Există o mulțime de instrumente plătite pentru adunarea adreselor de e-mail aici pe Medium. Și băiat, ei oferă o mulțime de caracteristici.

Dar dacă nu vă pasă de aceste caracteristici?

Ce se întâmplă dacă doriți doar adresele de e-mail ale cititorilor dvs. și atât?

Aici intervine Google Forms. Este simplu, gratuit și exportă direct CSV.

Și spre deosebire de instrumentele plătite, Medium acceptă în mod nativ încorporarea Google Forms. Deci, dacă cititorul dvs. vă vede povestea într-un browser, va vedea formularul încorporat chiar în postarea Medium.

Dacă cititorul dvs. vă vede povestea în aplicația Medium pentru Android sau iOS, nu va putea vedea încorporarea. Așadar, vă recomand să includeți și un link pe care îl pot urma pentru a accesa formularul dvs.

Să construim împreună un formular de înscriere în lista de corespondență, apoi să-l încorporăm într-o poveste medie.

Modul in care am construit un formular de inscriere la
Așa va arăta rezultatul final. Voi încorpora formularul live în partea de jos a acestui articol.

Cum să creați formularul de înscriere cu Google Forms

Pasul 1: Creați formularul

Mergi la https://forms.google.com și faceți clic pe

1611302705 342 Modul in care am construit un formular de inscriere la

Pasul 2: Creați câmpul de introducere

Prima întrebare va fi implicită „Multiple Choice”. Schimbați-l în „răspuns scurt”

1611302706 623 Modul in care am construit un formular de inscriere la

Pasul 3: adăugați titluri la formularul dvs. și la întrebarea dvs.

1611302706 20 Modul in care am construit un formular de inscriere la

Pasul 4: adăugați validarea datelor

Mai întâi, să activăm validarea datelor în formularul nostru făcând clic pe „…” în colțul din dreapta jos, apoi făcând clic pe „validarea datelor”.

1611302707 443 Modul in care am construit un formular de inscriere la

Acum, să activăm potrivirea expresiei regulate pentru a ne asigura că cititorii dvs. introduc o adresă de e-mail validă.

1611302707 864 Modul in care am construit un formular de inscriere la

Iată expresia regulată pe care o folosesc, care emailregex.com spune că va identifica o adresă de e-mail validă 99,99% din timp. Doar copiați și lipiți acest lucru în câmpul de expresie regulată:

(?:[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]+(?:.[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]+)*|"(?:[x01-x08x0bx0cx0e-x1fx21x23-x5bx5d-x7f]|\[x01-x09x0bx0cx0e-x7f])*")@(?:(?:[a-z0-9](?:[a-z0-9-]*[a-z0-9])?.)+[a-z0-9](?:[a-z0-9-]*[a-z0-9])?|[(?:(?:25[0-5]|2[0-4][0-9]|[01]?[0-9][0-9]?).){3}(?:25[0-5]|2[0-4][0-9]|[01]?[0-9][0-9]?|[a-z0-9-]*[a-z0-9]:(?:[x01-x08x0bx0cx0e-x1fx21-x5ax53-x7f]|\[x01-x09x0bx0cx0e-x7f])+)])

Dacă sunteți curios cum funcționează expresiile regulate și doriți să aflați mai multe, iată o lecție interactivă.

Nu recomand ca această întrebare să fie necesară, deoarece va adăuga un asterisc roșu cu aspect înfricoșător și va spune „obligatoriu”. Acest lucru poate oferi cititorilor dvs. percepția incorectă că solicitați adresa lor de e-mail. Puteți filtra cu ușurință răspunsurile goale după acest fapt.

Pasul 5: asigurați-vă că este public

Faceți clic pe roata din sus și verificați dacă e-mailul dvs. nu este limitat la persoanele care au același domeniu ca și adresa dvs. de e-mail.

1611302707 152 Modul in care am construit un formular de inscriere la

Pasul 6: adăugați o strop de culoare. De ce nu?

Faceți clic pe pictograma palet din colțul din dreapta sus. De asemenea, puteți încărca o imagine dacă doriți.

1611302708 483 Modul in care am construit un formular de inscriere la

Acum, să adăugăm formularul de înscriere în Medium

Faceți clic pe butonul „Trimiteți” din colțul din dreapta sus al Formularului Google.

1611302708 855 Modul in care am construit un formular de inscriere la

Faceți clic pe pictograma linkului cu aspect de lanț, apoi faceți clic pe „scurtați adresa URL”. Copiați adresa URL, apoi reveniți la Medium, lipiți-o și apăsați Enter.

După un moment, Medium va afișa o miniatură a formularului dvs. După ce apăsați butonul de publicare, formularul dvs. va fi încorporat în publicația dvs. Medium și va fi pe deplin operațional.

Voilà! Iată cum arată al meu:

Obțineți 3 articole care merită citite de la mine în căsuța de e-mail o dată pe săptămână. Înscrieți-vă aici.

Secțiunea bonus: Cum îmi trimit e-mailurile

Iată scriptul pe care îl folosesc în prezent pentru a trimite e-mailul meu săptămânal către aproximativ 350.000 de persoane:

FreeCodeCamp / masificare
masificare – Un serviciu de e-mail construit pe Amazon SES și Nodegithub.com

Acest script folosește AmazonSES pentru o livrabilitate ridicată. Costă 0,01 USD la o sută de e-mailuri, ceea ce înseamnă că întreaga mea explozie săptămânală de e-mail mă costă doar 35 USD.

În prezent, scriptul durează aproximativ 18 ore pentru a trimite 350.000 de e-mailuri. Dar este complet open-source, deci dacă cineva identifică o modalitate de a-l face mai eficient, cererile de pull sunt binevenite.

Dacă sunteți curios, iată cum arată unul dintre e-mailurile mele:

1611302709 109 Modul in care am construit un formular de inscriere la

Și iată JSON care produce acest e-mail:

{ “subject”: “Someone’s learning how to take down the internet.”, “text”: “Here are this week’s three links that are worth your time:nn1. Someone is learning how to take down the internet (3 minute read): http://bit.ly/2cbR5umnn2. For 25 years this man has been fighting to make public information public. Now he’s being sued for it (25 minute read): http://bit.ly/2cZzkM4nn3. GitHub announced a ton of new collaboration features (6 minute read): http://bit.ly/2cfZrPZnnBonus: I just added new Free Code Camp gear to our community’s shop, including t-shirts, hoodies, and recommended books: http://bit.ly/2cz8WainnnHappy Coding,nn- Quincy LarsonnnTeacher at https://www.FreeCodeCamp.comnnnnnnIf this email bothers you, you can manage your email settings here: https://www.freecodecamp.com/settingsnnOr you can one-click unsubscribe: https://www.freecodecamp.com/unsubscribe/<%= email %>”}

Veți observa că link-ul bonus din partea de jos îi îndreaptă pe cititori Magazinul Free Code Camp. Acest lucru face mai ușor pentru cititori să sprijine comunitatea noastră open source și mă ajută să compensez costul trimiterii tuturor acestor e-mailuri.

De asemenea, veți observa că am scris o funcție de dezabonare brută, dar fiabilă. Toată logica din spatele asta rulează pe serverele Free Code Camp, unde mențin această listă.

Va trebui să veniți singur cu un fel de soluție de dezabonare.

Dacă lista dvs. nu este foarte mare, le-ați putea spune cititorilor să răspundă „dezabonați-vă” dacă nu vor mai multe mesaje, apoi eliminați-le manual din lista dvs. din foaia de calcul Google Docs.

Un alt lucru pe care îl puteți observa este că trimit e-mailuri ca text simplu, mai degrabă decât HTML.

Mulți designeri îmi scriu oferindu-mi să creez un șablon HTML pentru mine. Ceea ce nu realizează este că oamenilor le plac mai mult e-mailurile text decât le place emailurile HTML.

Teoria mea este că prietenii nu îți trimit e-mailuri HTML – ci doar scriu text. Așadar, este mai probabil să interpretați un e-mail text ca prietenos și un e-mail HTML ca spam.

De asemenea, e-mailurile HTML ridică probleme de accesibilitate și de receptivitate mobilă cu care ar trebui să vă confruntați. Ați încercat vreodată să codificați un șablon de e-mail? Nu este distractiv.

Deci sfatul meu este să folosiți doar text.

Și da, am testat acest lucru A / B și am ajuns la concluzia că propriile mele e-mailuri text au performanțe mai bune decât e-mailurile HTML.

Așa că mulțumesc acestor designeri pentru oferta lor, apoi întreb dacă pot ajuta în schimb să creeze licențe Creative Commons bunuri pentru comunitatea noastră.

În cele din urmă, veți observa că folosesc bit.ly pentru a gestiona analizele. Acest lucru nu îmi oferă statistici primite / deschise, dar îmi oferă statistici de clicuri:

1611302709 39 Modul in care am construit un formular de inscriere la
Tabloul meu de bord Bit.ly din ultimele 30 de zile.

Dacă cineva cunoaște o modalitate fiabilă de a urmări statistici de primire / deschidere cu text simplu, anunțați-mă în secțiunea de comentarii.

Și, desigur, trebuie să cereți oamenilor să se înscrie?

Obțineți 3 articole care merită citite de la mine în căsuța de e-mail o dată pe săptămână. Înscrieți-vă aici.

De asemenea, faceți clic pe butonul? mai jos, astfel încât mai mulți oameni să vadă acest articol aici pe Medium.

Modul in care am construit un formular de inscriere la