Molotov va permite telespectatorilor francezi să se alăture unei cafenele VR și să se uite la televizor cu prietenii

Molotov va permite telespectatorilor francezi să se alăture unei cafenele VR și să se uite la televizor cu prietenii

⌛ Reading Time: 2 minutes

Te uiți uneori la spectacolul tău preferat și începi să îți dorești să îl poți urmări împreună cu prietenul tău despre care știi că se bucură de același spectacol? Ar putea fi foarte distractiv, așa cum vor afla telespectatorii francezi.

Molotov, o startup franceză, se găsește din ce în ce mai mult ca platformă de acces la streaming TV în Franța. Puteți viziona televizorul pe aproape oricare dintre dispozitivele dvs., fie că este vorba de un telefon, tabletă, computer sau set-top box. De asemenea, vor lansa o aplicație de realitate virtuală care împreună cu o cască VR le va permite utilizatorilor să se uite la televizor cu prietenii lor într-o cafenea VR.

Cafeneaua VR a lui Molotov

Trebuie remarcat faptul că, deși aceasta este deja o opțiune existentă cu multe căști VR, aceasta este puțin diferită, deoarece sunteți „într-o” cafenea pentru a simți de fapt că sunteți chiar acolo, eliminând puțin din acel anumit VR senzație de alte căști.

Serviciul Molotov Together include o cafenea de realitate virtuală numită „Molotov Café”. Puteți invita un prieten să se uite la televizor cu dvs. în cafenea. Există fotolii cu aspect confortabil în cafenea care vă permit să stați unul față de celălalt.

Nimeni nu este blocat uitându-se la același canal de televiziune ca prietenii lor, deoarece nu împărtășești un televizor – fiecare are propriul său. Dar dacă amândoi urmăriți același spectacol, se adaugă la o experiență extraordinară, mai ales dacă urmăriți ceva la care doriți să vă împărtășiți opiniile, cum ar fi un mister, un sport sau un reality-show. În timp ce vă uitați la televizor, puteți vorbi și unul cu celălalt folosind chatul vocal.

Acest lucru ar putea fi de un ajutor special în grupurile de fani de pe social media. Există multe grupuri care sunt create pe baza unui fandom comun al unei anumite emisiuni TV, iar serviciul Molotov îi va ajuta pe acești oameni să urmărească în același timp emisiunile lor preferate.

Pentru a ajuta persoanele care își urmăresc emisiunile TV în acest mod, Molotov s-a asigurat că ambele persoane din această experiență partajată își transmit conținutul din aceeași rețea de livrare, astfel încât să vadă totul în același timp, iar glumele și comentariile comune vor fi joacă corect.

În plus

Planurile sunt lansarea lui Molotov Together în februarie anul viitor. După lansare, vor să adauge mai multe funcții, cum ar fi să permită altui utilizator să vizualizeze ceea ce vizionați la televizor în loc să urmăriți același lucru în același timp.

Au deja afaceri substanțiale în Franța, cu 1,2 milioane de utilizatori zilnici. A avea o bază bună de abonați îi va ajuta să lanseze acest nou serviciu.

Este Molotov Together ceva ce ți-ar plăcea? Există emisiuni TV pe care doriți să le puteți viziona practic cu alții? Adaugă opinia ta în comentariile de mai jos.

Credit de imagine: TechCrunch