Microsoft repară tabla albă prin aducerea înapoi a unei versiuni vechi

Microsoft repară tabla albă prin aducerea înapoi a unei versiuni vechi

⌛ Reading Time: 2 minutes

Microsoft a lansat o nouă versiune a aplicației Whiteboard bazată pe WebView în septembrie 2021 și nu a fost tocmai întâmpinată cu dragoste și admirație de către utilizatori. Din fericire, Microsoft a auzit plângerile și a decis să revină aplicația la o versiune anterioară.

6 moduri de a obține mai mult de la Microsoft Whiteboard

LEGATE DE6 moduri de a obține mai mult de la Microsoft Whiteboard

Compania a actualizat aplicația Whiteboard pentru a oferi aceeași experiență pe dispozitive și platforme, dar dacă acea experiență similară nu este cea pe care o doresc utilizatorii, aceasta creează mai multe probleme decât rezolvă. Bănuim că acest lucru ar fi făcut, de asemenea, dezvoltarea aplicației mai ușoară pentru Microsoft, făcând revenirea într-o mișcare și mai pozitivă.

Aparent, nu a fost vorba doar de utilizatorii care nu le-a plăcut aspectul și senzația aplicației Whiteboard, deoarece Fire Reddit A apărut cu utilizatori care se plâng de latență, funcționalitatea eliminată și problemele de stabilitate, toate acestea putând fi o ruptură completă a jocului pentru aplicație.

Cum să colaborezi pe tabla albă Microsoft

LEGATE DECum să colaborezi pe tabla albă Microsoft

Microsoft Senior Product Manager pentru Whiteboard Mathivathan Vhallatharasu a postat pe Stare de nervozitate despre probleme. El a spus: „Am auzit toate feedback-urile dvs. și vom face o revenire la versiunea anterioară a aplicației pentru Windows pentru tablă albă în scurt timp (în mai puțin de o săptămână).”

Deși nu este niciodată bine ca o aplicație îndrăgită să primească o actualizare proastă, este plăcut să vezi că Microsoft revine și revine la versiunea anterioară pentru a-i face pe utilizatori fericiți.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.