Moduri diferite de a șterge aplicații de pe telefonul dvs. Android

⌛ Reading Time: 2 minutes

Diferite moduri de a șterge aplicațiile de pe telefonul dvs. Android: Se știe că unul dintre multele motive pentru care Android a devenit important este ușurința personalizării. Spre deosebire de iOS, specialitatea care evidențiază Android de restul este că vă permite să modificați cu fiecare setare mică și să personalizați interfața de utilizare în măsura în care nu are nicio asemănare cu dispozitivul original din cutie. Acest lucru este posibil datorită aplicațiilor. Magazinul oficial de aplicații Android, cunoscut sub numele de Magazin Play, oferă peste 3 milioane de aplicații din care puteți alege.

Dar este de asemenea important ca utilizatorii să cunoască modalitățile prin care pot dezinstala unele aplicații pe care nu le mai doresc în sistem. Așadar, fără mai multă întârziere, permiteți-ne să aruncăm o privire asupra modalităților disponibile de ștergere a aplicațiilor de pe telefonul dvs. Android.

Moduri diferite de a șterge aplicații de pe telefonul dvs. Android

Citește și: Descarcă Google Camera 7.4 pentru Realme X2 Pro

Opțiunea 1: Cum să ștergeți aplicațiile din setări

Pasul 1: Inițial ar trebui să deschideți setările pe dispozitivul dvs. Android.

Pasul 2: Apoi, acolo puteți găsi secțiunea Aplicații, selectați-o.

Pasul 3: După ce faceți acest lucru, veți putea deschide toate aplicațiile instalate pe dispozitiv. Apoi, va trebui să căutați aplicația pe care doriți să o ștergeți.

Pasul 4: De asemenea, aveți opțiunea de a căuta aplicația pentru a accelera procesul.

Pasul 5: Apoi, după localizarea aplicației, va trebui să deschideți setările aplicației.

Pasul 6: Acolo, dacă priviți cu atenție, puteți găsi butonul Dezinstalare. La selectarea acelei opțiuni, aplicația respectivă va fi eliminată de pe dispozitiv.

Opțiunea 2: Cum să ștergeți aplicațiile din sertarul de aplicații

Pasul 1: Pentru a porni mai întâi procesul, trebuie să deschideți sertarul aplicației derulând în sus. Rețineți că acest lucru de glisare în sus ar putea, de asemenea, să se schimbe în cazul în care, în unele, este posibil să trebuiască să selectați sau să atingeți opțiunea pentru sertarul aplicației.

Pasul 2: Apoi, când ajungeți la sertarul aplicației, puteți căuta și aplicația pe care doriți să o dezinstalați de pe telefon.

Pasul 3: Apoi, pur și simplu țineți apăsat pe pictograma aplicației și puteți găsi, de asemenea, opțiunea Dezinstalare.

Pasul 4: Apoi, puteți trage și plasa acea aplicație lângă butonul de dezinstalare sau apăsând pur și simplu butonul Dezinstalare.

Pasul 5: Apoi, pur și simplu confirmați decizia apăsând OK. Când faceți acest lucru, sunteți bine să mergeți.

Dacă această postare v-a ajutat în diferite moduri de a șterge aplicații de pe telefonul dvs. Android, arătați-ne un pic de dragoste împărtășind acest ghid prietenilor și colegilor dvs. de joc. La Routech.ro ne străduim să vă oferim în fiecare zi soluții tehnice și sfaturi de acest gen. Așadar, asigurați-vă că ne urmăriți pe Google News și Twitter, pentru a primi o notificare ori de câte ori o postare este publicată. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.