Microsoft anunță Windows 365: un computer desktop în cloud

Microsoft anunță Windows 365: un computer desktop în cloud
⏱️ 2 min read

Ce se întâmplă dacă ați putea folosi un computer desktop Windows fără să rulați Windows pe hardware-ul dvs.? Microsoft are o soluție pentru dvs.: Windows 365, un desktop Windows bazat pe cloud pe care îl puteți accesa de pe orice dispozitiv, inclusiv Mac, iPad-uri, Chromebookuri, telefoane Android și PC-uri Linux.

Pentru a utiliza un „Cloud PC” Windows 365 după lansarea serviciului pe 2 august 2021, trebuie doar un dispozitiv cu un browser web modern. Desktop-ul Windows din cloud își păstrează starea actuală chiar și atunci când vă deconectați. Dacă editați o foaie de calcul Excel și treceți de la un Mac la un iPad, de exemplu, veți vedea instantaneu starea desktopului exact așa cum ați lăsat-o când vă reconectați, pentru a vă putea întoarce imediat la lucru. Este la fel ca trezirea unui PC din modul de repaus.

Ce este Windows 365 și este sigur?
LEGATE DECe este Windows 365 și este sigur?

Avantajul este clar: puteți rula aplicații Windows fără a rula Windows pe hardware-ul dvs. Aceasta înseamnă acces la un desktop complet Windows 10 pe Mac-uri, iPad-uri, Chromebookuri și multe altele – atâta timp cât aveți o conexiune la internet. (Când se lansează Windows 11, veți putea accesa un desktop Windows 11 în același mod.)

La lansare, Windows 365 va fi disponibil doar pentru companii și va avea un cost lunar de abonament per utilizator. Microsoft oferă o varietate de configurații hardware diferite la diferite prețuri, toate găzduite pe Azure, serviciul de cloud computing al Microsoft. Companiile vor fi capabile să rotească cu ușurință computerele cloud, să le gestioneze și să controleze accesul.

La lansare, companiile cu o singură persoană sunt eligibile. Nu este doar pentru corporațiile mari cu mii de angajați – și este ușor să ne imaginăm că Microsoft va oferi serviciul și consumatorilor în viitor.

Publicitate

Alte servicii oferă deja computere desktop bazate pe cloud pe care le puteți accesa într-un browser pentru orice, de la jocuri de noroc la productivitate, dar acum Microsoft oferă propria sa soluție.

Pentru mai multe detalii despre Windows 365, consultați Site-ul web Windows 365 pentru PC Microsoft sau citiți anunțul companiei.

Pur și simplu nu confundați Windows 365 cu Microsoft 365, un serviciu de abonament care este în esență o versiune rebrandedă a Office 365 cu câteva alte caracteristici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x