Microsoft conferma l'aggiornamento 21H1 di Windows 10

Microsoft confirmă actualizarea Windows 10 21H1

⌛ Reading Time: 3 minutes

Cu mulți dintre noi ne petrecem o mare parte a zilei pe computerele și dispozitivele noastre, actualizările pot fi interesante. Din păcate, se pare că viitoarea actualizare Windows 10 21H1 va fi una minoră. Cu toate acestea, se crede că se pregătește ca actualizarea de toamnă să fie cea mai mare din ultimii ani.

Actualizare 21H1 Windows 10

Certificarea hardware Windows a publicat o postare pe blog unde a confirmat prima actualizare majoră Windows 10 pentru 2021, 21H1. Este lansat în această primăvară.

Echipa Windows Insider nu a menționat încă nimic despre 21H1. Aceasta este echipa care lansează versiunile beta pentru Windows. Cu toate acestea, postarea menționată mai sus a indicat că Microsoft va urma tradiția și va avea două actualizări majore de Windows 10 în 2021.

Acest lucru pare să susțină zvonurile de lungă durată conform cărora actualizarea de primăvară ar aduce în mare parte modificări minore. Se crede, de asemenea, că actualizarea Windows 10 din toamna anului 2021 va fi mai semnificativă. Această actualizare a fost denumită în cod „Sun Valley”.

Windows Central a raportat că actualizarea Windows 10 21H1 este suficient de lungă pentru a putea trece în curând la canalele Beta și Release Preview. Acest lucru indică faptul că este înaintea programului pentru o versiune din mai 2021. Microsoft a terminat recent testarea internă a actualizării.

Modificări așteptate pentru Windows 10

La fel ca actualizarea 20H1 de anul trecut, actualizarea Windows 10 21H1 nu merită să bifați zilele din calendar până la lansare. Se consideră că modificările sunt minore și vor include pictograme reîmprospătate, pagini de setări actualizate și modificări la Cortana, precum și caseta de căutare.

21h1 Căutare actualizare Windows 10

Dacă sunteți în căutarea entuziasmului, va trebui să așteptați Sun Valley. Se spune că aceste modificări includ o „întinerire vizuală” care va include un nou meniu de pornire flotant și un mod tabletă cu funcții tactile.

Se crede, de asemenea, că actualizarea ulterioară ar putea ramifica în direcții diferite. Laptopurile și tabletele tipice ar rula fie 21H1, fie Sun Valley. Noile dispozitive ușoare Windows 10X vor fi alocate educației și întreprinderii.

Aceasta este o schimbare a planurilor provocate de criza mondială a sănătății. În timp ce dispozitivele Windows 10X urmau să fie dual-screen, acum vor fi single-screen din cauza noului accent pus pe învățarea la distanță.

Aștepți cu nerăbdare actualizarea Windows 10 21H1 sau Sun Valley? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Dacă aveți în continuare probleme cu ultima actualizare Windows 10, consultați lista noastră de probleme cunoscute și cum să le remediați.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.