Microsoft Start lansează Microsoft News la bord

Microsoft Start lansează Microsoft News la bord

⌛ Reading Time: 2 minutes

Nu lipsesc modalitățile de a ține pasul cu ultimele știri. Microsoft vrea să vă reamintească că vă poate aduce știri odată cu introducerea Microsoft Start. Acest instrument util îmbină fluxul MSN și Microsoft News într-unul.

Ce este nou în Microsoft Start?

Cu Windows 11 chiar după colț, Microsoft caută să-și schimbe eforturile de știri cu o nouă pagină de pornire frumoasă numită Microsoft Start.

Ce este învățarea automată?

LEGATE DECe este învățarea automată?

Microsoft include peste 1.000 de editori în Microsoft Start. Așa cum se întâmplă de obicei cu aceste tipuri de servicii, compania folosește AI și învățarea automată pentru a sorta știrile și apoi pentru a le arăta oamenilor poveștile pe care le consideră cele mai interesante pentru ei. Compania a mai spus că există o oarecare moderație umană implicată, deși nu a devenit specifică.

Cum să fixați scorurile sportive live pe ecranul de pornire Android

LEGATE DECum să fixați scorurile sportive live pe ecranul de pornire Android

Veți vedea scoruri sportive, povești de top, vreme și recomandări personalizate în Microsoft Start, ceea ce înseamnă că puteți obține un amestec bun de informații care se aplică în fiecare zi. Nu este nimic nou, deoarece o mulțime de servicii oferă informații similare, dar ceea ce face acest lucru util este integrarea cu Windows.

Cum să încercați Microsoft Începeți acum

Deocamdată, puteți arunca o privire asupra serviciului MicrosoftStart.com. Funcționează în toate browserele web moderne, deci nu sunteți limitat doar la Microsoft Edge. Acestea fiind spuse, Edge include un feed Microsoft Start pe noua filă, făcându-l o parte cheie a browserului.

Puteți încerca, de asemenea, pe iPhone sau Android. Va face, de asemenea, parte din widget-urile Windows 11 când va fi lansat sistemul de operare.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.