Minecraft Live Mob Vote 2023: Câștigătorii, Mob-uri noi și alte informații interesante

Minecraft Mob Vote 2022
⏱️ 9 min read

Minecraft Live Mob Vote este un eveniment foarte important pentru toți jucătorii pasionați de Minecraft și de aventurile pe care le presupune acest joc. În cadrul acestuia, se dezvăluie câștigătorul Mob Vote 2022, adică personajul pe care jucătorii îl vor putea întâlni în Minecraft în viitorul apropiat.

De asemenea, în cadrul evenimentului se vor dezvălui și alte detalii noi referitoare la Mob, care cu siguranță vor fi de mare interes pentru comunitatea Minecraft.

Jucătorii au oportunitatea să își exprime preferințele prin vot și să aleagă personajul nou care va fi introdus în Minecraft. Participarea la acest eveniment oferă ocazia de a fi la curent cu cele mai noi informații despre jocul Minecraft, dar și de a interacționa cu alți jucători pasionați de această experiență.

Votează-ți preferințele și fă parte din această comunitate implicată și pasionată de Minecraft și aventurile pe care le poate oferi pentru toți jucătorii, atât începători, cât și avansați.

Minecraft Live 2022 este la doar câteva săptămâni distanță, iar cea mai așteptată parte a evenimentului este Minecraft Mob Vote 2022. Jucătorii sunt gata să voteze și să aducă noul lor mafio preferat în joc cu actualizarea Minecraft 1.20. Dar cu mai multe opțiuni grozave dezvăluite în această săptămână, poate fi confuz să alegeți doar una. În 2021, Allay a câștigat votul mafiei și a intrat în joc cu actualizarea Minecraft 1.19, iar unii jucători nu au fost mulțumiți de asta. Din fericire, ai ocazia să faci diferența anul acesta. Deci, haideți să trecem prin toate opțiunile pentru votul suprem al mafiei și să vă ajutăm să-l alegeți pe cel mai bun!

Minecraft Live Mob Vote 2022: Tot ce trebuie să știți (2022)

Alegeți următorul nou Minecraft Mob

tracker mob

Potrivit poveștii prezentate în videoclipul teaser, Sniffer este o gloată dispărută din lume care poate fi adus înapoi cu ouăle sale rare. Odată ce oul crawler eclozează, dă icre un copil crawler care ulterior se dezvoltă într-un adult. Deci trackerul caută semințe ascunse adulmecând pământul.

De asemenea, după cum confirmă dezvoltatorii pe blog Poștă, sosirea Sniffer-ului ar putea semnala și adăugarea de plante noi și unice în joc. Veți urî să așteptați ca această nouă mulțime să găsească semințele rare, care pot fi apoi plantate pentru a crește noi tipuri de plante.

ticălos

Atunci se pare că Warden nu este singura gloată misterioasă care pândește sub lumea exterioară a Minecraft. Dacă mergeți sub înălțimea mondială Y=0, este posibil să vedeți un Rascal (dacă alegeți să îl votați, adică). Această gloată neutră îi place Jucam v-ati ascunselea cu jucători Primești indicii pe care să le găsești și, odată ce îl vezi pe Rascal de trei ori, el aruncă obiecte rare.

Potrivit teaserului, Rascal va apărea mai frecvent în Mineshafts, oferindu-le un upgrade atât de necesar. În ceea ce privește aspectul, Rascal arată ca un spiriduș care poartă un rucsac. Ar putea fi aceasta o modalitate pentru Minecraft de a introduce pachete și rucsacuri în joc? Există o singură modalitate de a afla.

golem de tuf

După înfrângerea tristă a lui Copper Golem la votul mafiei din 2021, Minecraft oferă familiei golem o a doua șansă de extindere. De data aceasta, avem șansa de a aduce în joc un Golem Tuff. Acestea sunt mici gloate pasive care de obicei rămân staționare ca o statuie. Apoi, când îl trezești, Golemul Tuff mergeți la întâmplare și ridicați orice articol cazi

Asemenea unui Allay, Tuff Golemul nu poate alege mai mult de un articol la un moment dat. Dar vor fi, de asemenea, unul dintre cei mai personalizabili mafioți dacă îi votați. De asemenea, în funcție de tipul de lână pe care îl folosești în construcția sa, Tuff Golem apare cu o pelerină asortată. Cu toate acestea, nu este clar dacă vor acționa ca un animal de companie sau dacă își vor putea face drum spre unele dintre cele mai bune ferme Minecraft.

Cum să votezi pentru New Mob în Minecraft Live 2022

Cu trei noi idei creative de mafioți, s-ar putea să fii nerăbdător să afli cum să votezi pentru următorul nou mafiot care va ajunge în lumea Minecraft. Deci, dezvoltatorul Minecraft Mojang a detaliat trei metode pe care le puteți folosi pentru a vota pentru noua mafie. Și nu, de data aceasta nu se bazează pe sondajele Twitter pentru a oferi comunității o șansă corectă de a-și alege mafia preferată.

Cele trei metode pe care le puteți folosi pentru a participa la Minecraft Mob Vote 2022 și pentru a alege următorul mob care va veni la joc sunt:

  • Un server exclusiv Bedrock Edition
  • Secțiunea Java Edition a lansatorului Minecraft
  • Site-ul oficial Minecraft.net

Puteți accesa articolul nostru dedicat despre cum să votați în Minecraft Live Mob Vote 2022 pentru a citi instrucțiunile pas cu pas pentru fiecare metodă. În ceea ce privește momentul în care vei putea vota noile mafiote Minecraft, răspunsul este: cu o zi înainte de Minecraft Live. Votarea va începe pe 14 octombrie la 12 pm ET (9:00 am PST/ 9:30 pm IST) și va continua în următoarele 24 de ore. Mai multe detalii găsiți în articolul de mai sus.

Minecraft Mob Vote 2022: Cine este câștigătorul?

Deci, cea mai mare întrebare pe care o puteți avea este cine este câștigătorul Minecraft Live Mob Vote 2022? Și ei bine, în sfârșit avem un răspuns.

[UPDATE | Oct 15, 10:30 AM PST]: În timpul evenimentului Minecraft Live 2022, dezvoltatorul Mojang a anunțat câștigătorul noului Mob Vote. Și datorită sprijinului puternic din partea comunității, Sniffer este câștigătorul Minecraft Live Mob Vote 2022 și va fi noul mob care va veni în joc cu o actualizare viitoare. Citiți detaliile despre Sniffer de mai sus sau în articolul legat.

De asemenea, așa cum am menționat mai devreme, drăguțul micuț Allay a fost câștigătorul votului fanilor în timpul evenimentului Minecraft Live 2021. Această mulțime iubită de fani a fost prezentată ca o completare utilă la actualizarea Minecraft 1.19, ajutându-vă să colectați articole. și automatizarea fermelor de colectare. Puteți afla cum să-i îmblânzești pe Allays în Minecraft și cum să-ți faci fermă automată folosind Allays prin articolele legate.

Sondaj de opinie Beebom: Minecraft Mob Vote 2022

[UPDATE | Oct 15, 10:30 AM PST]: Rezultatul final al Mob Vote a fost în conformitate cu anunțul oficial și am dori să mulțumim tuturor celor care au participat la primul nostru sondaj de opinie Beebom.

Deși nu putem sugera pentru ce mafie Minecraft să votem, ne-ar plăcea să aflăm de la tine. Deci, votați în următorul sondaj și împărtășiți ce mafie doriți să vedeți în următoarea actualizare Minecraft.

Notă: Acesta este un sondaj de opinie NEOFICIAL pentru cititorii Beebom. Votul propriu-zis va avea loc oficial pe site-ul Minecraft la 14 octombrie 2022. Votul dvs. pe site-ul nostru nu contează la voturile finale. Singurul său scop este de a măsura opinia publică despre aceste mafie. Deci pentru care vei vota săptămâna viitoare?

Pentru ce Minecraft Mob vei vota?

Sniffer, Rascal sau Tuff Golem? Este prea dificil să alegi un singur mob pentru a te alătura lumii Minecraft 1.20. Odată ce faci o alegere, este posibil ca celelalte două mafiote să nu ajungă niciodată în joc. Din fericire, aceasta nu este soarta biomilor Minecraft care ajung la evenimentul live. Biomul Mangrove Swamp a fost un dezamăgit într-un vot pe biom, dar și-a făcut loc în joc cu o actualizare recentă. Deci, dacă doriți un viitor similar pentru acești mafioți, ar trebui să încercați să explorați unele dintre cele mai bune moduri Minecraft. Acestea fiind spuse, ce mafie vrei să vezi oficial în Minecraft cu următoarea actualizare? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Minecraft Live 2022 este aproape și jucătorii așteaptă cu nerăbdare Minecraft Mob Vote 2022, unde pot vota pentru următorul mafiot preferat care va fi adăugat în joc. Opțiunile sunt Sniffer, Rascal și Tuff Golem, fiecare având propriile caracteristici unice. Votarea va începe pe 14 octombrie și va fi disponibilă prin trei metode diferite. Sniffer a câștigat votul Mob Vote 2022, iar jucătorii au așteptări mari de la această nouă mulțime, care ar putea aduce și noi plante în joc. Indiferent de preferințele tale, Minecraft Mob Vote este o oportunitate unică de a influența lumea Minecraft.
Cu aceasta, încheiem postarea de astăzi. Nu uitați să urmăriți paginile noastre de social media pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii și inovații din lumea IT-ului. Mulțumim că ne-ați urmărit și vă așteptăm cu drag la următoarea postare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x