Minigame în Android Auto: Google încearcă să aducă jocuri „GameSnacks” în mașină

1626246126 840 560
⏱️ 2 min read

În mod tradițional, nu puteai face mult în Android Auto dincolo de a merge dintr-un loc în altul, de a-ți controla muzica și de a vizualiza notificările mobile. Recent, Google deschide interdicția pentru tot felul de aplicații și, aparent, în curând vom avea minijocuri în Android Auto.

In conformitate Anchete XDA, vor fi mini-jocurile HTML5 ale Jocuri de joc -proiect al Zona Google 120– cele care vor fi disponibile în Android Auto, atâta timp cât mașina este oprită și are un ecran tactil. niste utilizatori de pe Reddit au dat peste jocurile deja accesibile, posibil din greșeală.

Minigame HTML5 pe Android Auto

Un utilizator Reddit a fost surprins să găsească o aplicație GearSnacks misterioasă în lista de aplicații compatibile cu Android Auto, fără ca această aplicație să apară disponibilă chiar pe mobil: GearSnacks. Această aplicație pare să facă parte din aplicația Android Auto și va fi modul lansează minijocurile GameSnacks din Android Auto.

Aceste jocuri nu sunt The Witcher 3, ca în Tesla Model SÎn schimb, sunt mini-jocuri HTML5 foarte simple pe care Google le-a integrat treptat în mai multe dintre aplicațiile sale. De exemplu, în trecut ați încercat să includeți minigame-ul zilei în Google Chrome. În XDA au reușit să-i facă pe unii să funcționeze în Android Auto, unde au nevoie de vehicul au un ecran tactil.

Worddetector

Detector de cuvinte în Android Auto. Imagine cu XDA

Google pentru moment nu a comentat acest lucru, dar în XDA au descoperit că mai multe dintre jocurile de la GameSnacks au un link specific pentru Android Auto, Ce Zooboom, ONET Connect, Ghiulele 3D sau Fixați OZN-ul, deci indicii sunt destul de clare că integrarea acestor mini-jocuri ar putea fi chiar după colț.

Fiind jocuri care necesită interacțiunea prin atingerea ecranului, este previzibil că nu pot fi deschise decât dacă mașina este parcată. Va trebui să așteptăm să vedem când Google decide să oficializeze acest nou Android Auto și dacă va fi activat în mod egal în toate regiunile sau încetul cu încetul, ca de obicei.

Via | XDA

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x