primul instinct al multor utilizatori este să apeleze la Microsoft pentru ajutor. În efortul nostru de a vă ajuta să rezolvați astfel de probleme, am scris mai multe tutoriale despre problemele obișnuite ale Windows și soluțiile acestora, inclusiv probleme precum utilizarea ridicată a discului în Windows 11 sau Bluetooth care nu funcționează în Windows 11. Cu toate acestea, dacă doriți ajutor în Windows 11 folosind chatul, apelul sau e-mailul de asistență Microsoft, urmați articolul nostru de mai jos. Puteți contacta echipa de asistență Windows 11 și puteți discuta cu un agent Microsoft pentru a rezolva problema instantaneu.

Obțineți ajutor pentru Windows 11 (2022)

În acest ghid, am adăugat șase moduri diferite de a obține ajutor cu computerul cu Windows 11. Puteți să discutați cu echipa de asistență Windows 11, să primiți un apel de la ei sau să faceți o programare personală pentru a vă repara și repara computerul. Acestea fiind spuse, permiteți-ne să vedem metodele pentru a obține ajutor dacă vă confruntați cu erori sau probleme.

1. Lansați aplicația Native Get Help

Cea mai rapidă modalitate de a obține ajutor pe Windows 11 este prin intermediul aplicației dedicate „Obțineți ajutor” care vine cu sistemul de operare. De fapt, dacă apăsați butonul Tasta „F1”., pe care le folosim anterior pentru a găsi subiecte de ajutor, acum va deschide browserul Microsoft Edge și vă va cere să utilizați aplicația Obțineți ajutor. Deci, pentru a obține asistență pe Windows 11, urmați pașii de mai jos.

1. Apăsați tasta Windows și tastați „ajutor” în bara de căutare. În rezultatele căutării, faceți clic pe „Obțineți ajutor” în panoul din stânga pentru a deschide aplicația.

2. În fereastra Obține ajutor, poți caută problema ta sau explorați subiectele de mai jos. Depanarea oferă răspunsuri din partea comunității Microsoft, pe care le puteți urma pentru a vă rezolva problema.

Obțineți ajutor pentru Windows 11 (2022)

3. În cazul în care doriți să contactați asistența Windows 11 prin chat, e-mail sau apel, faceți clic pe „contactați asistența” în partea de jos a aplicației „Obțineți ajutor”.

Obțineți ajutor pentru Windows 11 (2022)

4. După aceea alegeți „ferestre” din meniul derulant „Produse și servicii”, selectați categoria în funcție de problema dvs. și faceți clic pe „Confirmați”.

Obțineți ajutor pentru Windows 11 (2022)

5. Pe pagina următoare, vi se va oferi opțiunea de chat cu echipa de asistență pentru Windows 11. În cazul în care sunteți abonat la Microsoft 365 și v-ați conectat cu același cont Microsoft pe computerul dvs. Windows 11, puteți vorbi cu agentul de asistență prin apel.

Obțineți ajutor pentru Windows 11 (2022)

2. Utilizați aplicația Începeți în Windows 11

Dacă ați făcut recent upgrade la Windows 11 de la Windows 10 și vă este greu să navigați în noua interfață de utilizator, în special în meniul Start focalizat și bara de activități, ei bine, nu vă faceți griji. Microsoft a inclus o aplicație „Începeți” în Windows 11, care vă arată tot ce este nou în Windows 11 și vă prezintă aceste elemente și cum să interacționați cu ele. Pentru utilizatorii noi de Windows 11, este într-adevăr un loc minunat de a începe. Acestea fiind spuse, haideți să vedem cum puteți accesa aplicația Începeți.

1. Apăsați tasta Windows și tastați „ÎNCEPE” în bara de căutare. Acum, deschideți aplicația „Începeți”.

2. Deschideți aplicația de lansare

2. Aici, puteți face clic pe „Începeți” și puteți afla despre toate funcții noi în Windows 11 și cum să le folosești.

2. Deschideți aplicația de lansare

3. În afară de asta, sugerez, de asemenea, să activați sugestii pentru a primi sugestii despre cum să utilizați Windows 11. Puteți apăsa comanda rapidă de la tastatură Windows 11 „Windows + I” pentru a deschide aplicația Setări. Aici, sub „Sistem”, deschideți „notificări„.

2. Deschideți aplicația de lansare

4. Derulați în jos și bifați caseta de lângă „Obțineți sfaturi și sfaturi atunci când utilizați Windows„.

2. Deschideți aplicația de lansare

3. Utilizați căutarea Windows pentru ajutor

Microsoft a îmbunătățit Căutarea Windows cu salt și limite și a integrat rezultatele locale și web, provenite direct de la Bing, în Windows 11. Dacă introduceți o problemă în bara de căutare, Bing afișează soluția exactă cu un link direct pentru a deschide pagina de setări corespunzătoare la adresa computerul dvs. În acest fel, puteți naviga rapid și remedia problemele pe computerul dvs. cu Windows 11. Iată cum să îl utilizați.

1. Apăsați tasta Windows și introduceți interogarea. Sau puteți face clic pe “caută” pe bara de activități și introduceți problema sau eroarea cu care vă confruntați. De exemplu, vreau să adaug o imprimantă, așa că tast „add printer”. Acum, în secțiunea „Căutați pe web”, faceți clic pe „Deschideți rezultatele în browser” în panoul din dreapta.

3. Utilizați căutarea Windows

2. Aceasta va deschide interogarea Bing în Microsoft Edge și oferi cu ușurință soluția cu un link rapid către pagina Setări. În acest fel, puteți lua ajutorul Windows Search pentru a rezolva multe probleme în Windows 11.

3. Utilizați căutarea Windows

3. De asemenea, puteți face clic acest link și obțineți sprijin pentru Probleme comune direct de la Microsoft. Compania are instrucțiuni clar documentate pentru multe probleme și categorii comune, așa că este în regulă.

3. Utilizați căutarea Windows

4. Utilizați instrumentul de depanare

În cazul în care nu știați, Microsoft a inclus mai multe soluții de depanare în Windows 11 pentru a remedia totul, de la deconectarea Wi-Fi până la lipsa sunetului pe computer. Am folosit instrumentele dedicate de depanare în trecut și par să funcționeze destul de bine. Deci, dacă vă confruntați cu orice problemă comună pe computer, asigurați-vă că profitați de instrumentul de depanare din Windows 11. Iată cum să îl accesați.

1. Apăsați tasta Windows și tastați „rezolva probleme” în bara de căutare. Acum, deschideți „Setări de depanare” în panoul din stânga.

Obțineți ajutor pentru Windows 11 (2022)

2. Pe pagina următoare, faceți clic pe „Alte soluții de depanare” în panoul din dreapta.

Obțineți ajutor pentru Windows 11 (2022)

3. Aici veți găsi instrumente de depanare dedicate pentru probleme frecvente și rare. În funcție de problemă, rulați instrumentul de depanare specific din listă.

Obțineți ajutor pentru Windows 11 (2022)

5. Contactați asistența Microsoft

Dacă doriți să aveți un apel unu-la-unu cu un agent Microsoft cu privire la problemele cu care vă confruntați în Windows 11, puteți cere echipei de asistență să vă sune numărul. Iată cum să o faci.

1. Deschide acest link și faceți clic pe “ÎNCEPE” pentru asistență de la Microsoft.

5. Contactați asistența Microsoft

2. Apoi Descrie problema în caseta de căutare și faceți clic pe „Obțineți ajutor”.

5. Contactați asistența Microsoft

3. Va oferi câteva sugestii mai jos. Dar dacă nu sunteți mulțumit de sugestiile subiectelor de ajutor, puteți face clic pe „contactați asistența” Chiar sub.

5. Contactați asistența Microsoft

4. Acum, alegeți codul de țară și Introdu numarul tau de telefon. În cele din urmă, faceți clic pe „Confirmare” și veți primi un apel de la un agent Microsoft.

5. Contactați asistența Microsoft

5. În cazul în care sunteți un utilizator de afaceri al Microsoft, puteți sunați-i direct. Deschis acest link și găsiți numărul de telefon al serviciului pentru clienți în funcție de regiunea dvs.

5. Contactați asistența Microsoft

6. Asistență Microsoft Experience Center

Dacă dețineți un dispozitiv Surface și aveți probleme cu Windows 11, puteți programa întâlniri online și în persoană pentru sfaturi, remedieri și reparații. Programul este cunoscut și ca robot telefonic Microsoft, și funcționează destul de bine pentru utilizatorii Surface. Deci, dacă doriți asistență pentru dispozitivul dvs. Windows 11 Surface, mergeți la acest link și obțineți ajutor imediat.

6. Asistență Microsoft Experience Center

Contactați asistența Windows 11 pentru ajutor prin chat, apeluri și e-mail

Acestea sunt cele șase metode diferite de a contacta asistența Windows 11 și de a remedia imediat problemele. Utilizatorii Windows 11 Home pot conversa prin chat cu un agent Microsoft, dar dacă sunteți un utilizator Pro, Enterprise, Microsoft 365 sau Business, puteți apela echipa de asistență Windows 11 pentru ajutor și remediați problema instantaneu. De asemenea, dacă doriți să remediați problemele legate de Windows 11, urmați eticheta noastră Windows 11 pentru a găsi soluții la o mare varietate de probleme. În cele din urmă, dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne spuneți în secțiunea de comentarii de mai jos.

În concluzie, în ciuda unei primiri bune a noului sistem de operare Windows 11, unele probleme de bază încă apar din când în când, iar utilizatorii își pot contacta echipa de asistență Microsoft pentru ajutor prin chat, apeluri sau e-mail. Există mai multe modalități de a obține ajutor, inclusiv folosirea aplicației dedicate “Obțineți ajutor”, utilizarea aplicației “Începeți”, căutarea Windows pentru ajutor, utilizarea instrumentului de depanare din Windows 11 și chiar contactarea Microsoft Experience Center pentru clienții dispozitivelor Surface. Pentru utilizatorii Windows 11 Home, conversațiile prin chat cu un agent Microsoft sunt disponibile, în timp ce pentru utilizatorii Pro, Enterprise, Microsoft 365 sau Business, este disponibilă și opțiunea de apel la echipa de asistență.
Încheiem această postare tehnologică cu gândul la viitorul inovativ al tehnologiei și la cum aceasta ne va schimba viețile. Ne așteptăm la multe schimbări și evoluții tehnologice, iar noi suntem pregătiți să le aducem în atenția voastră. Până la următoarea postare, să aveți parte de experiențe tehnologice incredibile și să ne revedem cât mai curând cu informații și noutăți interesante.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x