Microsoft se pregătește să dezvăluie următoarea versiune de Windows pe 24 iunie

Microsoft se pregateste sa dezvaluie urmatoarea versiune de Windows pe
⏱️ 2 min read

  • Următoarea generație de eveniment Windows va avea loc pe 24 iunie.
  • Evenimentul va fi transmis în direct la 11:00 ET / 8:00 PT.
  • Microsoft va vorbi despre ce este nou pentru dezvoltatori și utilizatori.
  • Compania ar putea denumi noua versiune „Windows 11” și ar putea arăta noul logo.

Microsoft este de așteptat să găzduiască un nou eveniment pe 24 iunie 2021, pentru a împărtăși detalii despre „următoarea generație de Windows”. Compania a făcut anunțul pe Site-ul web Microsoft fără detalii suplimentare, în afară de eveniment, va fi transmis în direct la 11:00 ET / 8:00 PT.

Știrea vine la câteva zile după ce Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, la conferința pentru dezvoltatori Build 2021 a dezvăluit că compania se pregătește să „împartă una dintre cele mai semnificative actualizări ale Windows din ultimul deceniu” într-un eveniment separat, nu în timpul conferinței.

Deși nu este clar ce va dezvălui gigantul software, se așteaptă ca evenimentul să includă detalii despre noile moduri în care dezvoltatorii vor construi, distribui și monetiza aplicații și elemente vizuale și caracteristici care vor face parte din noul Windows (Sun Valley).

Unele dintre acestea includ pictograme noi de sistem pentru File Explorer, Setări și în întregul sistem de operare. Funcție HDR automată pentru a converti automat jocurile SDR în conținut HDR. Experiență reproiectată cu tastatura tactilă și o nouă versiune a aplicației Voice Typing pentru a converti vocea în text. Suport pentru aplicația GUI Linux cu subsistemul Windows pentru Linux, multe îmbunătățiri și caracteristici pentru aplicația Setări și multe altele.

Microsoft poate chiar să ne surprindă cu un nou nume (Windows 11) și un nou logo pentru sistemul de operare.

.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...