Modul ușor de a face CV-uri, cu Novorésumé

Modul ușor de a face CV-uri, cu Novorésumé

Toți am avut această panică: există o slujbă excelentă la care doriți să aplicați, dar vă solicită să trimiteți un CV și a trecut ceva timp de când l-ați actualizat. Dar cine vrea să dezgroape acel fișier și să îl revizuiască / refacă?

Din fericire, Novorésumé are o soluție. Acest serviciu de CV-uri web face ca organizarea și crearea CV-ului dvs. să fie o briză. În plus, vă permite să creați și scrisori de intentie și CV-uri.

Învățarea despre CV-uri

Nu există nimic de descărcat în afară de CV-ul dvs. după ce îl terminați. Puteți face totul la Novoresume.com după înscriere. Majoritatea am făcut-o din browserul de pe iPad.

Cu toate acestea, am dat peste câteva greșeli. Nu aș putea adăuga patru cifre pentru anii de experiență profesională și mi-ar permite doar să mă consider „cinci stele” într-o singură abilitate. Îmi place să cred că excelez în mai multe abilități. Am terminat pe iPad-ul meu, apoi a trebuit să mă transfer pe Mac-ul meu pentru a remedia acele zone. Cu toate acestea, dezvoltatorul m-a asigurat că următoarea versiune va fi mult mai compatibilă cu dispozitivele mobile.

novoresume-anatomie

Nici nu trebuie să știi cum să creezi un CV, deoarece este doar o chestiune de a urma un șablon. În plus, există o pagină care vă va explica „anatomia unui CV perfect” și, după ce ați terminat de asamblat totul, vă va oferi sfaturi pentru a-l îmbunătăți.

Prețuri

Nu trebuie să plătiți deloc nimic pentru a crea un CV grozav. Puteți crea gratuit un CV direct pe site. Vi se vor oferi machete predefinite pentru a face un CV de o pagină.

novoresume-pricing-3

Dar dacă doriți „extra” și pentru a face un CV mai unic, puteți opta pentru un plan plătit. O lună va costa 15 USD sau puteți plăti 9,99 USD / lună timp de trei luni sau 6,99 USD / lună timp de douăsprezece luni. Veți primi șabloane pentru CV-uri pentru seniori de până la trei pagini, machete personalizate, șabloane pentru scrisori de intentie, opțiunea de a crea până la optsprezece versiuni diferite pe limbă, mai multe limbi și tutoriale video și până la douăzeci de teme de culoare și fonturi suplimentare, de asemenea .

Alegerea stilului

Veți avea la dispoziție opt șabloane cu stil diferit pentru CV-uri și CV-uri. Dacă nu sunteți sigur dacă doriți să faceți un CV sau un CV, nu vă faceți griji. Puteți schimba oricând de la unul la altul în timp ce îl creați.

șabloane novoresume

În plus, vă oferă exemple de CV-uri pentru diferite profesii, cum ar fi asistență medicală, afaceri, dezvoltator de software, manager de bar, etc., pentru a vă ajuta să decideți cum ar trebui să arate al dvs.

Crearea CV-ului dvs.

Șablonul dvs. se va deschide necompletat și tot ce trebuie să faceți este să completați informațiile dvs. Asta e.

novoresume-laura

Șablonul se va deschide cu numele și adresa de e-mail în partea de sus și depinde de dvs. să completați un titlu pentru descrierea postului, numărul de telefon, adresa și, de asemenea, o fotografie. Puteți decide cât din adresa dvs. doriți să o afișeze.

www-image-size-com-9

După crearea porțiunii superioare, trebuie doar să completați experiența de lucru, educația, abilitățile, proiectele personale și alte informații suplimentare pe care ați putea să le includeți.

Din nou, totul este pregătit pentru tine. Trebuie doar să completați propriile informații. Pentru experiența dvs. de lucru, trebuie doar să adăugați un titlu / funcție, numele companiei și datele, apoi să adăugați realizările / sarcinile pe care le-ați avut la acel loc de muncă. De asemenea, puteți adăuga informații pentru un contact la compania respectivă, dacă alegeți acest lucru.

www-image-size-com-2

Trebuie să procedați în acest mod pentru a adăuga toată experiența dvs. de muncă suplimentară, precum și educația, proiectele personale etc. Pentru abilitățile dvs. trebuie doar să le enumerați și apoi să vă evaluați. Aceasta este partea cea mai grea – evaluarea ta.

www-image-size-com-4

În acest moment al clădirii CV-ului meu, a apărut un pop-up care îmi spunea că limita de o pagină a fost atinsă. A trebuit să decid dacă să-mi limitez informațiile la o singură pagină sau să trec la un CV cu mai multe pagini, lucru pe care l-aș putea face din moment ce lucram la un plan plătit. Am ales să rămân cu o singură pagină, deoarece am atât de multă experiență de lucru, dar nu am simțit că am suficiente alte informații pentru a le echilibra. Așa că am ales să includ doar cea mai recentă experiență a mea.

www-image-size-com-5

Cu toate acestea, am reorganizat formatul pentru a se potrivi mai bine cu informațiile alese de mine. Puteți accesa fila „Aspect” și puteți muta lucrurile de la coloană la coloană și puteți adăuga și șterge și secțiuni. Am ales să renunț la educație, deoarece nu am terminat niciodată facultatea și am vrut să mă concentrez asupra celorlalte puncte forte ale mele.

www-image-size-com-6

După ce ați terminat de creat CV-ul, există un „steag” în stânga care face sugestii pentru dvs. Există câteva lucruri pe care ți le cer să le revizuiești și alte lucruri pe care ți le sugerează să le schimbi. Depinde de tine, desigur, ce alegi să schimbi și ce alegi să pleci.

www-image-size-com-3

Terminand

Când ați terminat complet CV-ul și ați făcut modificările solicitate, puteți descărca fișierul în sistemul dvs. În ciuda faptului că a trebuit să mă întorc la computerul meu pentru a remedia problemele pe care le aveam de la crearea CV-ului meu pe iPad, am ales să termin pe iPad.

Există o opțiune de meniu evidențiată în verde pentru a vă ajuta să găsiți opțiunea de descărcare. Dacă faceți clic pe acesta, veți primi un PDF. Puteți alege să salvați, să exportați, să imprimați etc., orice vă permite sistemul de operare cu un PDF creat de browser.

Trebuie remarcat faptul că puteți reveni oricând la CV-ul dvs. și puteți face modificări. Trebuia să fac asta eu însumi. În timp ce pregăteam imagini pentru această recenzie, am observat că uitasem una dintre sarcinile mele principale aici la Routech.ro: Editarea. M-am întors și am făcut schimbarea cu ușurință.

www-image-size-com-7

Există, de asemenea, o opțiune pentru a vă ajuta să creați o scrisoare de intenție pe care să o trimiteți cu CV-ul dvs., dacă ești pe un plan plătit. Cel mai probabil veți crea diferite scrisori de intenție pentru diferitele companii la care aplicați. Puteți reveni în continuare pe site pentru a modifica / crea și descărca.

www-image-size-com-8

Concluzie

Crearea CV-urilor nu trebuie să fie dificilă. Novorésumé elimină tot stresul din spatele creării unuia, ajutându-vă la fiecare pas al drumului. Solicitarea pentru locuri de muncă este suficient de dificilă. De ce să vă stresați și să o faceți mai dificilă decât trebuie?

Șabloane de CV profesionale – De Novorésumé