Minijocul Dinosaur al Google Chrome se alătură Jocurilor Olimpice

1627397707 840 560
⏱️ 2 min read

Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 sunt chiar după colț și, deși zvonuri de anulare sunt încă acolo, există un loc unde vă puteți bucura de ei da sau da, în minijocul Google Chrome dinozaur.

Google a adăugat un ou de Paște amuzant în acest mini-joc prin care, în loc să sară cactus non-stop, cel mai faimos dinozaur săritor din toate timpurile îndrăznește cu diverse discipline olimpice: călărie, obstacole sau gimnastică.

Mergi după aur cu Dino Run

Dino Run este minijocul care apare în Google Chrome când rămâneți fără conexiune la internet, deși îl poți deschide oricând te plictisești tastând chrome://dino în bara de adrese a Google Chrome.

În mod tradițional, Dino Run a fost un joc foarte simplu în care obiectivul este să sară peste obstacole – cactuși, în principal – cu precizie și cu dificultăți tot mai mari. Cu ocazia Jocurilor Olimpice, minijocul adaugă noi discipline olimpice în arsenalul tău. Totul începe cu colectarea torței olimpice.

Dinorun2

Dacă în loc să sari pe torță, mergi pe ea, va începe o versiune a minijocului bazată pe un anumit sport olimpic: Gimnastică artistică, călărie, cursă de cursă, surfing. Fiecare dintre aceste sporturi schimbă fundalul, dinozaurul și ceea ce trebuie să sari, în unele cazuri, cu ușurință și în mecanica jocului, deși nu prea mult. Dacă doriți să schimbați sportul, trebuie să reîmprospătați pagina și să ridicați din nou torța: alegerea este aleatorie:

Indiferent de sportul cu care se confruntă dinozaurul nostru, scopul va fi același ca întotdeauna: sări peste obstacole pentru a atinge cel mai mare scor posibil. Cu cât sunt mai multe obstacole ridicate, crește mai mult viteza. Minigame-ul este disponibil atât pe Google Chrome pentru mobil, cât și pentru computer.

Google Chrome: rapid și sigur

Google Chrome: rapid și sigur

Via | 9to5Google

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x