Minecraft Earth, jocul Microsoft de realitate augmentată, se va închide în iunie

1610051585 840 560
⏱️ 1 min read

A anunțat Mojang sfârșitul pământului Minecraft, versiunea de realitate augmentată pentru mobil a popularului joc. Minecraft Earth a fost lansat în mod escaladat în 2019 (a ajuns în Spania in noiembrie) și sprijinul dvs. se va încheia în iunie 2021.

Minecraft Earth este o nouă victimă a pandemiei coronavirusului care, potrivit lui Mojang, „a făcut aproape imposibil” cei doi piloni pe care se bazează jocul: „libera circulație și jocul colaborativ”. Jocul ați primit cea mai recentă actualizare și va continua să funcționeze până pe 30 iunie.

Minecraft Earth își pregătește înmormântarea

Min

Pokémon Go de Minecraft nu va supraviețui în a doua jumătate a anului 2021: Minecraft Earth se va închide în iunie 2021 deși, ca o mângâiere, jocul a primit o ultimă actualizare cu cea mai recentă versiune a jocului și asta face unele modificări ale jocului pentru a „face cât mai distractiv posibil”.

În acest fel, achizițiile integrate sunt eliminate, prețurile sunt reduse dramatic, este inclus tot conținutul suplimentar pentru jocul pe care l-au pregătit, timpul de creație și casting este redus, sporurile de Meșteșugărit și distribuție pe care nu ați folosit-o de amplificările radio de același nivel și un set de obiecte este acordat creatorului de personaje pentru cei care se conectează la joc.

Jucătorii care dețin rubine vor primi Minecoins, care pot fi folosiți pe Piața Minecraft pentru a cumpăra skin-uri, pachete de texturi, hărți și mini-jocuri. Dacă ați făcut vreodată o achiziție în aplicație în Minecraft Earth, veți primi o copie gratuită a Minecraft (Bedrock Edition).

Mai multe informații | Mojang

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...