Microsoft publică documente de asistență pentru aplicațiile Android pentru Windows 11

1642961523 Microsoft publica documente de asistenta pentru aplicatiile Android pentru Windows
⏱️ 3 min read

  • Documentația de asistență pentru aplicația Windows 11 Android apare pe site-ul web Microsoft.
  • Documentația aplicației Android explică modul în care dezvoltatorii își pregătesc computerele pentru a crea aplicații.
  • Documentația oferă și detalii despre subsistemul Windows pentru Android și Amazon Appstore.

Documentația subsistemului Windows pentru Android apare pe site-ul Microsoft, semnalând că suportul pentru aplicația Android este mai aproape de a ajunge pe Windows 11. Actualizați: Suportul este disponibil începând cu 20 octombrie prin Canalul Beta pentru utilizatorii din Statele Unite ale Americii pe computere care rulează procesoare Intel, AMD și Qualcomm.

Deși Microsoft a promis prima dată că Windows 11 va fi lansat cu suport pentru aplicații Android, nu s-a întâmplat pentru că nu era gata. La scurt timp după lansarea noii versiuni de Windows, am văzut fragmente din integrarea cu apariția Amazon Appstore și a subsistemului Windows pentru Android în Microsoft Store. Acum Site-ul de documentare Microsoft a adăugat o nouă secțiune „Începeți cu Android” care descrie procesul prin care dezvoltatorii vor aduce aplicații Android în Windows 11.

Documentația include o prezentare generală pentru a ajuta dezvoltatorii să configureze mediul pe Windows 11 sau 10 pentru a continua să construiască aplicații Android.

Paginile explică cum să folosiți subsistemul Windows pentru Android prin programul Windows Insider pentru a rula aplicații Android pe Windows 11.

De asemenea, compania împărtășește detalii despre instalarea aplicației Amazon Appstore prin Microsoft Store și spune că aplicațiile trebuie publicate în Appstore pentru a fi disponibile pe Windows 11. De asemenea, în timpul instalării în magazin sau a unei aplicații Android sau Amazon, subsistemul Windows pentru Android se va instala automat.

Celelalte informații interesante din documentație sunt că mediul de virtualizare va rula Android 11.

Instalarea aplicațiilor Android (Sursa: Microsoft)

Odată ce Amazon Appstore este instalat, acesta va apărea în meniul Start, ceea ce face ușor accesibil pentru a găsi și instala aplicații Android. Aplicațiile vor fi descoperite și prin Microsoft Store, dar făcând clic pe butonul de instalare se va deschide Amazon Appstore, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor trebui să se ocupe de mai multe aplicații din magazin.

În plus, documentația explică, de asemenea, cum să accesați subsistemul Windows pentru Android și setările pe care le puteți configura, inclusiv cititor de ecran, resurse, grafică accelerată de hardware, modul dezvoltator pentru a încărca aplicațiile pentru testare și multe altele.

Subsistemul Windows pentru setări Android
Setări subsistem Windows pentru Android (Sursa: Microsoft)

În cele din urmă, site-ul Microsoft explică diverse detalii despre mașina virtuală, inclusiv cele trei stări posibile, proprietăți, securitate și pașii de dezinstalare a subsistemului Windows pentru Android.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...