Microsoft sugerează numele Windows 11 într-un nou videoclip de 11 minute

Microsoft sugereaza numele Windows 11 intr un nou videoclip de 11
⌛ Reading Time: 2 minutes

Deși nu este oficial, Microsoft continuă să sugereze „Windows 11” drept nume pentru următoarea versiune a sistemului său de operare desktop. In cel al companiei Canalul canalului YouTube (prin intermediul The Verge), un nou videoclip a apărut pe 10 iunie, prezentând o compilație de sunete de pornire ale versiunii anterioare de Windows, care au încetinit cu 4000 la sută, iar videoclipul are exact 11 minute și tachinează numărul „11”.

În descrierea videoclipului, gigantul software spune: „Îți dificultăți să vă relaxați pentru că sunteți prea entuziasmat pentru Evenimentul Microsoft din 24 iunie?” Referindu-ne la evenimentul pe care compania intenționează să-l găzduiască pentru a dezvălui următoarea generație de Windows, și apoi răspunsul care spune: „Faceți o călătorie lent pe banda memoriei cu sunetele de pornire Windows 95, XP și 7 încetinite la 4.000 meditativ. % viteză redusă.”

Acest teaser confirmă în continuare că compania poate folosi „Windows 11” pentru brandingul următoarei versiuni a sistemului de operare. Și nu este prima dată când Microsoft se joacă cu utilizatorii. De exemplu, când compania a anunțat pentru prima dată evenimentul din 24 iunie, invitația includea o imagine a siglei Windows cu o reflexie a luminii care seamănă cu numărul „11”, iar evenimentul „ce urmează pentru Windows” este, de asemenea, programat pentru „11”. dimineața.

Sugestie de nume Windows 11

Indiferent de numele pe care gigantul software îl folosește, un lucru sigur este că această nouă versiune este de așteptat să fie cea mai semnificativă în mai mult de un deceniu. Se așteaptă ca Windows 11 să introducă o nouă interfață de utilizator cu un design mai consistent. În plus, este probabil să vedem noi funcții și modificări, inclusiv o nouă iconografie. Funcție HDR automată pentru a converti automat jocurile SDR în conținut HDR. Experiență reproiectată cu tastatura tactilă și o nouă versiune a aplicației Voice Typing pentru a converti vocea în text. Suport pentru aplicația GUI Linux cu subsistemul Windows pentru Linux, multe îmbunătățiri și caracteristici pentru aplicația Setări și multe altele.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.