Novo modo de visitante no Google Assistente, como o modo de navegação anônima do Chrome

Mod nou pentru oaspeți în Asistentul Google La fel ca modul incognito al Chrome

Asistenții vocali pot fi utili pentru a ajuta în atât de multe situații, de la denumirea melodiilor până la prognozarea vremii până la răspunsul la întrebări simple. Dar există și un dezavantaj major în utilizarea acestora – lipsa de confidențialitate cu informațiile dvs. Modul Google Guest Guest modifică acest lucru, păstrând informațiile dvs. private și nu salvându-le în contul dvs. Google.

Mod asistent Google Asistent

Această nouă caracteristică este comparată cu modul incognito al Chrome. Această caracteristică vă permite să navigați fără a fi păstrate înregistrări ale interacțiunilor dvs. Nu este păstrat local și nu este păstrat de Google.

Mod asistent Google Asistent funcționează similar. Odată ce modul Guest este activat, indiferent dacă îl utilizați pe un difuzor inteligent sau pe telefonul dvs. mobil, interacțiunile dvs. cu asistentul vocal nu vor fi salvate în contul dvs. Totuși, nu primiți, de asemenea, ceea ce Google numește „experiența completă și personalizată a Asistentului Google”.

Rezultatele personalizate nu vor fi afișate pentru întrebările dvs. atunci când vă aflați în modul Guest. Aceasta înseamnă că nu veți putea lucra cu contactele, calendarul sau e-mailurile din Asistent. La ce veți avea acces este să vă controlați dispozitivele inteligente de acasă, să primiți răspunsuri la noutăți, redare de muzică, știri, vreme etc.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, deși Asistentul Google nu vă salvează interacțiunile cu acesta atunci când ați activat modul Invitat, este posibil ca orice alte aplicații incluse în interacțiunea dvs. să vă stocheze informațiile. Dacă îi solicitați Asistentului să caute indicații de orientare și folosește Google Maps, aplicația respectivă poate păstra în continuare informațiile din solicitarea dvs.

Noua caracteristică funcționează bine și cu primele instincte despre ceea ce înseamnă „modul invitat”. Este o modalitate excelentă pentru oaspeții de acasă de a utiliza difuzorul inteligent Google Home. Oaspetele dvs. poate reda muzică, poate primi o actualizare meteo etc. și nu va fi salvată și nu va fi personală. Aceasta înseamnă că solicitările lor personale nu vor fi salvate în contul dvs.

Este util modul Guest?

Dacă modul asistent Google Assistant este util pentru dvs. depinde de ceea ce căutați din asistentul vocal. Practic, este vorba de a decide dacă confidențialitatea dvs. sau utilizarea tuturor funcțiilor Asistentului Google este importantă pentru dvs.

Iphone pentru modul Asistent Google

Faptul că oaspeții tăi îl vor folosi ar fi secundar, deoarece ai putea să-l folosești indiferent dacă îl folosești sau nu. Apoi, din nou, și tu ai putea. Puteți alege să îl porniți numai atunci când faceți ceva ce nu doriți să fie salvat, ceea ce ne face să o comparăm din nou cu modul incognito al Chrome.

Modul Google Guest Guest este disponibil acum. Poate că doriți să încercați singur înainte de a decide cum îl veți folosi. Poate că vă va ajuta, de asemenea, să aflați câteva motive pentru care ar trebui să utilizați modul incognito în timpul navigării.

Scroll to Top