MockGo Review: Spoof Location pe iPhone fără Jailbreak

MockGo Review: Spoof Location pe iPhone fără Jailbreak
⏱️ 8 min read

Spoofer de locație GPS MockGo iPhone este un program utilitar care preia locația GPS din telefonul dvs. Folosind o interfață pe PC sau Mac care seamănă mult cu Google Maps, vă permite să alegeți o nouă locație în lumea reală pentru telefon. După ce ați ales o nouă locație, puteți face clic pe un buton pentru a vă „teleporta” la ea. Deci, ce este acest software și cine ar dori să-l folosească?

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Foneazy. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Spoofing de locație pentru începători

Desigur, a fi capabil să falsificați locația telefonului dvs. este foarte tare, iar posibilitatea de a face acest lucru simplu cu o interfață grafică face totul foarte ușor. După ce ați ales o nouă locație, puteți face clic pe un buton pentru a vă „teleporta” la ea. Toate aplicațiile care folosesc locația sunt păcălite să folosească locația falsificată.

În mod similar, săriți în noi locații acolo va simula schimbarea locației în timp: imitați pe cineva care merge pe jos, cu bicicleta sau cu mașina. Faceți acest lucru făcând clic pe un punct, apoi pe altul și apăsând „Start”. Puteți modifica viteza de deplasare și chiar puteți face bucla de călătorie într-o varietate de moduri.

În cele din urmă, puteți controla manual locația cu un joystick de pe ecran sau tastele de la tastatură pentru a simula o călătorie în timp real.

Ca bonus suplimentar, există și funcții suplimentare. Puteți încărca un fișier GPX și îl puteți reda în software, reluând o călătorie reală pe GPS-ul telefonului dvs.

Cine este pentru?

Când am auzit prima dată despre instrumentul MockGo GPS Spoofing de la Foneazy, am fost foarte curios de ce cineva ar dori să falsifice sau să falsifice locația telefonului. Pe măsură ce mă gândeam la asta, mi-am dat seama că există multe motive pentru a-ți păcăli telefonul, făcându-l să crezi că ești undeva unde nu ești. Jocuri bazate pe locație, testarea aplicațiilor care folosesc locația, făcându-i pe oameni să creadă că ești la birou când ești acasă, așa ceva.

Acestea fiind spuse, există motive mult mai puțin dubioase pentru a vă păcăli telefonul, făcându-l să creadă că este în mișcare, când de fapt stă întins pe un birou legat de un computer. Revizuirea și testarea software-ului bazat pe locație, în special pe videoclipuri, este mult mai dificilă atunci când încercați să nu dezvăluiți din neatenție locația dvs. spectatorilor sau cititorilor. A fi capabil să plasați telefonul oriunde doriți în această utilizare este un avantaj.

Stația de teleportare

Este un software foarte simplu de pus în funcțiune. Doar conectați telefonul la mufa USB de pe computer, rulați software-ul și telefonul este recunoscut și conectat. Apoi vă arată locația pe interfața în stil Google Maps. Dacă apăsați butonul de teleportare și introduceți o locație, veți ajunge în acea locație.

Mockgo Connect Phone2

În modul Single Stop, dați clic pe o altă locație și apăsați „Play”. Locația dispozitivului se deplasează fără probleme de la punctul A la punctul B. Verificați orice aplicație bazată pe locație de pe telefon, iar indicatorul va fi localizat în locul selectat și se va deplasa fără probleme la următoarea locație, ca și cum ați merge pe jos sau într-o mașină. . Viteza este selectabilă pe măsură ce călătoriți.

Mockgo Singlestop Mode Walking2
MockGo Review: Spoof Location pe iPhone fără Jailbreak

Nu sunt sigur că există un dezavantaj pentru software, deoarece funcționează perfect și face exact ceea ce spune că va face. Singurul mic murat este că atunci când doriți să opriți și să întoarceți telefonul în locația dvs. reală, vi se spune să-l reporniți. Destul de sigur, se întoarce în cele din urmă, dar poate dura câteva minute pentru a înțelege faptul că tocmai l-ai smucit peste planetă câteva sute de mile în câteva secunde.

Mod Mockgo Singlestop Starting2

A-ți oferi un avantaj în jocurile bazate pe locație nu este ceva de care personal am mare nevoie, dar aceasta ar fi una dintre utilizările principale pentru acest tip de software de falsificare. Nu sunt sigur cum funcționează fără să-ți faci jailbreak-ul telefonului, dar presupun că se îndreaptă pe iTunes. Oricum ar face-o, funcționează perfect și păcălește aplicațiile tale sensibile la locație făcându-le să creadă că ești undeva unde nu ești.

Mockgo Applemaps Newmanst

Nu sunt sigur dacă ar păcăli software-ul parental de monitorizare a locației, dar, deoarece nu face nicio modificare la telefon, îmi imaginez că ar face-o. Adolescenții fără scrupule ar putea fi la filme în timp ce pretind că sunt la bibliotecă, studiind. Ca părinte, nu aș putea tolera astfel de șmecherii, dar cu siguranță se întâmplă.

Mod Mockgo Multistop2

Există multe perfecționări încorporate pentru a face jocurile mai ușor de păcălit. De exemplu, există un temporizator de răcire care respectă numărătoarea inversă Pokemon GO pentru a te împiedica să fii interzis ușor în timpul teleportarii. Da, înșeală puțin.

Mod Mockgo Joystick2

Există, de asemenea, un mod realist care randomizează puțin mișcarea, astfel încât să nu fie atât de uniformă și mecanică, un mod cu mai multe dispozitive pentru a falsifica GPS-ul pe mai multe telefoane și o metodă de a închide automat traseul pe o pistă, astfel încât să fie un circuit.

Unde se află?

Mi-a plăcut foarte mult să mă joc cu Spoofer de locație GPS MockGo iPhone. Da, îl poți folosi pentru un avantaj în jocurile bazate pe locație, dar din punctul meu de vedere, utilitatea sa reală vine din faptul că poți testa locații în software fără a părăsi biroul.

Planul lunar are un preț de 9,95 USD și, ca și în cazul tuturor planurilor, se va reînnoi automat, dar puteți anula oricând. Pentru a economisi puțini bani, puteți obține și un alt nivel de trei luni la prețul de două pentru doar 19,95 USD. Anual costă 39,95 USD, iar pentru cei care urăsc abonamentele, există un plan de cumpărare pe viață de 59,95 USD. Toate detaliile și tutorialele sunt pe site.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast