Microsoft promite că va îmbunătăți performanța Windows 11 în 2022

Microsoft promite că va îmbunătăți performanța Windows 11 în 2022

⌛ Reading Time: 3 minutes

Ori de câte ori există o lansare semnificativă a sistemului de operare, vor apărea probleme. Windows 11 nu a făcut excepție, iar Microsoft se confruntă în prezent cu o mulțime de probleme. O problemă de care s-au plâns unii utilizatori în Windows 11 este performanța, iar compania spune că intenționează să o rezolve în 2022.

Windows 11 va bloca în curând toate soluțiile implicite ale browserului

LEGATE DEWindows 11 va bloca în curând toate soluțiile implicite ale browserului

Într-o Postare Reddit în cazul în care echipa de dezvoltare răspundea întrebări din partea comunității, Microsoft a vorbit despre importanța performanței în Windows 11. De asemenea, a abordat modul în care compania intenționează să o îmbunătățească în viitor:

Performanța va fi un domeniu de interes pentru noi în 2022. O mare parte din această focalizare se va concentra în performanța de pornire/lansare; în ceea ce privește redarea elementelor UI pe ecran (după ce cadrul s-a încărcat), am testat scalabilitatea de a face lucruri precum punerea a 10k butoane pe ecran etc. Majoritatea elementelor UI se redau deja destul de repede, dar ar fi Este bine să înțelegeți dacă există probleme specifice de scalare/încetinire a elementelor UI pe care le întâmpinați și am putea analiza acel scenariu specific.

Acest lucru a venit ca răspuns la un utilizator care a spus: „Pentru mine, se pare că fiecare element clasic de UI care a fost înlocuit cu o versiune XAML UWP în Windows 10 a devenit mai lent. Această tendință a continuat în Windows 11 și pare să fie doar o trăsătură a acestui nou XAML. Este aceasta o problemă de mare prioritate?”

Într-un alt mod comentează pe Reddit, un reprezentant al companiei a vorbit mai mult despre cât de importantă este performanța pentru sistemul de operare și cât de serios o ia compania:

Pe plan intern, pe lângă faptul că dorim să concentrăm o parte din timpul nostru UX asupra performanței în 2022, avem și o echipă dedicată formată recent pentru a aborda acest subiect mai holistic. Deci, sunt mai multe lucruri pe care le facem împreună aici pentru a încerca să ne asigurăm că avem o poveste bună.

Efectele vizuale ale Windows 11 vor afecta performanța?

LEGATE DEEfectele vizuale ale Windows 11 vor afecta performanța?

În mod clar, Microsoft ascultă feedbackul utilizatorilor și spune lucrurile potrivite. Rămâne de văzut dacă compania va face lucrurile potrivite pe durata de viață a Windows 11. Personal, nu am o problemă cu Windows 11 din punct de vedere al performanței, dar kilometrajul dvs. poate varia în acest sens.

Acest lucru vine la scurt timp după ce Microsoft a fost forțat să-și revină aplicația Whiteboard la o versiune anterioară din cauza unor probleme, inclusiv a celor care au degradat performanța. Cel puțin asta înseamnă că compania a arătat că este dispusă să ia măsurile necesare pentru a remedia o problemă.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.